Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

(tak, tak chwale si? ale raczej skleceniem czegokolwiek ni? fragowania bo to by?o chwil? temu na niskim poziomie)

b?d? robi? nied?ugo video coaching dla postaci wi?c b?d? m?g? ci co? podes?a?Gram na east, wlasciwie to nie wiem jakim cudem, bo wydaje mi sie, ze na poczatku wybieralem west... Chociaz to sciaganie clienta i update mi sie ciagle mieszaly i jeszcze mi net wtedy padl, to nawet nie wiem na ktorym gralem na poczatku...
Narazie gram z teamem przeciwko SI. W sumie nie wiem i tak o co chodzi i co mi dadza pozniej gry pvp, wiec gram tak i jest fajnie. Proboje narazie wszystko ogarnac.
Jedna przegrana bo byly jakies problemy z serwerem, kazdego co chwile wywalalo z gry...
Zawsze mi ciezko kogos zabic... Nie wiem jak mam grac, wiec zadko jakis frag wchodzi... A jak juz jest jakas lepsza akcja jak nas biegnie 4 na 2 boty to zawsze mam tylko asyste, bo nigdy nie moge nikogo dobic...
btw. Moj nick to Eternal Ryuuzaki, a gram Anivia. Fajny ma 4 spell, tylko zjada duzo many. Dlatego jak kupuje itemy tez musze isc w ilosc i regeneracie many, zeby moc dluzej powalczyc niz 30 sekund. Dlatego hity mam slabe albo srednie :/ No ciezko, ale moze wkoncu to ogarne.
@edit
Ktos moze mi cos doradzi jeszcze.
Na poczatku bylo fajnie, kazda gra wchodzi odrazu i zaczynamy. Teraz za kazdym razem jak sie lacze to albo ktos odchodzi albo przy ladowaniu wywala albo na poczatku gry polowe teamu... A potem przez cala gre sa proboelmy z laczeniem, bo ciagle kogos wywala i mnie tez... W czym problem?
@edit2
Wlasnie postanowilem sobie zagrac meczyk czy 2. Zagralem 1, 2 narazie nie gram bo mi sie nie chce, ale nie wazne.
Pisze tu w sprawie wyjasnien. Ktos mi mozwy wytlumaczyc jak grac, zeby miec takie staty, tyle kasy na takie przedmioty i w ciagu 6 sekund zabijac 4 bohaterow przeciwnika naraz?
Nie wiem ile koles mial ataku, ale z samych przedmiotow mial +205, szybkosc ataku +110 i duzo innych bonosow. Kiedy on na poczatku zdazyl zarobic kase, zeby potem tak miotac kazdym jak chcial? Kiedy ja mam 60 zbitych stworow on mial 40 i kilkunastu bohaterow... A juz wtedy kosil ich jak chcial.
Niby ja mam 210 mocy umiejetnosci, prawie dobre hity z czarow, ale przydalo by sie cos jeszcze...
Jak uda mi sie walnac combosa ze wszystkiego za jakies 40-50% to jest fajnie, a tamten podchodzi 3 hity w tym 2 krytyki bo ma jakies 70% i bot traci 2khp...
Jeszcze porownanie obrazen... My ledwo do 100k dochodzimy, druzyna przeciwna 281k, typek 265k... No bez jaj?
Nie ogarniam tej gry![]()

Ile musia?bym po?wi?ci? czasu by ogarn?? t? gr? ?