What's new

K?cik anime!

Status
Not open for further replies.

Kikimora24

Advanced User
Reaction score
29
Odp: K?cik anime!

K polecam, kreska b. ladna i ogolnie reszta anime tez jest dosc dobrze wymyslona i zrobiona.

Ehh, ja dalej mecze tasiemce typu fairy tail i db, zeby wszystko dokonczyc i znow wrocic do krotkich serii :p

Debski

Senior User
Reaction score
257

To ja zaczynam serie Code Geass, kt?r? poleca?o mi du?o os?b, jednak dalej "mecha" mnie zniech?ca...

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Ja ogl?dam anime tak rzadko, ?e jak raz na rok jak?? pozycj? ogarn? to dobrze. _/ Nie wiem, czy kto? z Was widzia? Ouran High School Host Club, ale je?li nie to polecam. Do po?miania i do wzruszania, typowo babskie anime. :D

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Ja ogl?dam anime tak rzadko, ?e jak raz na rok jak?? pozycj? ogarn? to dobrze. _/ Nie wiem, czy kto? z Was widzia? Ouran High School Host Club, ale je?li nie to polecam. Do po?miania i do wzruszania, typowo babskie anime. :D

To chyba co? dla mnie.
icon_neutral.gif

Candy☆Boy 10/10, pami?tamy.

A tak poza tym to Kuroko no basket jest ?wietne, nie wiem jak mog?em wcze?niej ?mia? si? z tego anime. Wszystko si? tam zgadza, a szczeg?lnie sam pomys? na ca?e 'pokolenie cud?w' i turniej. Majstersztyk.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Kami nomi zo shiru sekai zaczynam ogladac, w sumie nic sie nie dzieje w tym, ale takie luzne cos mi sie akurat teraz przyda, bo to co ostatnio ogladalem... Czyli konkretniej yosuga no sora, troche chore relacje + hentaiii... No i jeszcze ostatnio school days, to dopiero jest chore, pierwsze odcinki jakos jeszcze w miare, ale potem jest to po prostu dziwne moim zdaniem ;p Nie mowie, ze jakies strasznie slabe, ale po prostu dziwne, inne niz "normalne" i w ogole jakies takie popaprane troche.

Dalej nie wiem co ogladam, ale jak dojdzie "ostatni" odcinek fairy taila to dokoncze serie.
No i dalej czekam na naruto, zeby zaczac konkretniej ogladac dluzszy fragment serii, ale te fillery...
Db skonczylem a na film tylko czekam teraz nowy. W sumie ogladalem zeby dokonczyc kolejny raz przed tym filmem :p

A co dalej to mysle, ze moze psycho pass? Ktos widzial i moze ocenic?

Debski

Senior User
Reaction score
257

#Kiki
PSAJKO PASS EHEHEHEHEHEHEHEHEEHEH, nic wi?cej.

#Topic
Sko?czy?em serie Code Geass i przyznam, ?e poziom trzyma b.dobry, sam geass te? jest ciekawy, daj?c u?ytkownikowi losow? moc.
Teraz si? b?d? zabiera? za Fullmetal Alchemist

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

#Kiki
PSAJKO PASS EHEHEHEHEHEHEHEHEEHEH, nic wi?cej.

#Topic
Sko?czy?em serie Code Geass i przyznam, ?e poziom trzyma b.dobry, sam geass te? jest ciekawy, daj?c u?ytkownikowi losow? moc.
Teraz si? b?d? zabiera? za Fullmetal Alchemist

fma czy fmab?
Z tego co kojaze to ja chyba ogladalem tylko fmab a fma nie widzialem, wiec moze obejze jakos niedlugo tez w wolnej chwili ;)

Debski

Senior User
Reaction score
257

FMAB, bo ko?c?wka jest zgodna z mang?. W zwyk?ym FMA manga dalej wychodzi?a, a potrzebowali zako?czenie to zrobili zwyk?e fillery.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

#Kiki
PSAJKO PASS EHEHEHEHEHEHEHEHEEHEH, nic wi?cej. [2]

EJEJEJEJ, Shiki serio si? rozkr?ca potem? Mam do obejrzenia poza tym ten nieszcz?sny Clannad (kt?ry imo jest mocno przeci?tny), Yuru Yuri ♪♪ i Steins;gate (wyj?tkowo mocny poziom, ale nie mog? si? prze?ama? i w??czy? kolejny ep).

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

Widz? pe?no anime fan?w na forum : D
Ogl?da? kto? mo?e takie anime jak To Love-Ru albo Sekirei?

Debski

Senior User
Reaction score
257

love ru, dotrwa?em ledwo do 20 odcinka, jednak si? podda?em. poprostu za s?abe.
sekrei mia?em zamiar ogl?da?, jednak to ogranicza si? tylko do cycek, nic wi?cej :/

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

love ru, dotrwa?em ledwo do 20 odcinka, jednak si? podda?em. poprostu za s?abe.
sekrei mia?em zamiar ogl?da?, jednak to ogranicza si? tylko do cycek, nic wi?cej :/
Love Ru nie jest takie s?abe jak dla mnie to jest komedia ;D
Co do Sekirei to tu si? kompletnie nie zgodz?, gdy? jest to tylko dodatek do jak?e zacnej fabu?y : D

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

EJ EJ EJ EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
Szukam czego? podobnego do SOA (Sword Art Online), czytaj: ciekawa fabu?a i dobre napierdalanie, ?adnych romansik?w, komedii czy innych bzdur.
Btw. One Piece, Bleach odpadaj?, nie da si? tego ogl?da?.

Pozdrawiam.
Piotr Fronczewski, Kapitan Hejterskiej Gwardii.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

@up
Wyjdz i wroc jak bedziesz mial pojecie o tym jak sie uzywa mozgu.
ciekawa fabu?a i dobre napierdalanie, ?adnych romansik?w, komedii czy innych bzdur.
Gadanie gimbusow napalonych na sao, nic wiecej...

Fabula moze w miare ok.
Napierdalanie? Czlowieku, 3 czy 4 walki po 10 sekund przez cala serie? Przeciez tu nie bylo zadnej walki, jakies pojedyncze momenty.
Zadnych romansikow? A o czym jest cale anime? Przeciez glowny watek tutaj to asuna x kirito...
Bez komedii? A chociazby odcinek z lowieniem gigantycznej ryby?
Daj spokoj, nie wiem czy ty sao tutaj opisywales czy dokladne przeciwienstwo, ale po prostu nie masz pojecia co piszesz ani co ogladasz.

Bleach jest dobry, one piece nie oceniam bo nie ogladalem, nie pasuje mi kreska z poczatku oraz to w jaki sposob sa przedstawione postacie.

Nie polece ci nic bo czego bym ci nie polecil to zrozumiesz na odwrot ogladajac...

Sory za to, ale wkurwia mnie juz lekko takie gadanie o niektorych tytulach na ktore sie napala masa dzieciakow. A tym bardziej jak ktos do kazdego postu dopisuje jakies debilne podpisy i tworzy jakies niewiadomo co, typu armia hejterska czy inne gowno gimbusiarskie...

Last edited:

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Kikimora pole? mi jakie? fajne anime dla newbie w temacie ;pp

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

Reaper, je?li nie jeszcze nie ogl?da?e? to obejrzyj Fairy Tail!

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Obejrz?! Na razie ogarniam Aki-Sora, podobno fajne ecchi :). Fairy Tail nast?pne ;)

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
113

Aki-Sora to szajs, nie polecam (sam ?a?uj?, ?e obejrza?em) : (

Je?li chodzi o fajne ecchi to polecam baka to test to shoukanjuu, mo?e ecchi w tym ma?o, ale za to ?wietna komedia : D

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Je?eli ecchi to tylko i wy??cznie KissxSis albo High School DxD.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Pierwszy odcinek Aki-sora accomplished, obejrzalem bym drugi ale juz nawet stanac nie chce

Status
Not open for further replies.