• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

• Knight.

Votes: 0 0,0%
  • Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

• Druid.

• Sorcerer.

• Rookslayer.(9lvl +)

• Knight.

• Paladin.

Votes: 78 10,4%
  • Druid.

Votes: 152 20,3%
  • Sorcerer.

Votes: 232 31,0%
  • Rookslayer.(9lvl +)

Votes: 41 5,5%
  • a:5:{i:10084;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10084;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:12596;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12596;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:5:{i:14444;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14444;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:7:"Knight.";s

• a:1:{i:23651;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23651;s:6:"nodeid";s:7:"2442136";s:5:"title";s:14250:"a:5:{i

Votes: 246 32,8%

• Total voters
    749
Status
Zamknięty.
Odp: Jak? prof. mia?a wasza pierwsza posta???

Moj? pierwsz? postaci? by? Druid. Mia?em 120~ lvl, jednak nie mia?em ju? czasu na granie. Dlatego postanowi?em sprzeda? posta? koledze.

Moj? pierwsz? postaci? by? Knight.Pami?tam jak razem z koleg? grali?my na Luminerze.Ja mia?em 8 lvl a on 20+ wtedy to by?y czasy.Teraz tylko same dzieci na RL siedz? i hackerzy.
Pozdrawiam,Denvaren

ja tam gralem rycerzem heheheh

Knight kiedys byl szatan.

teraz rz?dzi eler druid :) polecam wszystkim t? profe pzdr

Sorcerer, niestety zupe?nie nie umia?em nim gra?.

Moja pierwsza posta? by?a druidem na Galanie. Sko?czy?em nim gra? na 13 lvlu, poniewa? postanowi?em zrobi? knighta :)

Moja pierwsza profa to oczywi?cie KNIGHT. Pami?tam, ?e m?j kuzyn zrobi? mi t? posta? na serwerze selena. 8 lvl wbi?em w okolo tydzien. Wyszed?em z rooka i oczywi?cie od razu na exp na wolfy. Pami?tam te czasy 12lvl eq maca studded set, bez but?w i tarcza o nazwie "Dark Shield :confused: To dopiero by?y czasy 1 lvl wbija?em okolo tygodnia :) :O

Pierwsz? moj? postaci? by? Palladyn nie pami?tam za bardzo jak nim gra?em poniewa? ona by?a na znanym Otsie Universal<<:D pami?tam jak zbiera?em plecaki:lol:my?l?c ?e sprzedam
ale d?ugo nim nie gra?em bo stworzy?em druta :)

Palladyn , teraz to tylko knight . ; D
Nie potrafi? gra? palem , moim zdaniem aby dobrze efektywnie grac palem trzeba mie? du?o hajsu na start(kamienie, lekkie eq, a nawet speary). Bez tego ci??ko w og?le co? zarobi? , skoro ci?gle trzeba kupowa? potki i speary.

Moj? pierwsz? postaci? by? knight (mam t? posta? zreszt? do dzi?). Profesji nie wybiera?am jako? specjalnie ?wiadomie, kolega powiedzia? wpisz to i to do Oracle, no i tak jako? wysz?o.
EK'i s? 'proste w obs?udze', ale za to ?miertelnie nudne. Na dzie? dzisiejszy preferuj? RP i nie s?dz?, ?eby mia?o si? to kiedy? zmieni?. Jednak?e ciesz? si?, ?e gr? rozpocz??am knightem - zarobi?am sporo pieni??k?w i zainwestowa?am w palla. My?l?, ?e gra paladynem od zera nie jest ?atwa, jednak?e na pewno daj? swoist? satysfakcj?.

Pierwsza postac byla na Refugii 33 lvl ED ale jak haka dostalem to nie gralem prawie rok a wrocilem do gry mam nowa postac knight i jestem z niego zadowolony ;)

Pozdrawiam

1 posta? ? oczywi?cie ?e paladyn ;D 8 lvl wbi?em w 3 dni p??niej oczywi?cie nie wiedzia?em do jakiego miasta i?? :P wybra?em carlin ;/ i to by? b??d na pandori jest tam 50% pk :P niebezpieczne miasto ;X expi?em na trolach wy?ej carlin raz wybra?em si? do jakiej? dziury :D by? tam elder bonelord 2 tarantule ;/ oczywi?cie ded i 7 lvl hail potem si? dopiero zacz??o :< brakowa?o kasy na wszystko eq to z troli i legsy dla palka z wyspy ;P wbi?em 10 lvl a po 2 dniach mia?em ju? 7 no i niestety zrookowali mnie ;<

Moj? pierwsz? postaci? by? druid... Nie wiem dlaczego ale mam zami?owanie do tej profesji ;p

Moja pierwsza posta? to 'rookstayer' (nie wiem jak to napisa?) pami?tam jak z koleg? wbijali?my 12 lvl i wychodzili?my na main'a i nas cofali do 7 lvl'a hehehe. To by?y czasy :)

moja pierwsza to knight gralem nim jakies 2/3 lata temu wbilem 50 lvl i znudzilo sie
po pewnym czasie usuneli mi tego hara :/

Moja pierwsz? profesj? by? sorc lecz brakowa?o mi kasy na poty i takie tam wi?c si? dogada?em z bratem ?e zrobi? knighta on b?dzie gra? sorcem i b?dziemy chodzi? na wsp?lne hunty i tak to si? zacze?o ; D Pacc oczywi?cie by? i jest do dzi? ; D

ja pami?tam mojego druida jeszcze przed 7.6 gra?em :D Druidek mo UHer :P kt?ry z war hammerem biega? ;D bo wtedy r??d?ek nie by?o

Status
Zamknięty.
Do góry