Odp: Konkurs mapperski - g?osowanie
hahha niekt?re prace to jest pora?ka i nie zobaczy?em tytaj atlantydy!
Podobaj? mi si? prace 4, 5 i 9 no ale c?? trzeba wybra? jedn?, wi?c sw?j g?os oddaj? na prac? numer:
4
Autor si? na pewno napracowa? i praca ma jaki? wi?kszy sens i bardziej mi pasuje do atlantydy.
S?uchaj kolego... Je?eli nie zobaczy?e? Atlantydy na przedstawionych pracach to pokarz mo?e jak ma wygl?da? ;*... Tylko znasz s?owo ''Krytyka'' W j?zyku polskim, a s?owo ''Atlantyda'' ? Jasne ?e ni znasz ... ;* Dow?d: Wikipedia, ctrl+c, ctrl+v...;* GZ Chamstwa ;***
OK, Czas na moje g?osy... Oto i one:
I Miejsce Praca nr.
11
II Miejsce Prace nr.
8 i
9
III Miejsce Prace nr.
4 i
5
Dlaczego Praca nr. 11 ? Ot??: Jej wykonanie nie trwa?o kilka minut, kilka godzin lecz kilka ci??kich dni. Jest wykonanana w doskona?ym klimacie. Bardzo dopracowana, du?a, urozmaicona. A pozosta?e prace z mojego podium te? posiadaj? te cechy ale musia?em wybra?, wi?c zdecydowa?em, ?e zwr?c? uwag? na wyr??niaj?c? si? kolorystyk?.
Wszystkie prace jednak zas?uguj? na wyr??nienie, a przede wszystkim nale?y pami?ta?, ?e:
WSZYSCY S? ZWYCI?SCAMI !!! Przezwyci??yli brak nadziei na wykonanie prac, brak czasu czy nawet inne ograniczenia, dlatego te?
WSZYSTKIM SERDZECZNIE GRATULUJ? !!!
Co do mnie, to ja nie wzi??em udzia?u, gdy? mapki rzadko edytuj?, a co najwa?niejsze, edytuj?! Nie robi?! Za ma?y talent i za ma?e do?wiadczenie! ; d
No to chyba by by?o na tyle mojego wyczerpuj?cego postu...
Pozdrawiam, Szacho.