-Tibia 10.37 Karmia24 * Niskie mno?niki

Status
Zamknięty.
Odp: Karmia24 * Niskie mno?niki

O ile exp na testach jest zwi?kszony?

Vers dodaj mi pacc'a na nick Kenxu, bo nagle w niewyja?nionych okoliczno?ciach mi z 3dni zrobilo si? 0 xD

Dzi?ki Wam uda?o mi si? unikn?? wielu wpadek, kt?re mog?yby si? przydarzy? na starcie.
karmia24.eu
=> dzi?ki Wam ots jest sprawniejszy.
->Nie pope?niamy b??d?w, poprawiamy to co wymaga doci?gni?cia.<- Pami?taj o sprawdzeniu ka?dego npc pod wzgl?dem cen przedmiot?w (anti free gp cd).
Keep going, na pewno zagram i zach?c? starych tibijczyk?w.
Powt?rz? jeszcze raz, ?e reklama d?wigni? handlu wi?c czekam na adv na otlandzie ;)

Vers, znalaz?em buga, zlotowa?em crown helmet i wyskoczy?o mi ?e jest to item type 123125~ :)
Poprawione, dzi?ki. :-)
# To tak nawiasem. Studded Legs oraz Crown Helmet mia?y te same id. Troch? ?miesznie wygl?da?o, gdy na slocie he?mu by?y studded legs. :-D
O ile exp na testach jest zwi?kszony?
W trakcie test?w mno?niki x10.
=> dzi?ki Wam ots jest sprawniejszy.
->Nie pope?niamy b??d?w, poprawiamy to co wymaga doci?gni?cia.<- Pami?taj o sprawdzeniu ka?dego npc pod wzgl?dem cen przedmiot?w (anti free gp cd).
Keep going, na pewno zagram i zach?c? starych tibijczyk?w.
Powt?rz? jeszcze raz, ?e reklama d?wigni? handlu wi?c czekam na adv na otlandzie ;)
Tak jest, szefie. :-)
NPC z tego co sprawdza?em nie umo?liwiaj? ?atwego zysku.
Reklama na OTland ju? wkr?tce.

God Vers, przepraszam za to moje pie*dolenie, by?em wczoraj pijany :D
Testy rozumiem s? teraz w??czone tak d?ugo, jak chodzi Twoja maszyna tak? Po zako?czeniu test?w postacie zostan? usuni?te, czy cofni?te do 1 lvla bez item?w?

Pozdrawiam! :D

By?em gra?em i widzia?em :)

24pi33t.png

jfjjq0.png

P?aci? 5zl/msc z paypala tak? To proponuje doda? tez za 7zl SMS pacc na 7dni wyjdziesz mniej wiecej na to samo i ludzie bed? kupowa? bo wiele os?b nie ma paypala a na facc zanim sie dorobi to troch? minie ?eby kupic tego pacc bo jak wspomina?e? ma byc cie?ko o kas?.

Doskona?y projekt, teraz to brak dobrych ots?w pod 9.8+ (same rl mapy) wbije na pewno mam nadzieje ze wypali i b?dzie gra?o przynajmniej te 100+ os?b (chocia? mam nadzieje na wiele wiec?j).
btw. stronka nie dzia?a czy tylko mi co? szwankuje?

strona nie dzia?a ze wzgledu na to ze jest to serwer beta, i jest on stawiany na komputerze u Versa, strona i srv dziala tylko i wy??cznie kiedy on ma uruchomiony pc, powinien by? dost?pny po 15, tak jak zawsze :)

Hej!
Serwer zazwyczaj w??czam o tej godzinie, bo wcze?niej nie ma ch?tnych do wej?cia.

Mo?ecie swobodnie si? logowa?. :-)
karmia24.eu

#edit
God Vers, przepraszam za to moje pie*dolenie, by?em wczoraj pijany :D
Testy rozumiem s? teraz w??czone tak d?ugo, jak chodzi Twoja maszyna tak? Po zako?czeniu test?w postacie zostan? usuni?te, czy cofni?te do 1 lvla bez item?w?

Pozdrawiam! :D

Spoko, nic si? nie sta?o. :-D
Tak, dok?adnie.
P??niej usuwam wszystko.

Wracaj?c do OTLand'owej reklamy - nie mog? za?o?y? tematu. :-S Dusz? na Create Thread i kompletnie nic si? nie dzieje.

Ostatnia edycja:

Wy?lij mi tre?? to Ci wrzuc?.

@edit.
Jakie masz podej?cie do boter?w?

Ostatnia edycja:

ooo seya :) Seya Twoje mapy to jest po prostu poezja :D witamy na serwerze :) a tak nawiasem.. ch?opaki mo?e nawi?zaliby?cie wsp??prace, i wsp?lnie mogliby?cie stworzy? legendarny serwer :)

Z przyjemno?ci? mog? przeprowadzi? rimejka paru expowisk, wcze?niej dogadywa?em si? z Vers'em odno?nie mapowania ale jako? czasu mi brak?o i si? nie dogadali?my ; >

Vers, mam co do Ciebie troche uwag, ze wzgledu na to ?e chce r?wnie? aby ten ots zadzia?a? i by? to ca?kiem pot??ny OTS RPG-PVP to chc? Ci pom?c, wed?ug mnie i paru os?b kt?re r?wnie? pyta?em o zdanie, oraz mooich znajomych kt?rzy maj? zamiar wbic na ten ots, pierwszym najwazniejszym problemem jest to ?e w g??wnym mie?cie jest zdecydowanie za ma?o domk?w... musia?by? dorobi?.. Gdzie? ju? m?wi?, zdecydowanie powinny znikn?? expowiska w mie?cie (ghoule, cycklopy) je?li to ma by? rzeczywi?cie porz?dny ots, to musia?oby naprawd? znikn??. kolejn? spraw? s? kosmetyczne zmiany w otoczeniu npc i doko?a tego, przy kolesiu kt?ry daje jester addony jest za du?o krzeselek, nie potrzebny goblin i tak sciana przez kt?r? ci??ko przej??.. Kolejn? spraw? jest ta ca?a ma?a piwnica ze szczurami kt?re r?wnie? s? totalnie nie potrzebne.. wed?ug mnie jedyne co w miescie powinno tak naprawd? zosta? to s? rotwormy. Kolejna sprawa. Domek w depo, ca?kowicie w stylu OTS'?w kt?re maj? 30 os?b przez 7 dni, potem upada.. DO WYRZUCENIA. Kolejn? spraw? jest sprawa Dragon?w przy mie?cie, jest to zbyt blisko po?o?ony resp dragon?w blisko podstawowego miasta... niskie lvl nie dadz? rady tam sobie poradzi?.. a poza nie oszukuj?c samych siebie jedyne co tam zmieni?e? to jest wej?cie inaczej zrobione, ale resp raczej zbytnio si? nie r??ni. Kolejn? ze spraw jest to i? respy dla 20-30 lvl?w to po prostu dramat, nie ma nigdzie podstawowych resp?w dla mag?w czyli dwarf?w guard?w. wed?ug mnie powiniene? zrobi? 2- lub nawet 3 kopalnie z dwarfami w miejscu blisko po?o?onym od Karmii.

To tylko pare moich uwag co do tego aby stworzy? prawdziwy OTS, nie odbieraj moich uwag jako krytyk? i hejt tylko po prostu usi?uj? Ci pom?c aby stworzy? naprawd? dobry ots :) Wiem co m?wi? bo sam jestem jednym z za?o?ycieli OTS'a RPG na kt?rym licznik wskazywa? przez pare miesi?cy powy?ej 200 :) i co najwa?niejsze na otsie nie grali tylko polacy :) a wi?c BOT kt?ry wysy?a Informacje nie powinien by? ustawiony na jezyk polski lecz na angielski :)

POZDRAWIAM :)

Hmm... poprosz? reszt? forumowicz?w o wypowied? w tym temacie.

Co s?dzicie o usuni?ciu spawu Cyclops'?w oraz Ghoul'i z miasta, kosztem powi?kszenia ilo?ci domk?w ?
Dw?ch graczy zdecydowanie narzuci?o mi t? opcj?.
Tak samo, jak usuni?cie ma?ego domku nieopodal depo i zamienieniem go w depozyty.

#UP
Obok Payaca stoj?ca statuetka Goblina ma swoje zastosowanie. Krzese?ka stoj?, poniewa? to jest a'la teatr i ludzie musz? gdzie? siedzie?. ?cianka - ok, do poprawki.
Szczury - ok, do usuni?cia, ew. zmiana w GH.
Spawn smok?w ? Wydaje mi si?, ?e tak niewielki spawn nic nie szkodzi niedaleko miasta.
Kopalnia z Dwarf'ami jest niedaleko Karmii, wystarczy dobrze poszuka?.
Dla niskopoziomowego maga jest od zatrz?sienia spawn'?w... Aww...
Inferna - Cyclopolis i okolice, Dwarf'y,
Anshara - Tomby,
Karmia - Dwarf'y.
Wystarczy chcie?, ruszy? zadek i przej?? si? kawa?ek. :-S

Automatyczny Broadcast wy?wietla informacje i w j?zyku polskim i angielskim. Nie rozumiem.

Zach?cam do komentowania i udzielania swojej opinii.

Ostatnia edycja:

Hmm... poprosz? reszt? forumowicz?w o wypowied? w tym temacie.

Co s?dzicie o usuni?ciu spawu Cyclops'?w oraz Ghoul'i z miasta, kosztem powi?kszenia ilo?ci domk?w ?
Dw?ch graczy zdecydowanie narzuci?o mi t? opcj?.
Tak samo, jak usuni?cie ma?ego domku nieopodal depo i zamienieniem go w depozyty.

#UP
Obok Payaca stoj?ca statuetka Goblina ma swoje zastosowanie. Krzese?ka stoj?, poniewa? to jest a'la teatr i ludzie musz? gdzie? siedzie?. ?cianka - ok, do poprawki.
Szczury - ok, do usuni?cia, ew. zmiana w GH.
Spawn smok?w ? Wydaje mi si?, ?e tak niewielki spawn nic nie szkodzi niedaleko miasta.
Kopalnia z Dwarf'ami jest niedaleko Karmii, wystarczy dobrze poszuka?.
Dla niskopoziomowego maga jest od zatrz?sienia spawn'?w... Aww...
Inferna - Cyclopolis i okolice, Dwarf'y,
Anshara - Tomby,
Karmia - Dwarf'y.
Wystarczy chcie?, ruszy? zadek i przej?? si? kawa?ek. :-S

Automatyczny Broadcast wy?wietla informacje i w j?zyku polskim i angielskim. Nie rozumiem.

Zach?cam do komentowania i udzielania swojej opinii.

NIE, NIE, NIE, ghoule i cyclopsy maj? zosta?, jak to usuniesz to to ju? nie b?dzie karmia, tylko g?wno, karmia kojarzy si? przede wszystkim z tymi ghoulami i cyclopsami w mie?cie. Smoki te? niech zostan?. Spawn?w na 20-60 lvl jest w op?r, wystarczy zna? map?, ja tu na pami?? lata?em po expach.

Moim zdaniem te lepsze expowiska trzeba oddali? od miasta, wtedy gra nabiera lepszego klimatu, troch? g?upio jak wszystko jest pod nosem : >

Moim zdaniem te lepsze expowiska trzeba oddali? od miasta, wtedy gra nabiera lepszego klimatu, troch? g?upio jak wszystko jest pod nosem : >

Ale tu chodzi o sam klimat Karmii, jak si? zmieni ustawienie tych bliskich expowisk to to nie b?dzie Karmia, a ten resp drag?w przy mie?cie jest malutki :)

P?aci? 5zl/msc z paypala tak? To proponuje doda? tez za 7zl SMS pacc na 7dni wyjdziesz mniej wiecej na to samo i ludzie bed? kupowa? bo wiele os?b nie ma paypala a na facc zanim sie dorobi to troch? minie ?eby kupic tego pacc bo jak wspomina?e? ma byc cie?ko o kas?.

30 z? za miesi?c? Oszala?e?? Ja propnuje free pacc, a z shopu jaki? vip co daje 10% wi?cej expa i kilka udogodnie?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry