What's new

Kenor Rap Production - ?mieszne? czy mo?e ?mieszne z przekazem?

Kenor Rap Production - ?mieszne? czy mo?e ?mieszne z przekazem?

• Rewolucja Narodowa

Votes: 0 0.0%
  • Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Rewolucja Narodowa

• Nowy ?wiat

• Inne Materia?y

• Total voters
    7

Kenor

Senior User
Reaction score
21
Odp: Kenor Rap Production - ?mieszne? czy mo?e ?mieszne z przekazem?

xD

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Podoba si? moja dzia?alno?? AntyPO i mowa nienawi?ci w stron? czerwonk?w/komunist?w i z?odziei??
Walnij SUBa! xD
No, no, siema!
/Pies Records (D?ugosz TV)

Kenor

Senior User
Reaction score
21

KC Usia :*

A dla kar?a ch*j w mord? Peowsk? Milicyjn?.

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Pies przesy?a przed zapowied? punchy z premierowego kawa?ka "Pozdrowienia dla TORG.pl" do kt?rego b?dzie klip w swoim czasie. Klip drugi do albumu "Zemsta" to oczywi?cie promocyjny kawa?ek "Unreal Beta 2.0" - modyfikowany serwer gry Tibia kt?ry zainstnieje w sieci na d?uuuugie miesi?ce, w?a?nie przez reklam? i zapowiedzi oraz dodatkowe promocje, podtrzymywany przez najsilniejsz? hostingownie w Poznaniu OVH. Na start obu wypuszczonych klip?w do ko?ca lipca 2017 roku, dw?ch ostatnich promocji albumu "Zemsta", ma si? pojawi? po minimum 150 000 wy?w. /klip kt?re to b?d? ogl?da? ludzie z ca?ego ?wiata, nie tylko z Polski. Tekst zosta? juz napisany do pierwszego kawa?eczka "Pozdrowienia dla TORG.pl" i b?dzie ten kawa?ek wielokrotnie promowany i zapowiadany jeszcze przed premier? wersji Audio. Przesy?am tu kilkana?cie punchy nades?anych przez bia?ostockiego rapera, a tak?e ca?y refen jaki b?dzie si? pojawia? w kawa?eczku po ka?dej zwrotce. Album "Zemsta" chocia? wypad? analogicznie jak album "Zniszczy? Terroryst?", Pies zako?czy go najlepiej jak tylko da? rad?.
TEXT PART (Pozdrowienia dla TORG.PL):
Refren:
"?l? pozdrowienia dla Torga, nie zbior? wszystkich ksyw!
Ale Was pozdrawiam! Rozsy?am lajki przez rym!
To nie jest ?aden kit, Piesek wje?d?a dzi? na bit!
Serdecznie Was pozdrawiam! B?d? za miesi?c, b?dzie git!
Teraz wje?d?am z moim nowym materia?em!
Uskrzydla mnie tylko prawda! Niee, si? nie sprzeda?em!
Znajomo?ci pozrywa?em z ka?dym zawistnym peda?em,
A ty i tak powiesz, ?e si? sprzeda?em, bo swej ojczy?nie serce odda?em!"

Partycja 1:
"Dzi?kuj? Wam drodzy fani, dzi?ki Wam dzi? jestem kim?,
Ju? nie mog? patrze? na to co prze?y?em, wi?c wbijam bit w rym.
Wszystko okaza?o si? by? prawd?, ziomek? jaki ziomek? zwyk?y skurwysyn!
Pruje si? dzi? do mnie co drugi fa?szywy ryj, Karle gi?! Gi?! Gi?!
Pierdolony aferzysta! Udawany mafiozo? Nie to zwyk?y propagandzista!
Ty nie wiesz co to znaczy kocha?! M?wisz homoseksualista?
Na tak? pizd? z POLBRUKa odpierdol? kiedy? freestyle,
Przypomn? si? Tobie szmato po kilku latach, on vs ja, zero do stu - FASZYSTA!
Zwyk?y KODomita, my?li ?e jest kim?, przypierdalam si? do tej szmaty za jego krzywy ryj.
Nasy?aj tam ziomeczk?w, bij mnie w mord?, bij. Dziesi?ciu na jednego, gonna kill, kill, kill,
To przecie? tw?j styl, sam nie powiesz do mnie ani s?owa,
Oblany strachem za swe czyny, stoisz przy ziomeczka mercu, biedny ch?opak!
Bo w Polsce jestem kim?! A tutaj jestem zwyk?ym chujem! Ale co mo?e m?wi? taki jak ty chujek.
Jeste? zwyk?ym ?mieciem, ty jebany zerze, nikt ju? ci nie uwierzy, jebany hejterze!"

Partycja 2:
"Usia, Usia moje kochanie, a to wszystko my?lisz? Udawane? (Haha), Wstyd, ?wirek czaisz? ?eby zrobi? z patrioty wariata,
Ta jebana maso?ska szmata, rodzina twoja czeka, strugasz wariata? udajesz mego brata?
Pilnuj swojej rodziny, od mego ?ycia wara! Nie zrobisz ze mnie cwela! M?j prezent - CIACHO WYPIERDALAJ!
A na dok?adk?, powiem ci jedno - we? si? wreszcie ode mnie odpierdol.
Wszystko si? wyda?o, i to si? jeszcze uka?e, Ciacho - frajer, menda, karze?. Nie pozdrawiam. Znikaj b?azen!
Co druga zryta morda krzywi ry?o na m?j hajs! O tak! nice!, nice!
Jest fejm, to s? ziomki, ale ka?dy to udawany szajs. Bia?ystok nice?
Kurwa nie s?dz?, ka?da laska czy ziomek patrzy tu tylko na moje pieni?dze.
Mog? nie mie? tu nikogo, bo mam poparcie w Polsce! My?l? globalnie, a ty graj dalej na localho?cie!"

Partycja 3:
"Przypomn? tutaj ksywy: jaki? ma?o znany Hunted, parszywy Apodnastyr,
To powiedzcie mi par?wy, za kim ogl?da?a si? tutaj na rewirach ka?da ?adniejsza laska?
Jeste?cie dzi? zerami, bo rap mnie nie powali?, te? nie pochwali?, na nogi jedynie postawi?,
W ?ycie mnie wprowadzi?, powoli ustawi?, podpowiedzia? jak mam post?powa?,
Nie b?dzie mn? kierowa? taki jak Gast wstr?tny robak, Uszanowanko dla MON, i s?u?b mundurowych,
bo tylko teraz z nimi trzymam sztam?, g?upi hejterze! NIE si? nie sprzeda?em, swej duszy szatanowi nie odda?em!
Cho? policj? z czas?w Platformy wci?? pierdol?, bo to by?y chuje bite w szkole, ulica mnie zmieni?a, na szcz??cie na dobre,
Powiedz mi matole? Najpierw du?o si? uczy?em, p??niej pierdoli?em szko??, swoje si? prze?y?o, wszystkich was przerobi?,
no i czego zn?w hejtujesz? Polityk? wci?? pierdol?! ?yje kurwo po swojemu, jest mi bardzo dobrze.
Do prawdy panie po?le? Patrz? jak zn?w dzielicie Polsk?! Radz? si? ju? schowaj! ?ci?nij jap? o?l?!
Jeste? ?ydem jak wi?kszo?? Petr?w, Frasyniuk?w czy dojczefolk?w Tusk?w. NIE DLA RUSK?W! Cho? z nimi ci?g?a dyplomacja!
Nie wiadomo czy ma n?? czy gnata, m?wie k?amstwo panie W?adku? Racja? Muczos Gracias, za mafi? kom?rkow?,
Pr?ba zn?cania si? dzia?aczy nad niewinnym bitmakerem, dobrym raperem, czy ulicznym penerem,
Jak chcesz to tak mnie dzi? nazywaj. PiS vs PO. Na wszystkich jednakowo wyjebane. Ale pozdro dla Polskiego patrioty, honorowego m??a stanu!
Nie daj si? wyko?czy? tym debilom. Grzesiek Eska schowaj z?bki, do przedszkola z k?amc?, AMEN!
I chocia? sukces wielkiej artystki - G?wno Prawda z Te Fa? Enem przybi?o wielk? pora?k?,
Eurowizja to g?upota, wszystko kierowane jest pod Platformowy topaz. Trzymaj si? dziewczyno, i si? nie poddawaj.
Ja tworz? rap sobie w domu, ty pop pod publiczk? - gor?co Ci? pozdrawiam - reprezentantka polskiej muzyki - Kasia Mo?, Elo! Z fartem!
I co teraz powiesz panie Frasyniuk? Telefon pana straci? warto??, czy stch?rzy? pan przez nag?o?nion? mi?o???
Patria mi?o?ci? Chyba hejtu i zazdro?ci. Pies si? za was bierze, platformowe pionki!"

i5yjwl.jpg

Last edited:

Kenor

Senior User
Reaction score
21

[FONT=&quot]W minucie [/FONT] [FONT=&quot] s?ycha? s?owa: "rapowcy" albo "rodacy". Jest to oficjalny b??d nagrywania d?wi?ku w FULL_HD gdzie zazwyczaj d?wiek jest troszk? szybszy ni? obraz. Krzycza?em: "Spierdalaj! KODowcy!" albo "Spierdalaj! ZOMOwcy!" sam ju? nie pami?tam.[/FONT]

[FONT=&quot]Dzia?aczy PO wkurzy?o to, ?e pali?em w klatce ich KODowej gwiazdy Pomara?czow? plakietk?, co mia?o symbolizowa? patriotyczne obalenie Platformy Obywatelskiej i KODu.[/FONT]

[FONT=&quot]Znalaz?em t? karteczk? jak wraca?em do chaty. Jak j? podnios?em. Oni to zauwa?yli, ich be?kot wygl?da? w ten spos?b:[/FONT]
[FONT=&quot]"Jeba? Pej?", "Przyjdzie i j? przeprosi" (chodzi?o o gwiazd? KODu), "Jeba? t?czowego peda?a". Oficjalnie s?ucham jedynie rapu WSRH i Peji, a te ziomeczki to oczywi?cie fani TEDEgo. Prawdopodobnie zwolennicy CWKS i Antify.

[/FONT]
[video=youtube;O-nO6PVjEsc]https://www.youtube.com/watch?v=O-nO6PVjEsc[/video]

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Tekst zosta? z orygina?u zmieniony na nowy orygina?!

Pies Records SOLO "Zemsta" - Pozdrowienia dla TORG.PL

1. Dzi?kuj? Wam drodzy fani, dzi?ki Wam dzi? jestem kim?,
Ju? nie mog? patrze? na to co prze?y?em, wi?c wbijam bit w rym.
Wszystko okaza?o si? by? prawd?, ziomek? jaki ziomek? zwyk?y skurwysyn!
Pruje si? dzi? do mnie co drugi fa?szywy ryj, Karle gi?! Gi?! Gi?!
Pierdolony aferzysta! Udawany mafiozo? Nie to zwyk?y propagandzista!
Ty nie wiesz co to znaczy kocha?! M?wisz homoseksualista?
Na tak? pizd? z POLBRUKa odpierdol? kiedy? freestyle,
Przypomn? si? Tobie szmato po kilku latach, on vs ja, zero do stu - FASZYSTA!
Zwyk?y KODomita, my?li ?e jest kim?, przypierdalam si? do tej szmaty za jego krzywy ryj.
Nasy?aj tam ziomeczk?w, bij mnie w mord?, bij. Dziesi?ciu na jednego, gonna kill, kill, kill,
To przecie? tw?j styl, sam nie powiesz do mnie ani s?owa,
Oblany strachem za swe czyny, stoisz przy ziomeczka mercu, biedny ch?opak!
Bo w Polsce jestem kim?! A tutaj jestem zwyk?ym chujem! Ale co mo?e m?wi? taki jak ty chujek.
Jeste? zwyk?ym ?mieciem, ty jebany zerze, nikt ju? ci nie uwierzy, jebany hejterze!
Chuju, ty frajerze, ty mendo bez skrupu??w, m?wisz na mnie "gruby kujon"?
Wcale si? nie dziwi?, bo w szkole by?em jedynie go?ciem, wychowa?a mnie ulica, ty po prostu mi zazdro?cisz!
Mimo ?e ?y?e? w biedzie, jeste? pizd? i lamusem, wybacz ale to wyzna? ludziom teraz musz?!
Zas?ona kole?kami, zn?canie si? nad dziewczynami, donosy na psy!
To twoja domena i to tw?j byt! Teraz Pies wbija w ten bit!
Jeba? bied? i pieni?dz?! Tak j? bardzo kocham i kocha?em, o niej tylko rozmy?la?em!
Usia, Usia moje kochanie, a to wszystko my?lisz? Udawane? (Haha), Wstyd, ?wirek czaisz? ?eby zrobi? z patrioty wariata,
Ta jebana maso?ska szmata, rodzina twoja czeka, strugasz wariata? udajesz mego brata?
Pilnuj swojej rodziny, od mego ?ycia wara! Nie zrobisz ze mnie cwela! M?j prezent - CIACHO WYPIERDALAJ!
A na dok?adk?, powiem ci jedno - we? si? wreszcie ode mnie odpierdol.
Wszystko si? wyda?o, i to si? jeszcze uka?e, Ciacho - frajer, menda, karze?. Nie pozdrawiam. Znikaj b?azen!
Co druga zryta morda krzywi ry?o na m?j hajs! O tak! nice!, nice!
Jest fejm, to s? ziomki, ale ka?dy to udawany szajs. Bia?ystok nice?
Kurwa nie s?dz?, ka?da laska czy ziomek patrzy tu tylko na moje pieni?dze.
Mog? nie mie? tu nikogo, bo mam poparcie w Polsce! My?l? globalnie, a ty graj dalej na localho?cie!

?l? pozdrowienia dla Torga, nie zbior? wszystkich ksyw!
A ty i tak powiesz, ?e si? sprzeda?em, bo swej ojczy?nie serce odda?em!

2. Cytrynka, OH! Ja bior? tutaj na oko wszystko co si? rusza.
Kocham blondynki ty mnie chuju do pogl?d?w swoich nigdy nie zmuszaj.
Moich znajomo?ci nie ruszaj, i czasem si? tylko nie wzruszaj, jak ci zapierdol?.
Ciacho zwyk?y ma?y pojeb, Sesi twoim ziomkiem, jeszcze gej Sura, o ja pierdol?.
Co za aspo?eczne cioteczki, Co z waszych plan?w? - Malutkie niteczki!
Ten si? podpiera dwumetrowym braciakiem, drugi nie daje rady, bierze kole?k?w i chuj,
Bum, bum, bum, kolejna butelka ?ubra jeb?a mi prawie pod nogi,
Ka?dy z Was cioteczki tutaj pr?buje pokazywa? w?asne rogi.
Nawet jeszcze nie zd??y?em unie?? drugiej nogi, a ju? patrze jak lamus spierdala,
Tak mnie nie uczy?a nigdy moja stara, tak mnie ulica nauczy?a, pi?tno wyry?a,
Wychowa?a! Lamusom faka pokazuj?, bo to bardzo pomaga! Gdy ci? frajer z uniwerka od gej?w zniewa?a.
Gej? Ty kurwo! Przypomn? tutaj ksywy: jaki? ma?o znany Hunted, parszywy Apodnastyr,
To powiedzcie mi par?wy, za kim ogl?da?a si? tutaj na rewirach ka?da ?adniejsza laska?
Jeste?cie dzi? zerami, bo rap mnie nie powali?, te? nie pochwali?, na nogi jedynie postawi?,
W ?ycie mnie wprowadzi?, powoli ustawi?, podpowiedzia? jak mam post?powa?,
Nie b?dzie mn? kierowa? taki jak Gast wstr?tny robak, Uszanowanko dla MON, i s?u?b mundurowych,
bo tylko teraz z nimi trzymam sztam?, g?upi hejterze! NIE si? nie sprzeda?em, swej duszy szatanowi nie odda?em!
Cho? policj? z czas?w Platformy wci?? pierdol?, bo to by?y chuje bite w szkole, ulica mnie zmieni?a, na szcz??cie na dobre,
Powiedz mi matole? Najpierw du?o si? uczy?em, p??niej pierdoli?em szko??, swoje si? prze?y?o, wszystkich was przerobi?,
no i czego zn?w hejtujesz? Polityk? wci?? pierdol?! ?yje kurwo po swojemu, jest mi bardzo dobrze.
Do prawdy panie po?le? Patrz? jak zn?w dzielicie Polsk?! Radz? si? ju? schowaj! ?ci?nij jap? o?l?!
Jeste? ?ydem jak wi?kszo?? Petr?w, Frasyniuk?w czy dojczefolk?w Tusk?w. NIE DLA RUSK?W! Cho? z nimi ci?g?a dyplomacja!
Nie wiadomo czy ma n?? czy gnata, m?wie k?amstwo panie W?adku? Racja? Muczos Gracias, za mafi? kom?rkow?,
Pr?ba zn?cania si? dzia?aczy nad niewinnym bitmakerem, dobrym raperem, czy ulicznym penerem,
Jak chcesz to tak mnie dzi? nazywaj. PiS vs PO. Na wszystkich jednakowo wyjebane. Ale pozdro dla Polskiego patrioty, honorowego m??a stanu!
Nie daj si? wyko?czy? tym debilom. Grzesiek Eska schowaj z?bki, do przedszkola z k?amc?, AMEN!

3. I chocia? sukces wielkiej artystki - G?wno Prawda z Te Fa? Enem przybi?o wielk? pora?k?,
Eurowizja to g?upota, wszystko kierowane jest pod Platformowy topaz. Trzymaj si? dziewczyno, i si? nie poddawaj.
Ja tworz? rap sobie w domu, ty pop pod publiczk? - gor?co Ci? pozdrawiam - reprezentantka polskiej muzyki - Kasia Mo?, Elo! Z fartem!
I co teraz powiesz panie Frasyniuk? Telefon pana straci? warto??, czy stch?rzy? pan przez nag?o?nion? mi?o???
Patria mi?o?ci? Chyba hejtu i zazdro?ci. Pies si? za was bierze, platformowe pionki!
Rozwal? wam poparcie, jak wy mi kurwa ?ycie, pierdol? z miejsca kar?a i jego dziwki, tutaj Pies - raper, niewinny gwa?ciciel.
Cytrynka z dziesi?cin, ?l? ci pozdrowienia! a wy sobie dono?cie dalej do karetek i wi?zienia.
Pozdro m?ode pokolenia, s?uchajcie mego rapu, wzi??em si? dzi? za punche, by przekaza? prawd?.
Bia?ostocka Szko?a Ha?asu! I chocia? U?ki ju? nie znajd?, ca?ymi dniami my?l? jak zrobi?a ze mnie idiot?,
Nie zna?em prawdy, teraz wszystko ju? jest u?o?one, lecz nie po mojej my?li.
Wszystko si? zmieni?o, prawdziwa pi?kna mi?o?? mo?e mi si? jedynie przy?ni?.
Olszty?ska kortowiada, wkr?tce o niej znowu wydam brutalny kawa?ek,
Nawin? te? o tym co zrobi? niemiecki chuj hejter morderca, skarla?y peda?ek.
Pogr??ony dzi? w tragedii, kortowiada mia?a by? punktem wyj?cia z tego pierdolnika.
Nie musia?a? w ten spos?b gra?, nie pozna?em Ci? pod t? ksyw? - wybacz mi Monika.
Czysta maskowania technika, nie b?d? ju? udawa?, ?e Ci? kocha?em, zawsze o Tobie tylko my?la?em,
Po nocach cz?sto przypomina?em, nie udawa?em, zawsze Ci? Sesiemu wspomina?em, zabrak?o mi do?wiadczenia,
Wybacz - zjeba?em. Do b??du si? przyzna?em ?e si? obra?a?em, Ci? unika?em, ale NIE ZAPOMNIA?EM!
Dzi?kuj? Ci za wszystko! Prawd? ci ju? wyzna?em, ?e U?ce nie potrzebnie zaufa?em.
Mam pretensj? wy??cznie do siebie, wszystko si? wyja?ni?o, ale si? nie sprzeda?em!
Nie wiem co si? dzia?o dalej, tak? Ci? zapami?ta?em - Sandra ps. Monika, moja Usia,
o U?ce ju? zapomnia?em, niech tam sobie ?yje z Adasiem peda?em. O Tobie co noc my?l?,
i o tamtym wydarzeniu, o tym jaka wa?na by?a? i czemu si? to wydarzy?o,
I nie wiem co si? dalej sta?o, du?o os?b tu k?ama?o, mnie oszukiwa?o.
Nie chc? o tym my?le? jak si? na prawdzie wreszcie pozna?em, jako? to prze?yj?.
Przecie? siebie nie zabij?, b?d? ?y? w tym przekonaniu, nie zobacz? Ciebie d?ugo,
Pami?tam doskonale te ich zagrywki, jak niszczyli mnie i Ciebie, te jebane Platformowe typki.
Co si? sta?o ju? nie wr?ci, tego nie da si? ju? przywr?ci?. Rok ?a?oby, p??niej pouk?adam swoje ?ycie.
Dzi? nie b?dzie jak kiedy?, m?wi to Pies - Zniszczony przez NFZet, niewinny gwa?ciciel.

CHWA?A, TYLKO CHWA?A WIELKIEJ POLSCE! NIECH RAP B?DZIE NA WIEKI WYCHWALONY! WYPIERDALA? ZAWISTNE KONDOMY!

Kenor

Senior User
Reaction score
21

F5! Ostatni tekst kawa?ka pozdro dla torg zosta? zmieniony ponad 2x, aktualizacja za 3 miesi?ce gdy? nie mam dost?pu do Hyde Park z forum torg.

TEKST NOWEGO KAWA?KA!

Prosze pa?stwa wje?d?a partiotyczny kawa?ek przerywnik mi?dzyalbumowy [Pies] - Sandra, na wszystkie kawa?ki z albumu zemsta jak i innych z nowego albumu b?dzie wykupione po 200 ty? wy?w, high retention, komentarze i lajki oraz promocja na facebooku.

Sandra, Sandra kocham Ci?,
Mog? na zawsze z Tob? by?,
Pe?o odbiera mi Ci?,
My mo?emy razem by?.

Dzi? na zawsze Ja i Ty,
Pe?o chce zabra? mi Ci?,
PiS nam pomo?e razem by?.

1. Wje?d?am jak walec, w ten antypolski smalec,
Odnowa, KOD, Play, i Tok FM chcieli nas zabi?,
Zoorganizowali kortowiad? w przyjemnym Olsztynie,
By nas za?atwi?, ja uratowa?em Nam ?ycie,
Jeba? kijowskiego tego chuja moskiewskiego,
Chcia? mi zniszczy? ?ycie, nazywa? mnie Pies - Gwa?ciciel,
Oczernia?y mnie w mediach te Tuskie z??wiki,
Nie m?wi?em tam wcale nie, ale nie licz? si? ju? z nikim,
Chc? Ci? ju? na zawsze przytula? i ca?owa?,
Wyrzu? tego Ciachunia, to szatan, a NIE dobry ch?opak,
Walczy?em o wolno?? jednolitej granatowej Polski,
Jeste?my wsz?dzie, to Polska Rzeczpospolita, nar?d,
To Polska walcz?ca, patriotyczna, Pies jako wykl?ty - popatrz!

Pe?o odbiera mi Ci?,
My mo?emy razem by?.

Dzi? na zawsze Ja i Ty,
Pe?o chce zabra? mi Ci?,

2. Pierdol? te? Tuska, chuj mu w te usta,
Niemiecki morderca, bandyta od ruska,
Raz lewo raz prawo, backslashe na efbe,
Tak Tusek z polaka zrobi? niemieck? oferm?,
Pierdol? Virtualia i jego falowniki,
Ten mafiozo ma dzi? farta, lecz nie liczy si? z nikim,
Chcieli Nas znies?awi?, zrobi? z Nas wariat?w,
Przebaczenia brak, dla czerwonej mendy Polak nie wybacza! Brat!
Frasyniuk wpada z mafi? kom?rkow?, zjeb
Ja mu powiadam: za okr?g?y st?? polacy ci? zajebi? w ten pusty ?eb,
Grzesiek Schetyna, kawa? chuja i wariata, z takim do cyrku, skandal i farsa!

Pe?o odbiera mi Ci?,
My mo?emy razem by?.

Dzi? na zawsze Ja i Ty,
Pe?o chce zabra? mi Ci?,

3. Trzymaj si? dziewczyno, wierz? ?e b?dziemy razem,
Musimy przetrwa? du?o, ja id? po w?adz?,
Chujami dzi? gardz?, bo to co mnie spotka?o,
Kamieniu nie wybaczam, zatkaj ryj starej!
Sandra pozdrawiam, i ciep?o ca?uj?,
Nie wygracie ?miecie z takim jak ja "chujem",
Spotka ci? kara Ciacho za afery z green screenem,
Spotkasz mnie na mie?cie frajerze - nie ?yjesz!
Zniszcz? terroryst? jak zniszczy?em KOD,
Na nich tylko dzia?a pneumatyczny m?ot!
Ze mnie taki kot, b?d? broni? Polski do ko?ca,
I oddam na ka?d? szmat? brunatnego stolca!

Kenor

Senior User
Reaction score
21

Pami?tacie starego Unreala 2D? Ju? pod koniec tego roku na dedyku beta 2.0, a teraz nowa zapowied? kolejnego moda do gry tibia:

Zaczniemy prace nad serwerem i klientem jak najszybciej to mo?liwe! Pierwsze filmiki z tej nowoczesnej nowej a przede wszystkim unikatowej gry pojawi? si? ju? w grudniu tego roku (2017). Planowany Start Bety 1.0 - rok 2019 lub 2020.

Kenor

Senior User
Reaction score
21

/Uniwerek Wariat?w nowa p?yta solo

[video=youtube;zJ4mdbUUF-c]http://www.youtube.com/watch?v=zJ4mdbUUF-c[/video]

Azuusiek

Advanced User
Reaction score
36

Widz?, ?e kogo? ju? wkurwia?e? to wypierdoli? Ci z bani i z?by ci uciek?y
i5yjwl.jpg

buchaLL

bez spiny, luźno
Reaction score
68

Widz?, ?e kogo? ju? wkurwia?e? to wypierdoli? Ci z bani i z?by ci uciek?y

To chyba jaka? nowa moda, bo m?j brat i paru koleg?w te? tak ma :lol:

Kenor

Senior User
Reaction score
21

hahah, propsuje!

Niestety gdy si? ma do?? du?y fejm jest co? za co?. A tak serio to ju? od ma?olata straci?em z?ba gdy upad?em na lodzie pod szko??... Ale i tak b?d? wkurwia? hejterk?w...

[video=youtube;zJ4mdbUUF-c]https://www.youtube.com/watch?v=zJ4mdbUUF-c[/video]

---------- Tre?? dodana o 14:21 ----------

​Ca?okszta?t...

w8t54n.jpg

Kenor

Senior User
Reaction score
21

#dobijamyTuska #PiSa+ #BSH

[video=youtube;L1Iy2p6Gy-c]https://www.youtube.com/watch?v=L1Iy2p6Gy-c[/video]

#szlugi #pe?o #kampaniaantytytoniowa #propagandape?o #polska #tytoniowa #polskatytoniowa

---------- Tre?? dodana o 13:30 ----------

#po #platformaobywatelska #tusk #volksdojcze #donaldtusk #rap #hiphop

[video=youtube;ufO-9GByZ2c]https://www.youtube.com/watch?v=ufO-9GByZ2c[/video]

Last edited:

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

fejm dojebany. winda na osiedlu juz sie nie zacina? :lol2:

Kenor

Senior User
Reaction score
21

fejm dojebany. winda na osiedlu juz sie nie zacina? :lol2:

Niee, w?a?nie pojecha?em j? do g?ry... Hahaha xD

---------- Tre?? dodana o 20:32 ----------

1zexua9.jpg

---------- Tre?? dodana o 16:07 ----------

Ciamciaj Bigos

ก้้้้้้&
Reaction score
190

sami kodziarze i kodziarze, nie kenor? koledze oferowali tam 100zl za wystapienie w jakims marszu, protescie, brutale jedne! :wink:

Kenor

Senior User
Reaction score
21

sami kodziarze i kodziarze, nie kenor? koledze oferowali tam 100zl za wystapienie w jakims marszu, protescie, brutale jedne! :wink:

To g?wno jest jebane tak jak Kijowski, Petru i Tusek. Wpierdoli? ich do jednej beczki i zakisi?, dobre og?rki by by?y dla murzin?w z afrika xD.

---------- Tre?? dodana o 19:31 ----------

Siemanko Fani i t?p? kodowe ?ydy makarony, ?mile, leci nowy mi?dzyalbumowy przerywnik "CYTRYNKA"

TEKST:

CYTRYNKA! (Anty U?ka/Sandra LOVE)

Wje?d?am na ten bit, jak Hillary Clinton w PiS,
Ju? nudzi si? wam P&S, nie pierdol oh shit!
Pierdolili o mnie g?wna, teraz Pies was z ziemi? r?wna,
Jebane gimbusy, peda?y, kodowce i patusy.
Chuj w te falowniki i pierdolone wirusy.
Jeste?cie kurwami jakich tu nie zdzier??.
Wpierdol? wam ten shit, lepsze to ni? rewers.
Cytrynka my LOVE! Wypierdala? od niej szmaty.
Na was szczam co dnia, jebane skurwysyny,
Zrobi? ten track, by was zajeba? t?czowe kurwiszony.
Straci?em 2 lata na szukaniu swojej zguby!
Chuj ju? w te kawa?ki i jebane podr?by,
Teraz was wszystkich rozpierdol? jednym punchem,
No co si? kurwa gapisz, zajeba? mam ci w lamp??
Promocja islamu to wasza domena, jeba? i gleba.
Stul mich? szmato i odpierdol sw?j emblemat.
Tu chodzi o U?k? co odjeba?a konkret koncert?
Kurwo aferowa, szmato wodog?owa, teraz ci? pierdol?.
Stul tam kurwo rowa. Ratownik medyczny to twoja domena?
Odpierdol si? ode mnie, bo ty to zwyk?a ?ciema.
U?k? dzi? pierdol?, Sandruni? ja szanuj?.
U?ka zrobi?a afer?, i tak? kurw? nazywam dzisiaj chujem!
Czeka?em na kortowie, kurwa na ten moment.
Wypierdalaj do Adasia, a ode mnie si? odjeb.
M?wi? daj? co bierz, teraz kurwa ja ?a?uj?,
?e zmarnowa?em na t? szmat? kilka st?w i wylanych kurew.

Cytrynki, blondynki, nie ka?da jest prawdziwa.
Uwa?aj ziomek, bo prawie ka?da dziewczyna si? zgrywa.
Mam do?wiadczenie, kurestwa nie nawidz?.
Ka?da sztylet mi wbija za te kurwiska si? wstydz?.
Jak si? trafi love forever, bierz co ci los daje ziomek.
Zapatrzysz si? w jednej kurwi?, mi?o?? przeleci bokiem. ZIOMEK!

---------- Tre?? dodana o 19:33 ----------

Poprawka: "bierz co daj?" //ostatnie linijki.

Kenor

Senior User
Reaction score
21

edytowany 6,09,2017 Zmiany. Kawa?ek wkr?tce! Track was remaked and will available soon! [US]

CYTRYNKA! (Anty U?ka/Sandra LOVE)

Wje?d?am na ten bit, jak Hillary Clinton w PiS,
Ju? nudzi si? wam P&S, nie pierdol oh shit!
Pierdolili o mnie g?wna, teraz Pies was z ziemi? r?wna,
Jebane gimbusy, peda?y, kodowce i patusy.
Chuj w te falowniki i pierdolone wirusy.
Jeste?cie kurwami jakich tu nie zdzier??.
Wpierdol? wam ten shit, lepsze to ni? rewers. Tam b?d? dzi? jeszcze!
Cytrynka my LOVE! Wypierdala? od niej szmaty.
Na was szczam co dnia, jebane skurwysyny,
Zrobi? ten track, by was zajeba? t?czowe kurwiszony.
Straci?em 2 lata na szukaniu swojej zguby!
Chuj ju? w te kawa?ki i jebane podr?by,
Teraz was wszystkich rozpierdol? jednym punchem,
No co si? kurwa gapisz, zajeba? mam ci w lamp??
Promocja islamu to wasza domena, jeba? i gleba.
Stul mich? szmato i odpierdol sw?j emblemat.
Tu chodzi o U?k? co odjeba?a konkret koncert?
Kurwo aferowa, szmato wodog?owa, teraz ci? pierdol?.
Stul tam kurwo rowa. Ratownik medyczny to twoja domena? Mnie tu nie ma!
Odpierdol si? ode mnie, bo ty to zwyk?a ?ciema.
U?k? dzi? pierdol?, Sandruni? ja szanuj?.
U?ka zrobi?a afer?, i tak? kurw? nazywam dzisiaj chujem!
Czeka?em na kortowie, kurwa na ten moment.
Wypierdalaj do Adasia, a ode mnie si? odjeb.
M?wi? bierz co daj?, teraz kurwa ?a?uj?,
?e zmarnowa?em na t? szmat? kilka st?w i wylanych kurew.

Cytrynki, blondynki, nie ka?da jest prawdziwa.
Uwa?aj ziomek, bo prawie ka?da dziewczyna si? zgrywa.
Mam do?wiadczenie, kurestwa nie nawidz?.
Ka?da sztylet mi wbija, za te kurwiska si? wstydz?.
Jak si? trafi love forever, bierz co ci los daje ziomek.
Zapatrzysz si? w jednej kurwi?, mi?o?? przeleci bokiem. Co na to powiesz!?

---------- Tre?? dodana o 20:43 ----------

Kenor

Senior User
Reaction score
21

[video=youtube;zJ4mdbUUF-c]https://www.youtube.com/watch?v=zJ4mdbUUF-c[/video]