Magic Ots! Rekrutacja!

Status
Zamknięty.

Vergil93

Advanced User
Czerwiec 19, 2010
Liczba reakcji
6
Magic OTS - Rekrutacja​

Magic OTS to projekt w kt?rym chcemy wykorzysta? mo?liwo?ci silnika Tibii do stworzenia wirtualnej szko?y magii. Pierwszym razem si? nie uda?o, pora na reaktywacj?.

1. Charakterystyka projektu
Gracz staje si? uczniem jednego z czterech dom?w i zaczyna edukowa? swoj? posta?. Nim wi?cej lekcji zaliczy - tym szybciej pozna nowe czary. Ca?o?? nie ko?czy si? jednak na symulacji szko?y. Przyjdzie nam pozna? tajemnice szko?y, walczy? z r??nymi potworami. B?dziemy mieli tak?e swobod? dzia?ania i co z tym idzie - mo?emy ?ama? zasady szko?y :)

2. Co wyr??ni OTS?
-Mn?stwo czar?w, znanych nie tylko z ksi??ki, ale tak?e sporo nowych
-Kilka ciekawych system?w (np. tworzenie eliksir?w)
-Multum wyzwa? stawianych przed graczem
-Specjalne eventy szkolne (np. Noc Duch?w)

To w tej chwili wst?pne za?o?enia, tego mo?e by? znacznie wi?cej!

3. Kogo szukamy?
*Mapper?w - wyobra?nia, kreatywno??
*Skrypter?w - do?wiadczenie, spore umiej?tno?ci
*Pixelartyst?w - kreatywno??, do?wiadczenie
*Grafika - umiej?tno?ci i wyobra?nia
*Pisarzy - umiej?tno?ci, wyobra?nia, kreatywno??

4. Oferujemy
Pozycje na forum i w grze
Ewentualne zyski pieni??ne w przysz?o?ci

Wz?r podania
Pozycja:
Kontakt:
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?:
Dlaczego ty

Zapraszamy do wysy?ania poda?! To niepowtarzalna okazja by razem z nami stworzy? co? niesamowitego

Odp: Magic Ots! Rekrutacja!

Je?li to ma by? Hogwart to mog? pomapowa?, ale jak chcesz swoj? mapk? inn? to nie ;>

Do?wiadczenie: bardzo cz?ste robienie na forum loga niestety w przypadkowych otsach, oraz 4 lata gry w tibie :P
Pozycja: Grafik
Kontakt: GG - 13349477
Projekty : - niestety brak ...
Dlaczego ty: bardzo lubi? robi? r??nego rodzaju prace graficzne jak i fora. ??czy si? to z moim hobby czyli graniem w tibie ;D wi?c te dwie rzeczy bardzo dobrze si? ze sob? pokrywaj? bo jak wiadomo bardzo cz?sto do ots jest potrzebne forum czy jakie? logo ;)

@Bipi123 : Tak, mapa bedzie bazowana na podstawie swiata HP. Jesli chcesz dolaczyc to prosze o wypelnienie podania.
Wz?r podania
Pozycja:
Kontakt:
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?:
Dlaczego ty
@ZoZoLeK9164: podanie do rozpatrzenia.
Chcialbym tez dodac ze nie robie sam tego otsa tylko razem z Crimson008.

Hej.
Do?wiadczenie:Moim do?wiadczeniem jest wszystko np. Grafika,Mapperstwo oraz layouty wi?c robie to ju? od ponad 4 lat.
Pozycja:Mapper,Grafik,Pixelart
Kontakt:gg 2035849 lub na PW
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?:Congeria,Renevia,Texonia,Narnia World,Tiberia itd.
Dlaczego ty: Poniewa? z pewno?ci? nie znajdziesz lepszego o de mnie oraz pomys?owego.I mam jeszcze jeden przyk?ad,bo ja robie to dla zabawy i nie dla kasy : >
Dzi?ki a oto moje zdj?cia..
<script src='http://img145.imageshack.us/shareable/?i=weew.png&p=tl' type='text/javascript'></script><br><script src='http://img517.imageshack.us/shareable/?i=2q3b0px.png&p=tl' type='text/javascript'></script>

Notka moderatorska:
Mo?e si? nie znam, ale link?w do zdj?? nie widz?, a te kt?re poda?e? nie ukazuj? prac zwi?zanych z Mapperstwem/Grafik?/Pixelartem.
Tak przynajmniej jest u mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A mog? wiedzie? kiedy miej wi?cej b?dzie odpowied? ?? bo mam ju? kilka propozycji ;) ale przyznam ?e ten ots mo?e by? naprawd? ciekawyyy ;)

@Texoon : A mozesz pokazac swoje prace? Bo grafiki do ktorych dales link nie sa twoje, na 1 ss widac grafiki Krisoswa, Masterhooligans i pare innych ktore to jeszcze widzialem za czasu istnienia Wop. Na 2 ss pokazales domek tworzony przez Chrisa. Raczej watpie czy robiles w Congeri i innych projektach ktore to wymieniles.
@ZoZoLeK9164: Jak tylko Crimson sie pojawi czyli dzis wieczor, prosze cie o cierpliowsc.

Wypraszam sobie grafike nr.1 poniewa? jest moja a nr.2 tak przyznaje nie moja ..
Jak nie wierzysz pisz na gg to pogadamy.

Do?wiadczenie: Pisarz/Grafik
Pozycja: Grafik/Pisarz
Kontakt: PW/22467217
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: CafeOTS i r??ne takie.
Dlaczego ty: Po prostu jestem boski i najlepszy ;d

@Texon:
Texon=Dziecko, kiedy ty zrozumiesz ze niejestes grafikiem ?:O dajesz grafiki pokemonow z GameBoya czy Mortal Kombat pozatym przedstawiasz sie ze jestes "Renji" z brazyli i piszesz ze to twoje Grafiki ZAL!Na foto widzimy Prace "Krisowa", "Cadie", "Radgarda" i Cipsoftu.Takie dzieci Banowac Banowac i jeszcze raz Banowac!Pozatym pisales domnie na GG ze niejestes Grafikiem -.- co za dziecko OmG!

@Topic:
Moge wam pomagac bo lubie pomagac :)
Masz moje GG/
Do?wiadczenie:Bawie sie pare Latek :)
Pozycja:Pixelart itp.
Prace:Nic nowego niemam a stare zobaczysz w "Showrom".

Notka moderatorska:
Podaj wi?cj link do Twoich prac, inaczej upomnienie s?owne zamieni si? w realne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Do?wiadczenie: Nie jestem mapperem z 96999987 lat sta?u, mappuj? dla rozrywki, a bardzo mnie interesuje motyw twojego ots, ch?tnie bym zrobi? sal? z jedzeniem, korytarze, dormitorium i te schody ruchome tyle, ?e bez ruchu :D jak w HP
Pozycja: Mapper
Kontakt: Nie pisz na priv bo nie czytam tego nawet... GG: 21112137
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: Nie bra?em w jakich? znanych otsach, mappowa?em m?j ots, pare razy robi?em mapki kolegom.
Dlaczego ty: Daj szans?, potrafi? idealnie zrobi? klimat loch?w, korytarzy, wszystkiego jak w HP :D Uwierz na s?owo...

Do?wiadczenie: 5lat
Pozycja:Maper
Kontakt: gg 11996403
Projekty w kt?rych bra?e? udzia?: tiberia.pl , Tiscal.pl
Dlaczego ty : jestem maperem ju? od 5 lat Robi? dobre mapki i Dobrze one wp?ywaj? na Reputacje ludzi. Hmmm je?li to ma by? co? w stylu Hogwart to si? naprawd? przydam by?em w tym zamku i mam z niego du?o fotek mog? je przerobi? w gre

Aktualny sklad:
- Zalozyciele: Crimson008, Vergil93

- Pisarze: Crimson008
Vvex (okres probny)

- Mapperzy: Vergil93
XisD (okres probny)

-Webmaster:-

-Skrypterzy:-

-Pixelartysci:-

Bipi123 skoro tak bardzo chcesz oto masz prace probna "Lekcja eliksirow".

Pospolitus twoja praca probna to "Sklep Zonka"

Marek1213 napiszane na gg.

ZoZoLeK9164 ta twoje praca jest dosc slaba, jesli chcesz sie dostac stworz nam logo.

Dalej poszukujemy zdolnych ludzi!

No dobra pom?cz? jutro jak?? prac? na ten temat. Czy ots b?dzie dedyk i czy nie padnie za dwa dni? Je?li dedyk to na ile wykupiony? Mam nadziej?, ?e to wypali.

Witam!
niebieska_strzaleczka.gif
ksywka/Imie: Sok??
Pozycja:Mapper
Ile Lat:16 nied?ugo
Kontakt:13513372<<GG
Jak oceniasz sam siebie? [0/100]:75%
Do?wiadczenie:Bardzo dobre
Ile ju? pracujesz nad swoimi projektami?:2 lata
Prace przyk?adowe:
149wgo7.png

kunia1.png

Wg. dzisiejszej aktualizacji kadry w naszej ekipie do Magic OT project s?:

- Zalozyciele: Crimson008, Vergil93

- Pisarze: Crimson008
Vvex (okres probny)

- Mapperzy: Vergil93
XisD (okres probny)
Sokolll (okres probny)

-Webmaster:-

-Skrypterzy:- Tibionauta (koordynator, praca na pol etatu)

-Pixelartysci:-

-Grafik:- ZoZolek9164

Od tej pory podania mozna skladac na naszym oficialnym forum! Magic OT
Osoby wyzej wymienione proszone sa o jak najszybsze zarejestrowanie sie na forum.

Dalej poszukujemy ludzi do ekipy ! ! !

~~Refresh~~
Dalej poszukujemy ludzi chetnych do wspolpracy!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry