-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Szkoda tylko ?e pacca nie b?dzie mo?na kupowa? smsem bo jak ktos nie ma konta bankowego to lipa :(

Co b?dzie si? znajdowa? w sms shop? I usu? tych obro?c?w z miasta.

# Kotek
Wystarczy wej?? na stron? i zobaczy?. :-D
Za du?o pisa?.
http://karmia24.eu/shop.php

# Mikrop?atno?ci SMS
Mog? na upartego wprowadzi?, ale b?dzie oko?o x2.5 dro?sze...
Wydaje mi si?, ?e to ma?o op?acalny biznes.

Nie ma mo?liwo?ci PaySafeCard'em do?adowa? PayPal konta ? :-)
Wtedy konto bankowe nie jest wymagane.

zr?b sms 11zl za 30dni pacc i b?dzie dobrze ;)

wi?cej zarobisz na sms ni? paypal ;)

Mi tam w?a?nie pasuje, ?e tylko PayPal. Przynajmniej normalne ceny b?d?.

Ja te? narzeka? nie b?d?, tym bardziej, ?e gimby nie bedo mieli kfitu.

No to tak jest kilka quest?w, z kt?rych nagrody nie id? w parze z trudno?ci? questu chocia?by na premium island a dok?adniej na cyklopach jest quest na warrior helmet a poziom trudno?ci jest naprawd? bardzo ma?y m?g?by go wykona? 15 lvl bez problemu (kilka zwyk?ych cyklop?w, dwa g?ra trzy cyce shmity). Dla por?wnania quest na Infernie bodaj?e bramka na 50 lvl, a na que?cie a dok?adniej w final roomie znajduje si? dziesi?? hero, cztery fire elementale i dwa warloki, a nagroda ta sama czyli warrior helmet. Og?lnie pomijaj?c fakt, ?e podziemia i niekt?re okolice pachn? tibia 8.0 gdy? jest bardzo ma?o grafik z nowszego klienta. Kolejny quest na infernie bramka 30 lvl wydaj? si? na pocz?tku ca?kiem mi?o kilka mutated bat?w i par? vampire bird?w po czym wychodzi lost soul a na g?rze dwa dark torturery i wy?ej wymieniony mobki. Niestety nie dobieg?em do nagrody pad?em 2 sqm przed nagroda wi?c nie wiem jaka jest nagroda. Proponuje te? wyrzuci? z temple te uzbrojenie, kt?re jest za bramk? od 50 lvla. Hydry bardzo s?abo si? lecz? gdzie na rl potrafi? w ci?gu paru sekund zregenerowa? pe?ne ?ycie.

Vers, zauwa?y?em pare b??d?w w mapie :) a wi?c zaczynam

B??DY :
NOWY GH
rtgwso.png

JEDNO Z WYJ?? NA PREMIUM ISLAND
11rrrbq.png

ELFY - VENORE
x9iz8.png

VENORE - tego typu b??d?w jest wiele na tej mapie
2cnf6zb.png

A tutaj moje wizualizacje co do domk?w i paru moich przer?bek

ZMIANA TRATWY
20uod94.png

s13ojm.png

A TERAZ DOMKI
33bk38h.png

mb1oub.png

2lwpzlj.png

33cbqqs.png

312wawz.png

ra0yzk.png

Ostatnia edycja:

Tylko mi xenobot nie chce otwierac niektorych potworow?

Jak b?dzie PACC za hajs to nawet nie wbijam na tego OTsa, a szkoda, bo fajnie si? zapowiada?.

Ostatnia edycja:

B?d? jakie? punkty premium za poradniki (jak doj?? na dane expowisko czy quest) ?

Po pierwsze, szkoda hajsu na to. Po drugie, shadowores za darmo ma PACC i ponad 1000 graczy, mo?na? Mo?na. Tutaj od tego nie zale?y, bo wi?cej graczy przyjdzie jak za darmo PACC b?dzie i b?dzie serwer dopracowany.

To z czego server ma si? utrzymywa?? Jak shadowcores z softami itd. w sms shopie?

Po co ty por?wnujesz jakiego? shadowcores'a kt?ry ma w sms shopie ca?? gr??Map? tak? sam? jak 98% serwer?w i 1500 os?b, co jest totalnym debilizmem, bo nie ma gdzie p?j?? spokojnie poexpi?, czy to na hunta z kolegami pohandlowa? uhami, czy te? rozprawi? si? z pkrami, bo podleci 30 brazoli w 30 sekund? Serwer te? musi si? z czego? utrzymywa?. Nikt nie b?dzie ubolewa? jak jaki? typek nie wejdzie bo mu szkoda 5z? na miesi?c :)
Sam wiem, ?e hajs z nieba nie leci, dlatego jestem jak najbardziej za p?atnym PACC

A tu kolejna dawka mojego wysi?ku w sprawie wizualizacji kosmetycznych zmian w mie?cie Karmia, Vers je?li zainteresowa?y Ci? moje zmiany mog? pr?bowa? Ci pom?c troche wi?cej i w zwi?zku z tym mog? wi?cej robi? Ci takich screen?w :) je?li jeste? zainteresowany to daj zna? to wci?? b?d? wyszukiwa? poprawek :)

DOMKI:
bfhrmu.png

28aq875.png

2hromk2.png

2n84xo0.png

oiu4wx.png

2iizryw.png

i tutaj jeszcze ma?y bug
ouxhr9.png

Ostatnia edycja:

Po pierwsze, szkoda hajsu na to. Po drugie, shadowores za darmo ma PACC i ponad 1000 graczy, mo?na? Mo?na. Tutaj od tego nie zale?y, bo wi?cej graczy przyjdzie jak za darmo PACC b?dzie i b?dzie serwer dopracowany.

Mi to pasuje ?e pacc za rl kase. Kto? nie ma kasy to nie zajmuje mi przynajmiej respa:)

Azot, wysy?aj sobie te zdj?cia na pw.

Panowie, nie r?bmy zamieszania...
Ku*wa, gdybym wiedzia?, ?e takie bagno wyjdzie z tematu, nie zak?ada?bym go.
Naprawd?, renom? swoj? i serwera robicie ?wietn?.
Moderacja, kt?ra... szkoda klawiatury.

5 PLN miesi?cznie. Malo? Faktycznie, moim zdaniem ma?o. Moim.
Zn?w, moim zdaniem, je?li komu? ?al 5z? na serwer, to niech zrezygnuje z grania w tibie. Napisz? lepiej, niech wy??czy PC, bo komputer za du?o pr?du wci?gnie.

Dla graczy nieposiadaj?cych konto PayPal.
Mo?ecie:
- bawi? w ?wistki na poczcie,
- za?o?y? konto PayPal ? :-s
- poprosi? kogo?, kto ma konto PayPal ?
- poprosi? kogo?, kto ma konto bankowe i powi?za? je z kontem PayPal,
- wyda? x2.5 wi?cej po to, ?eby wys?a? SMS.

# Azoth
Niekt?re b??dy kosmetyczne, a w?a?ciwie wszystkie w/w, ju? poprawi?em. Po prostu nie restartowa?em serwera.
Wybrane propozycje zmiany kszta?t?w domk?w na pewno wykorzystam.

# TOPIC
Nie por?wnujmy serwera ShadowCores (chyba dobrze napisa?em), do tego tutaj.
Sam mia?em kr?tk? histori? z tym serwerem.
W skr?cie: zalogowa?em -> wyszed?em.
Pow?d?
Za przeproszeniem, serwer zapchany r??nej ma?ci typami, z kt?rymi nie mo?na nawet s?owa zamieni?, bo kulka w ?eb.
Ka?dy spawn zaj?ty.
Droga ze ?wi?tyni do depozytu - ci?g?a rozpierducha.

SMS Shop ?
Heee, wszystko ?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry