What's new

K?cik anime!

Status
Not open for further replies.

Xarid

Advanced User
Reaction score
101
Odp: K?cik anime!

Ostatnio znalaz?em dosy? ciekaw? mange Ajin ma narazie 7 chapter?w ale zapowiada si? ciekawie.
Nie w moim typie ;d - og?lnie rzadko kiedy czytam mang? jedynie, gdy anime jest nadawane na bie??co i nie mog? si? doczeka? kolejnych odcink?w ;d

Og?lnie sko?czy?em wczoraj Hyouka(wole nie odmienia? xD), a teraz ogladam Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - jestem po 5 odcinkach i zapowiada si? nie?le, z tych na bie??co wychodz?cych to Kimi no Iru Machi i Naruto tylko. P??niej chyba obejrz? Freezing, albo sko?cz? jedno z tych kt?re rzuci?em w po?owie, jak co? mam animeliste w sygnie.

Payoss

Advanced User
Reaction score
10

Jakis czas temu takie pytanie mi sie na mysl nasunelo, jakie jest najdluzsze anime, w sensie majace najwieksza ilosc odcinkow, postanowilem to wygooglowac i znalazlem: Sazae-san, z 6917+ iloscia odcinkow w tej chwili, anime jest ciagle w produkcji, jeden odcinek trwa 6 min, a grafika jest jak w bolek i lolek haha. Niestety nie moglem znalesc tego anime na zadnej stronce gdzie mozna by bylo sobie obejrzec, chcialem postawic sobie wyzwanie i obejrzec wszystkie odcinki no ale coz... Nastepne bardziej z takich znanszych anime jest Detective Conan, ktorego nawet nie ogladalem i w sumie to moze obejrze, to cos ma 700 odcinkow, warto czy nie warto?

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

Detective Conan? wed?ug mnie szajs jakich ma?o i jeszcze ta kreska.....

Payoss

Advanced User
Reaction score
10

Wlasnie zaczynam ogladac 'Boku'. Z tego co slyszalem jest to najbardziej pojebane i mozgo-jebiace anime.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Serio chcesz ogl?da? Boku? Nie wiem czy to troll xD

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Wczoraj ogl?da?em pierwszy odcinek nowego anime Log Horizon. Wed?ug mnie naprawd? fajnie si? zacz?? mo?e to dlatego, ?e lubi? takie klimaty.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Log Horizon przypomina troche .Hack
Co do nowych anime, to jak narazie ciekawie si? zapowiadaj? jeszcze:
Kill la Kill
Kuroko no Basket 2
Magi: The Kingdom of Magic
Outbreak Company
Coppelion

Mo?e dojdzie jeszcze co? interesuj?cego :p

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Dzi?ki, ?e mi przypomnia?e?. Mia?em ogl?dn?? pierwszy odcinek Magi.

Payoss

Advanced User
Reaction score
10

Nie oczekiwalem ze to bedzie az takie chore. Jakos przetrwalem caly 1szy odcinek a moja mina cale pol godziny byla doslownie taka: ': O'
Debatuje nad obejrzeniem nastepnego. ;-;

Status
Not open for further replies.