-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Gostek, ale usuwanie RUN albo AMUNICJI ze sklepu? No tak durnego pomys?u nie s?ysza?em nigdy :O Btw. na otsach rpg gra?em i to nie raz.
Stwierdzenie "widzisz w jakich klimatach projektowany jest ots [...]" jest troch? bez sensu. Ok, ots RPG - ma?y exp, ma?y loot, ciekawe questy i tym podobne, ale usuwanie run albo amunicji?
No puknij si? w beret. Palek z czego ma strzela?? Ma sta? przed dp i czarowa? sobie strza?y, bo kto? chcia?, ?eby ots by? w miliardach procent RPG i usun?? strza?y z shopu?

Popieram w chuj t? wypowied?. Zreszt? nie tylko t?, tak jak wcze?niej Reszka napisa? - chcesz bawi? si? w RPG? Wyjazd stary na Tibianici i inne tego typu pierdo?y, tam sobie graj. Pierwsza sprawa jest taka, ?e OTS musi si? z czego? utrzymywa?(nie wiem czy kole?ko "likimikiu" zdajesz sobie spraw? jakie s? koszty utrzymania serwera dedykowanego, o anty DDoS'ie ju? nie wspomn?), druga to te? opcja kt?r? zauwa?y? Recha, ?e wi?kszo?? ludzi nie zamierza sta? sobie, gdzie? na mapie i czarowa? strza?y/speary. Mo?e jeszcze usun?? z gry te przedmioty i zast?pi? je jakimi? kamieniami, ?eby by? WI?KSZY KLIMAT RPG.
Chcesz pogra? w gry typu RPG to na pewno nie wybieraj Tibijki, typie. No chyba, ?e na Globala p?jdziesz ale to tam taki RPG plejer padnie bez bless?w/aola i ju? xloga da, bo przecie? sp?akany, bo straci? 2% lvla. OTSy s? g??wnie robione pod GRACZY, a wi?kszo?? graczy w dzisiejszych czasach ma zamiar si? ostro napierdziela? na warmodach, skullbashach etc. etc.
Peace kurwa yo.

Nie no te? nie przesadzajmy z tym RPG bo wiadomo, ?e nim nie b?dzie, dlatego proponuje zrobi? przyjemny serwer gdzie boterzy b?d? odpowiednio karani nie tylko przez administracj? ale i graczy.
Z mno?nikami te? nie ma co przesadza? bo x5-3 jest u?omnym pomys?em kt?rych wr?cz zach?ca do botowania, dlatego proponuje ustawi? najlepiej sta?y x10-8 a Ci kt?rzy wypowiedz? si?, ?e jest to wysoki mno?nik to niech spr?buj? zagra? bez bota wtedy zdecydowanie zmieni? zdanie.

?eby urozmaici? gr? mo?na poprawi? leczenie UHami tak aby by?o jak za czas?w 7.6 czyli na oko 40-50% regeneracji HP dla rycerza, mo?na te? pobawi? si? w handel uhami, zawy?aj?c ich cen? w sklepach i zwi?kszaj?c ?adunek wytwarzany przez druid?w.

Podsumowanie:
Sta?y ?redni exp (x10 albo x8)
?mier? boterom.
Ulepszenie Uh?w + zawy?enie ich cen w sklepach (druid sobie zarobi)
Stworzy? NOW?, LEPSZ? reklame.

to chyba wszystko czym chcia?em si? podzieli?, prosz? o zwi?z?e komentowanie tego postu bo nienawidz? czyta? d?ugich wypracowa? : >

Ostatnia edycja:

Tak jak seya mowi... pomysl z zwiekszeniem cen run (wszystkich) w shopie jest dobry tak samo dodanie questa na assassinki :] Tylko to musialoby sie laczyc z tym ze mniej many na zrobienie takiego sdka czy uha trzeba lub wiecej ladunkow sie robi ;o Granie w ten sposob ze idziemy na dle 60lvlem ed/ms z utama i kulami wracanie sprzedawanie loota i kupowanie nowych 500 kul na expa jest nudne nie uwazacie? Zero wyzwania zero handlu z innymi chyba ze w pierwszych godzinach jak ktos bohy wylooci z necro i sprzeda jakiemus pgerowi co dle ora

# Seya
Sta?y mno?nik jak dla mnie odpada.
?mier? - true.
Ulepszenie UH'?w - pomys? dobry, zatwierdzam bez pyta?. Tak samo ilo?? wytwarzanych sztuk run.
Reklama...

Tutaj prosz? o uwag?.
B?dzie to jednorazowy i jeden z mo?liwych sposob?w zdobycia punkt?w premium na starcie.
Otwieram konkurs dla forumowicz?w.
Mianowicie, stworzenie filmu promuj?cego serwer.
Swoje propozycje prosz? podsy?a? prv, ew. w temacie.

# Benzyniak
Wiele razy ju? pisa?em...
Jest misja, ?eby m?c kupi? assassin stary.

Jak to bedzie w stylu rl tibi, to zajebiscie. Bardzo ch?tnie wbije ;))))

Oby tylko 600+ os?b gra?o albo nawet i wiecej, na sta?e bez p?aczu ze mu bp spad? i koniec :/

Lol i po co takie rzeczy piszecie?
B?d?my realistami na serwer pierwszego dnia zaloguje 20-40 os?b, nie wi?cej Ci kt?rzy si? tym faktem zniech?ca b?d? w mojej opinii nic niewartymi graczami, ten serwer przez pierwsze par? dni b?dzie potrzebowa? naszej pomocy dlatego nie zniech?ca? si? ludziska!

Na luzie na starcie b?dzie 400+ os?b. Na takie serwery ludzie zawsze ch?tnie czekaj?. Przypominaj? mi si? czasy kiedy RonOTS startowa?, zainteresowanie by?o podobne ;) - Wida? pod t? reklam? nawet, ?e serwerem interesuj? si? sporo ludzi. Jeszcze do??czmy tych co nie za bardzo lubi? dyskutowa?, ale cz?sto zagl?daj? tutaj i wyczekuj? na start. Dla mnie b?dzie to odskocznia od roku szkolnego, bardzo kiepskiego w moim wykonaniu.

HEXANA, b?jcie si? - Konkurent nadchodzi!!!

@up
Hexana przeciez ju? upad?a praktycznie.

Dobry pomys? z tymi uhami, urozmaici to troch? gr? i usprawni handel. Popieram te? Seye, ?eby nieco zwi?kszy? exp, ale tylko na starcie (pierwsze 40-50 lvl).

#Seya
Dobry pomys? z uhami, ?wietny wr?cz :D

#Topic

Co wy na to, ?eby doda? mo?liwo?? wymienienia life crystala na life ringa? Takiego pomys?u chyba tutaj jeszcze nie widzia?em.
Mo?na by jeszcze doda? questa, mianowicie jak si? go wykona, to by?oby mo?na wymieni? hydra egg (albo jaki? inny item, to by? pierwszy jaki wpad? mi do g?owy :D) na roh'a.
Jakie? quest z RL s?? Np. demon oak?

# UP
Jest system life crystal na life ring.
Quest'y mo?esz podejrze?, jak wejdziesz w jak?? posta? na stronie serwera. Te g??wne s? wypisane. :-)

@Seya

Z tym exp sta?ym 8-10x to ci? ?adnie pogrza?o :), chcesz ?eby w 3 dzie? ots'a ju? 200 lvle lata?y o.0?

Troch? pozwiedza?em map? aktualnie siedz? z rsem w temple bez ekwipunku. Og?lnie to tak popraw Banshee bo nie ucieka a powinna przy ???tym hp, usu? animacje offline trening i trainers bo zaje?d?a Evo, zwi?ksz limit frag?w z trzech do sze?ciu chocia?. Mo?esz pozmienia? imiona stra?nikom miasta ka?dy ma Steve, do tego mo?esz zrobi? misje z rozmow? u nich co? na zasadzie INQ i stra?nikami z Thais. Nie podoba mi si? to, ?e addonerzy s? tak blisko miasta w tak ?atwo dost?pnych miejscach chocia?by npc od Assassin outfitu. Jak co? jeszcze mi przyjdzie do g?owy to napisze.

Czy jest wiadoma data startu?

Pisz? post z pro?b?, my?le ?e nie tylko ja o to prosze. Wiemy ?e troche pracy Ci dosz?o, ale wystartuj serwer w pi?tek :D PROSZE!

Par? zdj??.

1424b979b3e6.png
[/url][/IMG]
7a4258621221.png
[/url][/IMG]
14b04ad43895.png
[/url][/IMG]
082212ae2bde.png
[/url][/IMG]

Ostatnia edycja:
Status