-Inne Lordaeron.eu :: Revolution -- WypasOTSv2, custom map, custom klient, RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Lordaeron.eu :: Revolution -- WypasOTSv2, custom map, custom klient, RPG

Bardzo zachecila mnie prezentacja, mialem wielkie checi zagrac, niestety brak mozliwosci kupna punktow przez sms z zagranicy sprawia ze nie bede mial szczescia pograc na tym otsie :/

Server, na prawd? godny uwagi. POLECAM!

157ED, ci?gle ro?nie a server mnie ani przez chwil? nie znudzi?

?wietny serwer, jednak nie wolno go pomyli? ze zwyk?ym OTS. Tutaj administracja to nie przypadkowe zbiorowisko ludzi, tylko profesjonalni programi?ci, kt?rzy wykorzystuj? swoje umiej?tno?ci, ?eby jak najlepiej rozwin?? serwer. Wspania?e skrypty, emocjonuj?ce questy i systemy... tak, systemy! TibiaCAM jest na RL, Lordaeron posiada w?asny system Live, dzi?ki kt?remu mo?na podgl?da? innych graczy, je?li wyra?? na to zgod? :) Niesamowite, ?e kto? potrafi tak dobrze opanowa? struktur? klienta i serwera, ?eby takie co? opracowa?. Nie jest to OTS, kt?ry padnie po miesi?cu czy dw?ch - wersja pierwsza trwa?a kilka lat, a graczy ci?gle by?o pe?no! Serwer biegle si? rozwija, co tydzie? dochodz? jakie? nowo?ci, a co najwa?niejsze - nie ma SMS Shopu! Tutaj nie jest wa?na ilo?? kasy na kom?rce, tylko skill :-) W dodatku system rang PVP umila wary dla gildii - stopnie niczym w wojsku ;]

?wietny serwer, jednak nie wolno go pomyli? ze zwyk?ym OTS. Tutaj administracja to nie przypadkowe zbiorowisko ludzi, tylko profesjonalni programi?ci, kt?rzy wykorzystuj? swoje umiej?tno?ci, ?eby jak najlepiej rozwin?? serwer. Wspania?e skrypty, emocjonuj?ce questy i systemy... tak, systemy! TibiaCAM jest na RL, Lordaeron posiada w?asny system Live, dzi?ki kt?remu mo?na podgl?da? innych graczy, je?li wyra?? na to zgod? :) Niesamowite, ?e kto? potrafi tak dobrze opanowa? struktur? klienta i serwera, ?eby takie co? opracowa?. Nie jest to OTS, kt?ry padnie po miesi?cu czy dw?ch - wersja pierwsza trwa?a kilka lat, a graczy ci?gle by?o pe?no! Serwer biegle si? rozwija, co tydzie? dochodz? jakie? nowo?ci, a co najwa?niejsze - nie ma SMS Shopu! Tutaj nie jest wa?na ilo?? kasy na kom?rce, tylko skill :-) W dodatku system rang PVP umila wary dla gildii - stopnie niczym w wojsku ;]

Te slowa mowia wszystko :)

Osobiscie :Podoba mi sie ten ots, dopracowany, robiony na bie??co, Administracja nie jest dzieckiem z komputerkiem i neostrada tylko jak pisze @up Mag. Sa to profesjonalisci

Teraz 2 sprawy:

Server nie jest dla osob ktore dobra zabawe widza w wykupieniu 70000pkt w sms shop i jazda...

2 sprawa : Naprawde polecam serdecznie zapraszam !

Co ja mog? powiedzie??

Sam hostuje r??ne serwery, ale tylko ten serwer jest GODNY UWAGI, pytanie dlaczego?

Ot?z, ELF nie robi tego dla pieni?dzy, robi to z pasji, jak wszyscy wiedz? elf bardzo du?o wni?s? do open tibii, bez niego nie by?o by pewnie oko?o 70 % OTS?W, gra?em na wypasie od pierwszej do ostatniej edycji, serdecznie polecam.

W?a?nie zak?adam konto, jeszcze raz zapraszam i ?ycz? mi?ej zabawy.

Dok?adnie serwer jednym s?owem Wypas :D
Chyba nasstabilniejszy :D wkoncu to cz?onek tfs.

Tylko, ?e takie serwy maj? ci??ko ;< (15 os?b online ;d)

Teraz to ludziom nie chodzi o dobr? zabaw? i integracj? z graczami ale na wybotowaniu lvla i napier... si? ;/...

Wystarczy, ?e dasz free pointsy na gildi? wrzucisz byle jaki szablon na stron?, przerobisz na szybko map? tylko ?eby dzia?a?o i masz 200-300 os?b online ;/

Serwer za chwil? ma wystartowa? wbijajcie wszyscy!

04203405478522918383.jpg

Serwer wyglada na bardzo fajny ale nie moge pobrac ze strony klienta (przerywa mi po pobraniu 300kb) moglby ktos wrzucic instalke do klienta na speedyshare.com dla mnie ? :D

Mam jedno pytanie, kto? ju? takie zada? na pocz?tku tematu. A dok?adniej, czy b?dzie jeszcze ?wiat n-pvp jak kiedy? (loara)? Gra?em tam co? oko?o 2 lat z przerwami, zawsze by?o na obu ?wiatach po 100 graczy. Nie kr?ci?a mnie nigdy gra na pvp.

Fajnie by?oby zn?w zagra? ze znajomymi na dobrym serwerze npvp. :P

#edit
Matiyas, dzi?ki za odpowied?. Troch? szkoda, ?e jest tylko jeden ?wiat i to pvp, ale dobra.

Ja niestety nie pogram, bo nie lubi? pvp w tibii ;f

Ostatnia edycja:

Z tego co mi wiadomo elf powiedzia? ze nie b?dzie 2 ?wiatu

Mam problem z zarejestrowaniem si?, pomo?e kto?:
Pisze mi: Invalid name pattern.

Mam problem z zarejestrowaniem si?, pomo?e kto?:
Pisze mi: Invalid name pattern.

Z?y nick poleconego, raczej...

Zapraszam do gry, serwer rozwini?ty, gra ci?gle du?o os?b, i niech tak pozostanie...

=)

No a je?eli nikt mnie nie poleca?? Problem z zarejestrowaniem jest,

Stanowczo nie polecam servera... Administracja olewa server,cz?ste crasze i lagi (codziennie co najmniej 3-4 crasze). War system nie dzia?a mimo ?e s? te blaszki jak na rl to za zabicie wrog?w i tak sie dostaje fraga GMowie banuje za darmo za 'rzekome auto heale' gdzie nikt nawet takiego nie u?ywa. Jednym s?owem nie polecam!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry