What's new

Los mytyngos in da Jaworzno Grande edyszyn 2

Status
Not open for further replies.

Dacomos

Retarded Alpaka
Reaction score
66
Odp: Los mytyngos in da Jaworzno Grande edyszyn 2

Ok, plan ekipy ze Szczecina ogarni?ty.
Ja zaraz sie zbieram na nocke do roboty, rano zgarniam Ivelliosa i wbijamy na 9:35 na poci?g, b?dziemy w Jaworznie przed 20:00 + droga nad Sosin? wi?c spotkamy si? jeszcze zanim wszyscy zachlej? si? kompletnie i p?jd? spa? :D

Blackq

Advanced User
Reaction score
73

Dacomos challange dla ciebie, zbydowa? hu?tawk? nad Sosin? : 0

Los nie chce ?ebym by? na tym meetingu -.- jak ju? mia?em wszystko ogarni?te to telefon ?e dostaje prac? -.-.
Jak dostane wolne po jednym dniu pracy to w ?rod? b?d?, ale co? nie licz? na to : (

Dacomos

Retarded Alpaka
Reaction score
66

Nie zamierzam by? drugim sinnerem :D
Poza tym beda ciekawsze rzeczy niz hustawka ^^
LwkIO.jpg

Last edited:

Shroud

Active User
Reaction score
9

rano zgarniam Ivelliosa i wbijamy na 9:35 na poci?g
Tak - Ty mnie zgarniasz :D Gdybym si? nie pofatygowa? to by? r?wnie? nic nie wiedzia?.
Los nie chce ?ebym by? na tym meetingu -.- jak ju? mia?em wszystko ogarni?te to telefon ?e dostaje prac? -.-.
Jak dostane wolne po jednym dniu pracy to w ?rod? b?d?, ale co? nie licz? na to : (
Wypada?oby ?eby? si? zjawi?...

Dacomos

Retarded Alpaka
Reaction score
66

Ivellios, bedziesz oddelegowany do pilnowania bagazu, bo ja schodze z nocki, pakuje sie i jade od razu na dworzec, wiec bede kompletnie nieprzytomny, pewnie padn? :d
buziak w nagrod? :)

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Ivellios zagin?? - kto go zobaczy niech da nam zna?, ?e nie umar?. xd

Oser

Advanced User
Reaction score
89

w tym roku okno nie wylecia?o ale te? by?o g??wn? atrakcj? !

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Posz?a za to deska, bo przecie? nie mo?emy wyjecha? z tego o?rodka bez popsucia czegokolwiek.

lawka.jpg

Ravegon

Weteran
Reaction score
101

Be?o?, dawaj wi?cej zdj??!

Podzi?kowania dla wszystkich, kt?rzy si? pojawili. My?l?, ?e przebili?my tamten rok, zdecydowanie na plus, Beosia z?ama?a ?awk?, Ivellios wyjeba? przez okno i nie wr?ci?.. nie ma s??w, to 1% tego co si? dzia?o, tych wszystkich tekst?w, tego apogeum beki, ja pierdole, jeste?cie przejebani, kocham Was! Nie zdradzajmy wi?cej, niech ?a?uj? Ci, co nie przybyli do Jaworzna w tym roku.

P.S. Wr?ci?em bez brwi, ale to chyba nic nowego.

Ahoj!

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Foteczki s? w moim albumie na photobuckecie, niekt?re niepoodwracane, ale na pewno to sobie ogarniesz.

Oser

Advanced User
Reaction score
89

niech kto? podsumuj? ca?y meeting kto by? tam ca?y czas a nie tak jak ja :p

Miki

HardcorowyKoksu
Reaction score
223

No to ja podsumuj?: by?o epicko, tradycja dziwnych zdarze? z oknami podtrzymana, ludzi troch? mniej, ale tak czy siak, wi?kszo?? zacnego grona pojawi?a si? i mam nadziej?, ?e za rok te? si? pojawi. Nie b?d? si? rozpisywa?, bo w sumie nie ma po co, jak kto? chce ogarn?? tak? zabaw?, niech wpada za rok.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Zosta?y podtrzymane w zasadzie dwie tradycje: pierwsza, zwi?zana z rozpierdoleniem czego?, a tak?e druga b?d?ca kojarzona z oknem. Zar?wno pierwsza jak i druga okaza?y si? nad wyraz zabawne (przynajmniej ja si? z obu okropnie ?mia?am) i przysporzy?y zar?wno troch? zmartwie? ("eeej, Miki, Dacomos, wiecie, ze musicie jeszcze wymieni? ?awk? jak zapadnie ciemno??...? Bo b?dzie buba." + "GDZIE JEST KURWA IVELLIOS?!") jak i sporo ?miechu. ; ) Jeszcze przed Biedronk?, podczas pakowania zakup?w do samochodu , no bo po chuj mamy czeka?, a? rozsi?dziemy si? w domku. Oser jak zwykle nie zawi?d? i jak w zesz?ym roku zadziwi? wszystkich swoim spustem, wprawiajac w os?upienie nawet najstarszych cz?onk?w mitingu. Uda?o nam si? kilka razy p?j?? nad wod?, co w zesz?ym roku nie zdarzy?o nam si? ani razu - k?pali?my si? pierwszego, drugiego i chyba trzeciego dnia, bo p??niej ju? by?o za zimno i pada?o. Miki i Unado maj? ode mnie w ryj za wpieprzenie mnie do jeziora w ciuchach, po pijaku, z paczk? fajek schowan? w staniku - w ko?cu fajki to by? towar deficytowy i mieli?my po nie wielk? wypraw? w ostatni? noc do nocnego, oddalonego od o?rodka godzin? drogi spacerem. W sumie obr?cili?my t? drog? tam i nazad w oko?o 1,2 godziny, a mia?am wra?enie, ?e min??o p?? nocy. ; ) Miejsca by?o od cholery, bo jak Ivellios stwierdzi?, ?e pierdoli t? imprez? i uciek? przez okno zosta?o nas po 4 osoby na pok?j (chyba. Rotacja cz?onk?w by?a tak du?a, ze co dziennie pi?am z kim? innym.), tak wi?c mo?na by?o le?e? na plecach i nikt nie przyciska? swojego kolana do mostka czy nerki. Pierwszy raz w historii meeting?w zjedli?my normalny , kt?y by? zajebi?cie dobry, syci? i zosta? przygotowany przez dbaj?c? o porz?dek i ciep?e posi?ki Gosi?. Nyjson, jak zawsze, namawia? wszystkich do picia w?dki, fajrant?w, amaren i k?pania si? po nagu przy temperaturze 15 stopni w nocy, pali?a fajki jedn? za drug? i biega?a w samym staniku po o?rodku, poszukuj?c zagubionych cyck?w. Do tej pory nie wiem, czy je znalaz?a. ;) Ja za? obserwowa?am ca?y ten burdel, pija?stwo i rozpust? ze swojej b??kitnej chmurki, pochylaj?c si? z trosk? nad swoimi przyjaci??mi i warcz?c, ?e ca?a ta noclegownia monaru powinna sp?on?? i ni? gardz?. Tak Was wszystkich strasznie kocham. <3

No i Ravegon nie ma brwi.

Last edited:

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Cud, ?e w og?le uda?o mi si? go sfotografowa?, skubany unika aparatu jak wampir.

Status
Not open for further replies.