What's new

K?cik anime!

Status
Not open for further replies.

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69
Odp: K?cik anime!

Jakie? genialne movie poza 'Ookami Kodomo no Ame to Yuki' i 'Hotarubi no Mori e' kto? zna?

---Aktualizacja---

Bonus

Martow

Active User
Reaction score
4

A ja tak z innej beczki. Ogl?da kto? Naruto :d bo mia?em przerw? od wakacji, ze wzgl?du na t? ich monotonn? wojn?. Na jakim postepie jest obecnie anime ? Bo manga to wiem, ?e ju? ko?c?wka wojny.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

A ja tak z innej beczki. Ogl?da kto? Naruto :d bo mia?em przerw? od wakacji, ze wzgl?du na t? ich monotonn? wojn?. Na jakim postepie jest obecnie anime ? Bo manga to wiem, ?e ju? ko?c?wka wojny.

Ta wojna w sumie racja, nudna troche, bo za malo walk ciekawych. A duzo tez jakichs bzdet.
Ja przerwalem w ktoryms tam momencie jak jakis filler sie pojawil. Ale przegladalem ostatnio to ze 20 odcinkow doszlo, z czego ponad polowa fillery, takze nie zaczynam ogladac dalej.
A troche sie to pewnie jeszcze pociagnie... Bo czekam az sie wojna w anime skonczy, zeby to obejzec na raz.

Btw. Wrocilem do fairy tail po dlugiej przerwie. Jakies 60 odcinkow mam do obejzenia zeby byc na biezaco. Takze mam co ogladac. W sumie nie jest takie zle to anime, chociaz pare rzeczy bym zmienil zeby bylo calkiem inaczej. No ale jak nie ma co to mozna ogladac :p

Seya

Senior User
Reaction score
83

SHINSEKAI YORI - ogl?da? kto? ? Jestem dopiero na 3 odcinku i anime wydaje si? by? dobre, kreska ?adna oraz ciekawa fabu?a.
Szkoda, ?e ma zaledwie 19 odc.

Gatunki: Super moce, Sci-Fi

Debski

Senior User
Reaction score
257

Shinsekai Yori, z pocz?tku wygl?da?o dobrze, ale p??niej b?dziesz mia? yaoi, yuri, mindfuck i ochote wy??czenia tego syfu 8)

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

SHINSEKAI YORI - ogl?da? kto? ? Jestem dopiero na 3 odcinku i anime wydaje si? by? dobre, kreska ?adna oraz ciekawa fabu?a.
Szkoda, ?e ma zaledwie 19 odc.

Gatunki: Super moce, Sci-Fi

B?dzie mia?o 25 odcink?w, ci?gle s? emitowane. Ja si? w sumie mia?em zabiera?, ale PEWIEN U?YTKOWNIK TEGO FORUM powiedzia? mi, ?e to tylko z pocz?tku wydaje si? fajne, dlatego czekam, a? kto? rzetelny oceni.

Zacz??em ogl?da? Vividred Operation i mi si? spodoba?o, jak ?y?? :<

Debski

Senior User
Reaction score
257

#Reddy
Opowiedz co? o fabule Vivired to mo?e si? skusze ( ͡? ͜ʖ ͡?)

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Shinsekai yori ogladalem do 10 odcinka i powiem tyle-
Ponizszy tekst to spoiler***
Fabula jest troche gowniana. Niby stracili moc, ale ja odzyskali mowiac swoja mantre. pozniej shun stal sie demonem gouki, przez co wymazali go z ich pamieci zastepujac go innym typem, ale oni sie o tym dowiedzieli. Pozniej zostali wezwani przez starsza czlonkinie rady ktora jest babcia mamoru/albo tego 2 nie pamietam imienia.
-----------------------------------------------------------------

Ogolnie nie podoba mi sie.

Jak macie malo czasu to mozecie obejrzec Senyuu.
odcinki maja po 3min ale sa smieszne :p

Vivired nie ogladalem

Laki

&#51221;&#49888;&#50630;&#51060; &#49688;&#45796;
Reaction score
69

#Reddy
Opowiedz co? o fabule Vivired to mo?e si? skusze ( ͡? ͜ʖ ͡?)

Specjalnie dla Ciebie, g?upatsku. Opis mo?e zawiera? ?ladowe ilo?ci spoilera z pierwszego ep'a: bohaterowie ?yj? w czasach, w kt?rych technologia rozwi?za?a wszystkie problemy, mi?dzy innymi energetyczne- 95% ?wiatowego zapotrzebowania wytwarza Niebia?ski silnik, kt?ry sta? si? dobrem ca?ego ?wiata. Jednak pojawiaj? si? pewne istoty- Alone'y, kt?re pragn? zniszczy? ten silnik. Aby temu zapobiec, tw?rca silnika i zarazem dziadek g??wnej bohaterki tworzy VIVIDY, kt?re s? czym? w rodzaju stroj?w/broni zasilanych energi? z niebia?skiego silnika.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Kojarzy mi si? to z Zordonem i Power Rangers.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Kojarzy mi si? to z Zordonem i Power Rangers.

Wczesniej nie pomyslalem nawet o tym. Ale jak przeczytalem co piszesz, to stwierdzilem, ze troche racji masz. Nie ogladalem i chyba ogladac nie bede bo jakos mnie nie ciagnie. Za to, koncze kokoro connect co jest podobno jednym z najlepszych zeszlego roku.
A dalej nie mam pojecia co ogladac, bede szukac...

Debski

Senior User
Reaction score
257

Kokoro Connect, ogl?da?em i fajne, ciekawe rzeczy si? tam dziej?.
Przerwa?em ogl?danie Aoi Bungaku po 2 arcu, taki owiele s?abszy od 1 :/
Poleca kto? jaki? tytu? shounen?

Davisiak

Banned
Reaction score
6

Ogl?da?em ostatnio School Days i Elfen Lied, nie wiem co w nich takiego fajnego, ale bardzo mi si? podobaj?, m?g?bym obejrze? jeszcze raz, a szczeg?lnie ko?cowe odcinki c:

Debski

Senior User
Reaction score
257

Zacze?em ogl?da? Fate/Stay, aktualnie 8 odcinek grany i zapowiada si? ca?kiem dobrze.
Potem Kurohitsuji mam w planach do ogl?dania.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Hmm jakas piosenke uslyszalem kilka razy i mi sie skonazyla z fairy tail, wiec przelecialem od tego 80 co sie kiedys zatrzymalem, do teraz.
No i znow czekam na wiecej odcinkow. Musze powiedziec, ze ten turniej dosc ciekawy pomysl. Wiecej walki i akcji jest przynajmniej :)

No ale, zenie mialem co ogladac, postanowilem db obejzec. Aktualnie jestem okolo 200 odinku dbz. Wiec duzo mi nei zostalo. No i czekam na filma.

Poza tym, zadnych nowych serii nie przynosze ze soba, w sumie, czekam az ktos cos poleci :p

Debski

Senior User
Reaction score
257

W?a?nie ko?cze ogl?danie Durarara!! i nie jest jakie? mega fajne, ale dosyc mi?o sie ogl?da.
Shizuo best so far.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

ogladalem naaruto jak byle m maly. licyz sie?

Laki

Reaction score
69

DAILY REMINDER: Sakurasou to *****. Serio, nie ogl?dajcie tego. Strasznie ?a?uj?, ?e zacz??em to ogl?da? i teraz si? zmuszam, ?eby obejrze? nowe epy.

Na dodatek spodoba?o mi si? LOVE LIVE, kt?re w sumie nie jest niczym wyj?tkowym. Pr?buj? si? przem?c do Shiki, ale nawet nie pami?tam gdzie sko?czy?em, poza tym Clannad stoi na 9ep, Steins;gate na 8, a Kuroko no Basket na 10. JAK ?Y??

Zepri

zaj?ty
Reaction score
28

@up:
Fajne jest Sakurasou. Niespecjalnie lubi? anime, wi?c nie wiem jak to mo?liwe, ale ogl?dam to. Troch? zboczone, ale fajne. Jako? 1-2 odcinki na dzie?. Wraz z SAO i Pokemonami, to moje 3 anime, lol

G??wnie patrz? na kresk?/jako??/kolory. Im lepsze, tym wi?ksze prawdopodobie?stwo, ?e jaka? kresk?wka/anime mnie zainteresuje.

Laki

Reaction score
69

@up:
Fajne jest Sakurasou. Niespecjalnie lubi? anime, wi?c nie wiem jak to mo?liwe, ale ogl?dam to. Troch? zboczone, ale fajne. Jako? 1-2 odcinki na dzie?. Wraz z SAO i Pokemonami, to moje 3 anime, lol

G??wnie patrz? na kresk?/jako??/kolory. Im lepsze, tym wi?ksze prawdopodobie?stwo, ?e jaka? kresk?wka/anime mnie zainteresuje.

To sobie obejrzyj. Cudowna kreska + zosta? ju? zapowiedziany 2 sezon. A Sakurasou jest najgorsze. Ogl?dam tylko dla Aoyamy.

Status
Not open for further replies.