Los mytyngos in da Jaworzno Grande edyszyn 2

Status
Zamknięty.
Odp: Los mytyngos in da Jaworzno Grande edyszyn 2

Ok, plan ekipy ze Szczecina ogarni?ty.
Ja zaraz sie zbieram na nocke do roboty, rano zgarniam Ivelliosa i wbijamy na 9:35 na poci?g, b?dziemy w Jaworznie przed 20:00 + droga nad Sosin? wi?c spotkamy si? jeszcze zanim wszyscy zachlej? si? kompletnie i p?jd? spa? :D

Dacomos challange dla ciebie, zbydowa? hu?tawk? nad Sosin? : 0

Los nie chce ?ebym by? na tym meetingu -.- jak ju? mia?em wszystko ogarni?te to telefon ?e dostaje prac? -.-.
Jak dostane wolne po jednym dniu pracy to w ?rod? b?d?, ale co? nie licz? na to : (

Nie zamierzam by? drugim sinnerem :D
Poza tym beda ciekawsze rzeczy niz hustawka ^^
LwkIO.jpg

Ostatnia edycja:

rano zgarniam Ivelliosa i wbijamy na 9:35 na poci?g
Tak - Ty mnie zgarniasz :D Gdybym si? nie pofatygowa? to by? r?wnie? nic nie wiedzia?.
Los nie chce ?ebym by? na tym meetingu -.- jak ju? mia?em wszystko ogarni?te to telefon ?e dostaje prac? -.-.
Jak dostane wolne po jednym dniu pracy to w ?rod? b?d?, ale co? nie licz? na to : (
Wypada?oby ?eby? si? zjawi?...

Ivellios, bedziesz oddelegowany do pilnowania bagazu, bo ja schodze z nocki, pakuje sie i jade od razu na dworzec, wiec bede kompletnie nieprzytomny, pewnie padn? :d
buziak w nagrod? :)

Ivellios zagin?? - kto go zobaczy niech da nam zna?, ?e nie umar?. xd

w tym roku okno nie wylecia?o ale te? by?o g??wn? atrakcj? !

Posz?a za to deska, bo przecie? nie mo?emy wyjecha? z tego o?rodka bez popsucia czegokolwiek.

lawka.jpg

Be?o?, dawaj wi?cej zdj??!

Podzi?kowania dla wszystkich, kt?rzy si? pojawili. My?l?, ?e przebili?my tamten rok, zdecydowanie na plus, Beosia z?ama?a ?awk?, Ivellios wyjeba? przez okno i nie wr?ci?.. nie ma s??w, to 1% tego co si? dzia?o, tych wszystkich tekst?w, tego apogeum beki, ja pierdole, jeste?cie przejebani, kocham Was! Nie zdradzajmy wi?cej, niech ?a?uj? Ci, co nie przybyli do Jaworzna w tym roku.

P.S. Wr?ci?em bez brwi, ale to chyba nic nowego.

Ahoj!

niech kto? podsumuj? ca?y meeting kto by? tam ca?y czas a nie tak jak ja :P

No to ja podsumuj?: by?o epicko, tradycja dziwnych zdarze? z oknami podtrzymana, ludzi troch? mniej, ale tak czy siak, wi?kszo?? zacnego grona pojawi?a si? i mam nadziej?, ?e za rok te? si? pojawi. Nie b?d? si? rozpisywa?, bo w sumie nie ma po co, jak kto? chce ogarn?? tak? zabaw?, niech wpada za rok.

Zosta?y podtrzymane w zasadzie dwie tradycje: pierwsza, zwi?zana z rozpierdoleniem czego?, a tak?e druga b?d?ca kojarzona z oknem. Zar?wno pierwsza jak i druga okaza?y si? nad wyraz zabawne (przynajmniej ja si? z obu okropnie ?mia?am) i przysporzy?y zar?wno troch? zmartwie? ("eeej, Miki, Dacomos, wiecie, ze musicie jeszcze wymieni? ?awk? jak zapadnie ciemno??...? Bo b?dzie buba." + "GDZIE JEST KURWA IVELLIOS?!") jak i sporo ?miechu. ; ) Jeszcze przed Biedronk?, podczas pakowania zakup?w do samochodu p?k?y dwie Amareny, no bo po chuj mamy czeka?, a? rozsi?dziemy si? w domku. Oser jak zwykle nie zawi?d? i jak w zesz?ym roku zadziwi? wszystkich swoim spustem, wprawiajac w os?upienie nawet najstarszych cz?onk?w mitingu. Uda?o nam si? kilka razy p?j?? nad wod?, co w zesz?ym roku nie zdarzy?o nam si? ani razu - k?pali?my si? pierwszego, drugiego i chyba trzeciego dnia, bo p??niej ju? by?o za zimno i pada?o. Miki i Unado maj? ode mnie w ryj za wpieprzenie mnie do jeziora w ciuchach, po pijaku, z paczk? fajek schowan? w staniku - w ko?cu fajki to by? towar deficytowy i mieli?my po nie wielk? wypraw? w ostatni? noc do nocnego, oddalonego od o?rodka godzin? drogi spacerem. W sumie obr?cili?my t? drog? tam i nazad w oko?o 1,2 godziny, a mia?am wra?enie, ?e min??o p?? nocy. ; ) Miejsca by?o od cholery, bo jak Ivellios stwierdzi?, ?e pierdoli t? imprez? i uciek? przez okno zosta?o nas po 4 osoby na pok?j (chyba. Rotacja cz?onk?w by?a tak du?a, ze co dziennie pi?am z kim? innym.), tak wi?c mo?na by?o le?e? na plecach i nikt nie przyciska? swojego kolana do mostka czy nerki. Pierwszy raz w historii meeting?w zjedli?my normalny obiad, kt?y by? zajebi?cie dobry, syci? i zosta? przygotowany przez dbaj?c? o porz?dek i ciep?e posi?ki Gosi?. Nyjson, jak zawsze, namawia? wszystkich do picia w?dki, fajrant?w, amaren i k?pania si? po nagu przy temperaturze 15 stopni w nocy, pali?a fajki jedn? za drug? i biega?a w samym staniku po o?rodku, poszukuj?c zagubionych cyck?w. Do tej pory nie wiem, czy je znalaz?a. ;) Ja za? obserwowa?am ca?y ten burdel, pija?stwo i rozpust? ze swojej b??kitnej chmurki, pochylaj?c si? z trosk? nad swoimi przyjaci??mi i warcz?c, ?e ca?a ta noclegownia monaru powinna sp?on?? i ni? gardz?. Tak Was wszystkich strasznie kocham. <3

No i Ravegon nie ma brwi.

Ostatnia edycja:

Cud, ?e w og?le uda?o mi si? go sfotografowa?, skubany unika aparatu jak wampir.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry