-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

Dobre serwery upadaj? bo ka?dy chce wszystko za darmo... Ja wole miesi?cznie da? na dobry serwer kilkadziesi?t z?otych, bo wiem ?e dzi?ki temu serwer si? jako? utrzyma. Vers co Ty masz zamiar da? do sms shop?

Ja bym poszuka? jakiego? dobrego forum do reklamy dla serwera. Bo tutaj nawet po poziomie administracji wida? ?e forum jest na bardzo niskim poziomie i do wielu warto?ciowych graczy info o nowym serwerze mo?e nie dotrze?.

Dobre serwery upadaj? bo ka?dy chce wszystko za darmo... Ja wole miesi?cznie da? na dobry serwer kilkadziesi?t z?otych, bo wiem ?e dzi?ki temu serwer si? jako? utrzyma. Vers co Ty masz zamiar da? do sms shop?
Za??? konto, zaloguj na stronie, wejd? w sklep. :-D
Za du?o wypisywa?.

Ja bym poszuka? jakiego? dobrego forum do reklamy dla serwera. Bo tutaj nawet po poziomie administracji wida? ?e forum jest na bardzo niskim poziomie i do wielu warto?ciowych graczy info o nowym serwerze mo?e nie dotrze?.

Pos?uchaj, nie wkurzaj mnie ok? Piszesz jak ma?e dziecko, a chcesz uczy? kultury itd innych ludzi ? Pieprzysz bez sensu to kasuje Tw?j post, kto? inny te? tak b?dzie pisa? bez sensu te? mu skasuje. Nie p?acz, wszystko b?dzie dobrze.

Za??? konto, zaloguj na stronie, wejd? w sklep. :-D
Za du?o wypisywa?.

ok xdd. Ma?o tego ;/ . Pozmieniaj te addony, nie dawaj jak na ka?dym innym serwerze ?e trzeba zbiera? to samo i tyle samo jak na rl.

Ostatnia edycja:

Wyrazi?em tylko swoj? opinie, mog?? Mog?, od tego jest forum. Co do OTs, wbi?? Wbij?, bo chce ogarn?? co i jak, bo RPG OTsy lubi?. A co do PACC mam pytanie, wprowadzisz Premium Scrolle? ?eby mo?na by?o za cc kupi??

Co do Versa, nie chcia?em Ci? niczym urazi? czy co?, bo serwer ciekawy ;)

Ostatnia edycja:

Up
B?d? premium scrolle. Gdzie? tam up pisze, tak?e nie martw si? :D Vers ja bym mimo wszystko doda? te? PACC sms. Przelewem idzie 5z?/miesiac, zr?b tak aby? za sms te? tyle dosta?. Wiem ?e wtedy PACC przez sms bedzie kosztowal 15-20zl/miesiac (nie myle sie)? W ten spos?b dajesz ludziom wyb?r. Chocia? z drugiej strony nie znam nikogo kto by w tej sytuacji wybra? sms :D no ale mo?e kto? si? znajdzie.

Znalaz?em jakie? przej?cie przez Valkirie do jakiego? pustego (nie edytowanego) terenu z kt?rego mo?na przej?? do miasta Queenswood :P po drodze na Valkiriach jest zej?cie w pomieszczeniu i jest tam spawn Lost Thrower'?w nie wiem czy to miasto b?dzie jak serwer startuje ale na mapie tego miasta nie ma wi?c pro?ciej ujmuj?c spierdoli?em po za map? xD

Jak to b?dzie z tym serwerem? Kiedy go odpalasz? Pomog? w reklamie, napisz pw.

Jak to b?dzie z tym serwerem? Kiedy go odpalasz? Pomog? w reklamie, napisz pw.
Na pewno nie b?dzie to 06.06.
Nie mog? te? zagwarantowa? nast?pnej soboty, bo roboty mi przysz?o co nie miara...
Postaram si? z ca?ych si?, pany.

