- Liczba reakcji
- 1
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki
O ile exp na testach jest zwi?kszony?
O ile exp na testach jest zwi?kszony?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
=> dzi?ki Wam ots jest sprawniejszy.Dzi?ki Wam uda?o mi si? unikn?? wielu wpadek, kt?re mog?yby si? przydarzy? na starcie.
karmia24.eu

Poprawione, dzi?ki.Vers, znalaz?em buga, zlotowa?em crown helmet i wyskoczy?o mi ?e jest to item type 123125~![]()

W trakcie test?w mno?niki x10.O ile exp na testach jest zwi?kszony?
Tak jest, szefie.=> dzi?ki Wam ots jest sprawniejszy.
->Nie pope?niamy b??d?w, poprawiamy to co wymaga doci?gni?cia.<- Pami?taj o sprawdzeniu ka?dego npc pod wzgl?dem cen przedmiot?w (anti free gp cd).
Keep going, na pewno zagram i zach?c? starych tibijczyk?w.
Powt?rz? jeszcze raz, ?e reklama d?wigni? handlu wi?c czekam na adv na otlandzie![]()

God Vers, przepraszam za to moje pie*dolenie, by?em wczoraj pijany
Testy rozumiem s? teraz w??czone tak d?ugo, jak chodzi Twoja maszyna tak? Po zako?czeniu test?w postacie zostan? usuni?te, czy cofni?te do 1 lvla bez item?w?
Pozdrawiam!![]()
Wiem co m?wi? bo sam jestem jednym z za?o?ycieli OTS'a RPG na kt?rym licznik wskazywa? przez pare miesi?cy powy?ej 200
i co najwa?niejsze na otsie nie grali tylko polacy
a wi?c BOT kt?ry wysy?a Informacje nie powinien by? ustawiony na jezyk polski lecz na angielski

Hmm... poprosz? reszt? forumowicz?w o wypowied? w tym temacie.
Co s?dzicie o usuni?ciu spawu Cyclops'?w oraz Ghoul'i z miasta, kosztem powi?kszenia ilo?ci domk?w ?
Dw?ch graczy zdecydowanie narzuci?o mi t? opcj?.
Tak samo, jak usuni?cie ma?ego domku nieopodal depo i zamienieniem go w depozyty.
#UP
Obok Payaca stoj?ca statuetka Goblina ma swoje zastosowanie. Krzese?ka stoj?, poniewa? to jest a'la teatr i ludzie musz? gdzie? siedzie?. ?cianka - ok, do poprawki.
Szczury - ok, do usuni?cia, ew. zmiana w GH.
Spawn smok?w ? Wydaje mi si?, ?e tak niewielki spawn nic nie szkodzi niedaleko miasta.
Kopalnia z Dwarf'ami jest niedaleko Karmii, wystarczy dobrze poszuka?.
Dla niskopoziomowego maga jest od zatrz?sienia spawn'?w... Aww...
Inferna - Cyclopolis i okolice, Dwarf'y,
Anshara - Tomby,
Karmia - Dwarf'y.
Wystarczy chcie?, ruszy? zadek i przej?? si? kawa?ek. :-S
Automatyczny Broadcast wy?wietla informacje i w j?zyku polskim i angielskim. Nie rozumiem.
Zach?cam do komentowania i udzielania swojej opinii.
Moim zdaniem te lepsze expowiska trzeba oddali? od miasta, wtedy gra nabiera lepszego klimatu, troch? g?upio jak wszystko jest pod nosem : >

P?aci? 5zl/msc z paypala tak? To proponuje doda? tez za 7zl SMS pacc na 7dni wyjdziesz mniej wiecej na to samo i ludzie bed? kupowa? bo wiele os?b nie ma paypala a na facc zanim sie dorobi to troch? minie ?eby kupic tego pacc bo jak wspomina?e? ma byc cie?ko o kas?.