What's new

K?cik anime!

Status
Not open for further replies.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113
Odp: K?cik anime!

Je?eli ecchi to tylko i wy??cznie KissxSis albo High School DxD.
2 ?wietne anime, a ju? w szczeg?lno?ci to drugie : P

/edit
Tak przy okazji red, mo?e wstawi?by? next "co to za sprite"

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
116

Troch? odbiegaj?c od tematu, w?a?nie sko?czy?em ogl?da? trzy sezony monogatari - Nekomonogatari, Bakemonogatari oraz Nisemonogatari. Polecam wszystkim. S? motywy podchodz?ce pod eczczi, jest fajna fabu?a i ?adna kreska.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

Ja sko?czy?em ogl?da? one piece'a : D

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Co za spam w temacie xD

xelf, powiedz co cie interesuje i co juz widziales to cos sie wybierze. Chociaz widze ze na razie masz co ogladac...

royalz bakemonogatari najlepsza seria z tych 3 moim zdaniem ;p

@kissxsis nie wiem co wam sie w tym tak podoba, mnie lekko znudzilo powiem szczerze. Chociaz najgorsze nie bylo.
@highschool dxd jest dobre, nawet bardzo dobre, chociaz w sumie troche przesadzali z cyckami czasem xD Powinno byc troche spokojniej.

A u mnie nic nowego, malo czasu zeby ogladac w sumie ; d koncze dopiero kami nomi~. Czekam na last ep fairy tail... I poza psycho passem zero pomyslow.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

@UP
Kazdy czeka na Fairy Tail'a : D

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
116

Bake najlepsze, bez dw?ch zda?.
Kiss x sis jest przekozackie, u?miech w ka?dej minucie by? =D
HDXD nied?ugo b?dzie mie? s2. S2 = podw?jna dawka cyck?w. =~D

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

no nie wierz? kurwa cenzura w tym high school dxd -.-

@edit
tekst 'czy mozesz dla mnie umrzec' w pierwszym odc mnie rozwalil... beka jak na bani xd

@edit2
ta bajka jest popierdolona ale wciaga

Last edited:

Debski

Senior User
Reaction score
257

#xReaper
?ci?gnij wersje bluray

Pozatym dxd jest marne.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

3 odcinek... Jezu zajebiste to jest

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

#xReaper
?ci?gnij wersje bluray

Pozatym dxd jest marne.

Wymie? lepsze ecchi kutasiarzu. Asia jest przecie? zajebista, a reszta nie ma tak na serio znaczenia.

Jak nastroje przed nowym sezonem? 8 dni do Attack on Titan, 6 dni do Devil Survivora 2 I R?WNE 2 TYGODNIE DO DRUGIEGO SEZONU RAILGUNA.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Wymie? lepsze ecchi kutasiarzu. Asia jest przecie? zajebista, a reszta nie ma tak na serio znaczenia.

Jak nastroje przed nowym sezonem? 8 dni do Attack on Titan, 6 dni do Devil Survivora 2 I R?WNE 2 TYGODNIE DO DRUGIEGO SEZONU RAILGUNA.
Nie spotka?em si? z ?ADNYM dobrym Ecchi.
W czym najgorsze anime ?wiata to ecchi "seikon no qwaser"
kutasiarzu ;q

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

jezu 4 odcinek zaraz zaczynam, zryta banie mam po tym ale musze dalej ogladac ;p

Asia jest przecie? zajebista, a reszta nie ma tak na serio znaczenia.
ta ruda szefowa klanu jest lepsza ;pp

Fardos

Senior User
Reaction score
31

HOTD mi tak jako? bardziej podesz?o... ^ ^"

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Jestem na 5 odcinku Highschool dxd, teraz zaczynam one piece bo podobno ?wietne ;) Pozdrawiam.

@edit
jednak nie przemawia do mnie te one piece, w??czam fairy tail

Last edited:

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

@up
Wszystko ogladasz do 2-5 odcinka i zaczynasz cos innego? Moze skoncz jakas serie? Niektore sie rozkrecaja i chociaz na poczatku sie wydaja slabe to potem sa zajebiste... A ty wszystko wyrzucasz po 2 odcinkach jak nawet jeszcze nie wiesz o czym jest seria xD

Wlaczaj fairy taila, jak bys mial przerwac po 4 odcinkach to fma/code geass. Cos w sumie troche mniej cukierkowego i bardziej powaznie wygladajacego xD A jak cos konkretniej powaznego to death nota.
Zakladajac ze nie widziales jeszcze tych podstawowych serii ktore widzial kazdy...

Jeszcze masz cos ciekawego: another, angel beats, spiece and wolf, bakemonogatari, elfen lied, btoom, kokoro connect, cala seria serii fate, sao(ehh super zajebiscie gimbusiarska milosc do tego anime moze cie nawiedzi, a jak nie to calkiem spoko pozycja), claymore... Takie w miare ciekawe tytuly z roznych rodzajow, od krawej masakry przez jakies psychodeliczne rzeczy po jakas spokojna historie wilka i kupca ze sredniowiecza...

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Jestem na 5 odcinku Highschool dxd, teraz zaczynam one piece bo podobno ?wietne Pozdrawiam.
Jak masz tak One Piece ogl?da? to nawet nie zaczynaj... To anime rozkr?ca si? dopiero od oko?o +50 odcinka. Anime ?wietne, ale zrobili z niego straaaaaaaaaaasznego tasiemca :/

Highschool DxD Lubie to. Szczeg?lnie pomys? z wykorzystaniem szach?w, kt?re uwielbiam. (ofc. nie b?d? spoilerowa?)
FMA - bardzo fajne. Warto obejrze? obie cz??ci tzn. t? na podstawie mangi (Brotherhood) oraz t? zaczerpni?ta z mangi (zwyk?e FMA), kwestia tylko przetrwania pierwszych kilku-kilkunastu w?tk?w, kt?re dubluj? si? w obu anime.

W sumie g??wnie pisz? tego posta, bo chce Was spyta? o kolejne anime do ogl?dania ^^
Szukam jakiego? oryginalnego anime. Mam na my?li nieszablonowe postacie, ciekawa fabu??, w skr?cie co? co mnie zaskoczy i nie zobacze tego w wi?kszo?ci anime ^^ Byle nie mecha (no chyba, ?e jakie? na prawde ciekawe).

Merci :)

Last edited:

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

W sumie g??wnie pisz? tego posta, bo chce Was spyta? o kolejne anime do ogl?dania ^^
Szukam jakiego? oryginalnego anime. Mam na my?li nieszablonowe postacie, ciekawa fabu??, w skr?cie co? co mnie zaskoczy i nie zobacze tego w wi?kszo?ci anime ^^ Byle nie mecha (no chyba, ?e jakie? na prawde ciekawe).

Merci :)

Bakemonogatari, Nisemonogatari i Nekomongatari. Wyj?tkowo nieszablonowe anime z oryginaln? kresk? i ?wietn? fabu??.

Debski

Senior User
Reaction score
257

#Elexo
Ja Ci polecam Code Geass, jest tam troche mechy [czego sam nie lubie] jednak te anime ?wieci zajebisto?ci?.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

kikimora said:
Wszystko ogladasz do 2-5 odcinka i zaczynasz cos innego? Moze skoncz jakas serie? Niektore sie rozkrecaja i chociaz na poczatku sie wydaja slabe to potem sa zajebiste... A ty wszystko wyrzucasz po 2 odcinkach jak nawet jeszcze nie wiesz o czym jest seria xD
pierdole takie ogladanie, ogladam dla przyjemnosci a nie sprawdzenia anime. a highschool dxd ogladam dalej, po prostu chcialem wlaczyc cos innego, zeby tak bani nie rylo

jak cos konkretniej powaznego to death nota.
widzialem

Status
Not open for further replies.