K?cik anime!

Status
Zamknięty.
Odp: K?cik anime!

Ostatnio znalaz?em dosy? ciekaw? mange Ajin ma narazie 7 chapter?w ale zapowiada si? ciekawie.
Nie w moim typie ;d - og?lnie rzadko kiedy czytam mang? jedynie, gdy anime jest nadawane na bie??co i nie mog? si? doczeka? kolejnych odcink?w ;d

Og?lnie sko?czy?em wczoraj Hyouka(wole nie odmienia? xD), a teraz ogladam Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - jestem po 5 odcinkach i zapowiada si? nie?le, z tych na bie??co wychodz?cych to Kimi no Iru Machi i Naruto tylko. P??niej chyba obejrz? Freezing, albo sko?cz? jedno z tych kt?re rzuci?em w po?owie, jak co? mam animeliste w sygnie.

Jakis czas temu takie pytanie mi sie na mysl nasunelo, jakie jest najdluzsze anime, w sensie majace najwieksza ilosc odcinkow, postanowilem to wygooglowac i znalazlem: Sazae-san, z 6917+ iloscia odcinkow w tej chwili, anime jest ciagle w produkcji, jeden odcinek trwa 6 min, a grafika jest jak w bolek i lolek haha. Niestety nie moglem znalesc tego anime na zadnej stronce gdzie mozna by bylo sobie obejrzec, chcialem postawic sobie wyzwanie i obejrzec wszystkie odcinki no ale coz... Nastepne bardziej z takich znanszych anime jest Detective Conan, ktorego nawet nie ogladalem i w sumie to moze obejrze, to cos ma 700 odcinkow, warto czy nie warto?

Detective Conan? wed?ug mnie szajs jakich ma?o i jeszcze ta kreska.....

Wlasnie zaczynam ogladac 'Boku'. Z tego co slyszalem jest to najbardziej pojebane i mozgo-jebiace anime.

Serio chcesz ogl?da? Boku? Nie wiem czy to troll xD

Wczoraj ogl?da?em pierwszy odcinek nowego anime Log Horizon. Wed?ug mnie naprawd? fajnie si? zacz?? mo?e to dlatego, ?e lubi? takie klimaty.

Log Horizon przypomina troche .Hack
Co do nowych anime, to jak narazie ciekawie si? zapowiadaj? jeszcze:
Kill la Kill
Kuroko no Basket 2
Magi: The Kingdom of Magic
Outbreak Company
Coppelion

Mo?e dojdzie jeszcze co? interesuj?cego :p

Dzi?ki, ?e mi przypomnia?e?. Mia?em ogl?dn?? pierwszy odcinek Magi.

Nie oczekiwalem ze to bedzie az takie chore. Jakos przetrwalem caly 1szy odcinek a moja mina cale pol godziny byla doslownie taka: ': O'
Debatuje nad obejrzeniem nastepnego. ;-;

Status
Zamknięty.
Back
Do góry