c
Bek?? Sk?d tyle ma lajk?w? Jakby by? ?akiem to mia?by tyle samo minus?w co ?apek w g?r?. Ta ca?a sb mafija (anty zbuku) ma na po?ow? hejt?w tyle co lajk?w, i to fani sb mafiji hejtuj? zbuka, ale jak hejtuj? to dla zbuka fejm ro?nie, w dupie mam ju? ulic?, chc? robi? bek? i nawija? o hajsie bo to si? najlepiej sprzedaje [nie finansowo], a dla fejmu, i mysle ze zejde na ta strone, jezeli chodzi o kilka kawalkow ulicznych na moim kanale znalezc mozna cos pod ten klimat, nie skoncze z rapem, bo na torgu mnie propsuja, nie moge ich zawiesc.
Identycznie mi mowi?a ta na?pana forumowa ho?ota co m?wi?em o nich wy?ej, sko?cz z otsami, u2d to g?wno, tak samo mnie hejtowali, mimo t?umaczy?em ?e mia?em wchuj ots?w po 70+ graczy, i nagle wpad?em na pewien spos?b, znalaz?em i skorzysta?em z us?ug #cnno, kolaboracja si? uda?a i na kilkunastu ostatnich otsach liczba graj?cych przekroczy?a 140+ kolejno dalej 90+, 74+, 65+, 55+ w roku 2015-2016, gdzie graj?cych by?o ju? niewiele. gracze hejtuj? otsy gdy nie ma reklamy, bo eliminuj? w ten spos?b konkurencj? [ jak projekt jest dobry ], jak kto? ma pomys? na otsa, tak samo jest z rapem, wygrywa d?wignia handlu - reklama, teraz albo inwestujesz w otsa 500zl na reklame, albo masz chujowy zarobek na poziomie 200zl, ktory lepiej jest zyskac grajac w automaty, albo jak stary weteran robic otsa dla fazy jsk ja u2d, tylko po to by byc najlepszym w tym co tworze nie liczac na profity, tak czy siak zbuku osiagnal wiecej niz sb mafija, peja, tede i inni, nie przekroczyl granic gangu albanii, wmawiano nam w tv ze nie licza sie wyswietlenia tylko ilosc komentow i udostepnien, nie prawda - na yt odgrywaja role tylko wysw, tak jak w tibii exp.
PS.
PODOBA SI?? ZOSTAW SUBA!
POLUB FANPAGE PSA NA FB:
ORAZ FANPAGE WYTW?RNI PIES RECORDS:
Nic nie stanie na przeszkodzie jak POLUBISZ nasz? stronk? po?wi?con? dla Polskiego R.A.P.: