Pierdolenie.
Chocby to mialo byc 2x po 15 minut w pociagu w drodze do roboty, jak u mnie np.. To zawsze jest to jakis czas ktory sie da na czytanie poswiecic.
Polecam sag? "Mroczna Wie?a" Stephena Kinga. Postapokaliptyczny western z ostatnim rewolwerowcem w roli g??wnej, fantastyczny klimat, ?wietnie zarysowane postaci, czytajcie!
Czyta?am.
Ja mam raczej mieszane uczucia - wyj?tkowo obrzydliwa... (szczeg?lnie ta scena z tortem i palcem) ?eee...
A mo?e ja zbyt przewra?liwiona jestem
Czy kto? czyta? najnowszego Pottera? Pocz?tkowo mia?am nie wydawa? hajsu na jaki? g?wniany scenariusz, jednak kiedy przeszed? mi foch na Rowling, postanowi?am da? jeszcze raz szans? tej ksi??ce.
Polecam jak najbardziej t? nowsz? cz??c HP. Sam j? czyta?em i nie jestem tak mega rozczarowany, wi?c jak najbardziej. Nie b?d? zdradza? o czym jest najnowsza cz??c, ale co mi si? najbardziej w tym nie podoba, ?e doros?a Hermiona Granger jest czarnosk?r?. Jako fanka HP, powinna? to przeczytac.
Czy kto? czyta? najnowszego Pottera? Pocz?tkowo mia?am nie wydawa? hajsu na jaki? g?wniany scenariusz, jednak kiedy przeszed? mi foch na Rowling, postanowi?am da? jeszcze raz szans? tej ksi??ce.
Jako? boj? si? si?gn?? po najnowsz? cze?? Pottera. Nie chc? aby by?o to takie rozczarowanie jakie prze?y?am przez 6 cz??? cyklu. Bo jak si?dma mi si? bardzo podoba?a to po sz?stej z niech?ciom do niej podchodzi?am. Zreszt? nie jestem pewna czy styl w jakim jest ona napisana mi podpasuje. Za bardzo przypomina lektury szkolne, kt?re z tak? niech?ci? czyta?am.
Ja nie mam ?adnej ksi??ki kucharskiej. Mam zeszyt z przepisami na ciasta i desery, kt?ry zacz??a pisa? moja babcia potem moja mama do niego dopisywa?a i w ko?cu trafi? on do mnie. A jak chc? jaki? przepis czy danie to raczej sprawdzam w internecie.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.