15:07 During your absence you trained for 6 hours and 3 minutes.
15:07 You advanced to distance fighting level 67.
15:07 Your Distance Fighting skill changed from level 65 (with 62.63% progress towards level 66) to level 67 (with 37.12% progress towards level 68)
15:07 You advanced to shielding level 60.
15:07 Your Shielding skill changed from level 58 (with 16.87% progress towards level 59) to level 60 (with 26.18% progress towards level 61)
15:07 Welcome to Karmia24!
15:07 Your last visit was on Thu Jun 05 01:17:42 2014.

Tak si? zastanawiam czy by czasem jako? odrobin? nie polepszy? tego treningu offline bo wbicie 80 dista to raczej d?ugo d?ugo b?dzie trwa?o z pewno?ci? kilka dni a nie wiem czy to nie za d?ugo chocia? to jest RPG wiec nie wiem... kto? co? sugestejszyn ?

No mo?na by lekko polepszy?, gdy? 6h z 65 na 67, to faktycznie ma?o. 80 dist by? tydzie? wbija?:s

RPG to RPG, tutaj s? ni?sze mno?niki, trzeba si? z tym niestety liczy? :) Mo?na troszk? przy?pieszy?, ale nie du?o. Tak, ?eby to zaj??o 4h, a nie 6h :) Pami?tajmy, ?e offline trwa 12h.

Moim zdaniem profesje typu EK/RP z exori ico hur / con nawet przy skilach 80 i 90 bija max 100 z cona best 79! nie wiem od czego to zale?y ale chyba za ma?o

Moim zdaniem profesje typu EK/RP z exori ico hur / con nawet przy skilach 80 i 90 bija max 100 z cona best 79! nie wiem od czego to zale?y ale chyba za ma?o

Za ma?o? a po ile ma wali?? 200? 300? To nie jaki? orshhh ?e hity b?d? takie ostre;d

Ja mam 2 pytania..

jedno z nich to czy bed? rl trainery ze bedzie mozna na 12 h puszcza? sobie na offskilla.
drugie, kiedy jest plan startu Ots, oby jak najszybciej aczkolwiek ni ma gdzie gra?.. ( Maj?c na mysli nie ma gdzie gra?, to na 8.6 dlatego przechodze na 10.37)

Czekam na odpowiedz ;)

RL TRAINER?W nie b?dzie bo w?a?nie zosta?y usuni?te (specjalnie) a serwer startowa? ma tak jak napisa? ostatnio Vers, wystarczy spojrze? pare post?w wstecz, nie wiadomo czy wystartuje w nast?pn? sobot?. Ze wzgl?du na du?y nak?ad pracy przy mapie.

Hah... wypowiada?em si? w tym temacie na pocz?tku i przeczytalem te wszystkie posty to, a? prawie z fotela wypad?em... coraz wi?cej si? robi pajac?w kt?rzy chc? jakie? bezsensowne rzeczy wprowadza? (na szcz??cie to nie oni tworz? tego serva) ale ci??ko si? czyta te kilka stron spamu i spin. PACC za kase? jak najbardziej ok, bot niedozwolony ? Tak samo jest git. To jest RPG, a nie orsh gdzie stawiasz bota i idziesz w pizdu... masz co? czasu, ch?ci etc. w?o?y? w rozw?j postaci :)

UP prawid?owo kurwa.. nie masz czasu gra? WYPIERDALAJ ! :) Dzi?kuj?.

hehe a mo?e usun?? wszystko i zostawi? tylko basic attack xD

Co za kretyn podsun?? Versowi pomys? usuni?cia statuetek do treningu? Usu?cie jeszcze mounty i spelle dla PACCa to na 1000% kto? go kupi...

Je?eli ma nie by? jakichkolwiek trainer?w (monki, offline) to te? odpuszcz? sobie ten serwer. Nie mam zamiaru skillowa? na slimach czy czyi? summonach. Jak nie chcesz offline to dodaj normalne trainery, a je?li nie chcesz zwyk?ych trainer?w to zostaw offline.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry