What's new

K?cik anime!

Status
Not open for further replies.

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190
Odp: K?cik anime!

maly zarcik :p
2429272.jpg

sword art obejrzane, polecacie cos jeszcze?:D

Kikimora24

Advanced User
Reaction score
29

Mirai nikki ktos widzial? Zaczalem ogladac. Aktualnie prawie polowe zobaczylem i stwierdzam, ze sredniawo. Pomysl mi sie wydawal zajebisty, ale postacie sa tak denerwujace, ze to jest az meczace w niektorych momentach.
Jeszcze ostatnio ogladalem tak dla rozluznienia sakurasou~ Pare dobrych smiesznych momentow bylo, ale ogolnie troche nuda powiewalo tez czasami. Chociaz ostatecznie po ostatnich odcinkach ocena nawet nawet dobra u mnie ;D

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Kimi no iru machi dosta?o anime i aktualnie b?dzie wychodzi?o, je?eli to kogo? interesuje.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Mirai Nikki, wytrzymalem 1 odc i dalej nie dawa?em rady :<

Kikimora24

Advanced User
Reaction score
29

Zaczyna sie bardzo slabo, postacie sa wkurzajace a historia, ktora wydawalo by sie na poczatku ma potecjal, marnuje sie. Jednak po jakims czasie wszystko zaczyna sie powoli w swoim tempie rozwijac. Rzeczy ktore byly denerwujace, zostaja wyjasnione i wszystko ladnie do siebie pasuje a sama seria zyskuje w oczach widza.
To co pokazali dalej ukazalo tylko wszystkim widzom, ze na prawde znaja sie na robocie. Z odcinka na odcinek wciagales sie w historie coraz bardziej, zeby przez ostatnie ok 8 odcinkow, juz na prawde siedziec w tym gleboko i myslac o wszystkim. W samych ostatnich 3 czy 4 odcinkach mozna by powiedziec, ze troche zbyt pogmatwane i niektore rzeczy sa juz nie potrzebne i przesadzone, bo moglo by sie zakonczyc to w jakis sposob i bylo by super. Ale mimo, ze pare rzeczy przeszkadza, to pod koniec jak wczesniej rozczarowanie przechodzi w szacunek dla tworcow i dla samego tytulu, wlasnie w momencie kiedy kolejna rzecz sie wyjasnia.
Jednym slowem. Seria zapowiadala sie slabo, ale kiedy sie rozkrecila, mozna stwierdzic, ze jest na prawde dobra pozycja do zobaczenia dla kazdego kto lubi niespodziewany zwrot akcji oraz jesli duzo sie dzieje w kazdym odcinku.
To jest wlasnie mirai nikki ;)
Moja ogolna ocena? Przy koncowce praktycznie zapomnialem o poprzednich zawodach i nudzie z pierwszych odcinkow, dlatego z 4,5/10 zmienil bym teraz ocene na 8,5/10 po obejzeniu tytulu do konca.

Znow szukam czegos do ogladania. Za jakis czas strzele losowy tytul i albo sie zawiode jak pierwszymi odcinkami mirai nikki, albo bede zadowolony tak jak jego koncowka ;)

Laki

&#51221;&#49888;&#50630;&#51060; &#49688;&#45796;
Reaction score
69

Nowy sezon monogatari trzyma poziom, nareszcie ogarn?li si? z tym fanservicem i zapowiada si? wyj?tkowo mocno. Poza tym Blood Lad obejrza?em i ma potencja?, dobra komedia.

Kikimora24

Advanced User
Reaction score
29

Ga-Rei: Zero wlasnie skonczylem.
Duzo akcji ogolnie i nie mozna narzekac na nude.
Ale sama seria dosc srednia. Niby cos tam ciekawego jest, ale nie jest to jakas wybitna czy super ciekawa historia przedstawiajaca na prawde dobrego.
W kazdym razie jak ktos lubi duzo akcji a sama historia nie musi byc 10/10 to moze zobaczyc ;P

Debski

Senior User
Reaction score
257

Ja tam w?a?nie ogl?dam Gintame, zajebista komedia.
Je?li chodzi o nowy sezon to pare anime przypad?o mi do gustu.
Moim zdaniem najlepiej si? prezentuj? Danganronpa [zajebisty pomys?, ale [-]chujowe[/-] postacie] Blood Lad jako dobra komedia z fajn? kresk? no i kolejna seria Monogatari.
Widzia?em 1 odcinek nowego anime z rodziny Fate, ale to co odjebali to mnie [-]kurwa[/-] zszokowa?o :/ DOJEBALI MAGICZNE DZIEWCZYNKI, za jakie [-]kurwa[/-] grzechy?

Kikimora24

Advanced User
Reaction score
29

@up
Fate bym sobie zobaczyl bo nie widzialem wszystkiego jeszcze chyba.
Poza tym same komedie wymieniasz XD I wez tu wybierz cos na pozniej jak akurat komedii mi sie nie chce ogladac bo widzialem sakurasou ostatnio i mi starczy na miesiac albo rok.
Teraz cisne Zetsuen no Tempest, ale ledwo zaczalem, pare odcinkow dopiero, wiec nie oceniam.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Zetsuen no Tempest moim zdaniem ostro ?rednie, znudzi?o mnie jako? w po?owie to zrobi?em sobie przerwe na pare tygodni i doko?czy?em.
Skoro nie chcesz komedii to mo?e sobie obejrzyj horror Aku No Hana :D

KazE16

New User
Reaction score
0

Umineko no naku koro ni
i I sezon Higurashi no naku koro ni :) (ale tylko pierwszy bo jak wyt?umaczyli ,,Dlaczego tak?" to jeb?em)

tytu?y dla tych co szukaj? czego? z ma?a schiza :)

Laki

Reaction score
69

W ko?cu zrozumia?em, czemu gintama takie wysokie noty w rankingu, ulubione anime od pierwszego epa.

Kikimora24

Advanced User
Reaction score
29

Shinsekai yori wrzucilem na szybko, pierwsze 5 czy tam 6 odcinkow troche przynudza, ale potem sie rozkreca. Klimat tak zajebisty ze nie czesto na podobnym poziomie cos jest. Muzyka go super podkresla, normalnie tak gesto ze mozna by to nozem kroic. Sama historia tez ciekawa, koncowka nie jest jakas super zajebista, ale trzyma poziom calej serii. Polecam ogolnie.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Shinsekai yori wrzucilem na szybko, pierwsze 5 czy tam 6 odcinkow troche przynudza, ale potem sie rozkreca. Klimat tak zajebisty ze nie czesto na podobnym poziomie cos jest. Muzyka go super podkresla, normalnie tak gesto ze mozna by to nozem kroic. Sama historia tez ciekawa, koncowka nie jest jakas super zajebista, ale trzyma poziom calej serii. Polecam ogolnie.
wNrKpDb.jpg

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

@up
pf
@top
Ktos wie czemu magi ma takie wysokie oceny? Przegladalem topke, wybralem pare tytulow ktorych nie widzialem i ogladam. Ponad polowe zobaczylem, stwierdzam, ze fajne, ale jakies super cudowne to nie jest. Takie sobie nawet bym powiedzial.

Laki

Reaction score
69

Kuroko no basuke done, czekam na s2 i w sumie nie wiem co teraz ogl?da?. Mo?e clannad przem?cz?, podobno warto.

Kuzyn

Dziad.
Staff member
Reaction score
166

Uwaga, uwaga, poczta pantoflowa. Jako, ?e lubicie te wasze chi?skie bajki, a znajomi prowadz? serwis z odcinkami to zapodam Wam linka: .

Debski

Senior User
Reaction score
257

Ktos wie czemu magi ma takie wysokie oceny? Przegladalem topke, wybralem pare tytulow ktorych nie widzialem i ogladam. Ponad polowe zobaczylem, stwierdzam, ze fajne, ale jakies super cudowne to nie jest. Takie sobie nawet bym powiedzial.
Magi nawet z?e nie by?o, ale ka?dy ma inny gust wi?c moim zdaniem kierowanie si? wg. topek do niczego nie prowadzi.

Xarid

Advanced User
Reaction score
101

Kuroko no basuke done, czekam na s2 i w sumie nie wiem co teraz ogl?da?. Mo?e clannad przem?cz?, podobno warto.
Polecam, ja rycza?em na after story, kt?re by?o lepsze ni? clannad

W?a?nie skonczy?em mm! chyba teraz obejrze ore no imouto ga konna ni kawaii wake ga nai - chyba, ze macie cos lepszego do polecenia

Debski

Senior User
Reaction score
257

Temat umar? xD
Ostatnio znalaz?em dosy? ciekaw? mange ma narazie 7 chapter?w ale zapowiada si? ciekawie.
Tak teraz ogl?dam gintame, aktualnie #220 ep grany, ale z ch?ci? obejrza?bym co? podobnego do Jormungand albo Black Lagoon.

Status
Not open for further replies.