Mix Dem [Gallery]

Status
Zamknięty.
Odp: Mix Dem [Gallery]

Jasna cholera, to wygl?da jak moja brama. xD Nie os?dzam i niemam nic przeciwko, tylko poprostu bardzo mi j? przypomina. (Wystawi?em j? jakie? 2 miesi?ce mo?e 3 w pierwszej zapowiedzi TridiumOfGenoth)
Og??em ca?a galeria jest przyzwoita, mapy bardzo ?adnie si? prezentuj?.
Pozdrawiam!

Nie b?d? ocenia? ka?dej pracy po kolei, ale je?eli Chodzi o twoje pocz?tki (pisz? o pierwszych ss) by?y mo?na powiedzie? Na dw?j?, ale teraz? Wida? ?e starasz si?, tworzysz innowacyjne pomys?ym, kt?re mi?o wpadaj? w oko i po prostu chce si? takie mapy ogl?da?. Je?eli tworzysz sw?j ma?y projekt, postaraj si? Dobrze rozmieszcza? natur? aby dobrze chodzi?o si? po mapie, poczytaj poradniki, mieszaj bordery, u?ywaj r??nych border?w skalistych itp. Twoja natura nie jest najgorsza, ale Nie uwa?asz ?e jest tego za du?o? Chodzi mi mi?dzy innymi o Drzewa/krzaki po kt?rych nie da si? przej??, jest to uci??liwe (in-game). Do reszty nie mam zastrze?e?, mam nadziej? ?e dalej Pracujesz nad map? i z czasem dodasz nowe Zdj?cia. Pozdrawiam

PS.
Na og??, gdy ogl?dam Galerie nie dodaje tego typu komentarzy, wi?c nie zmarnuj swojego talentu i le? do przodu. Wielu osob? na tym forum, brakuje chod? Odrobiny kreatywno?ci je?eli chodzi o Mapperstwo.

Ja pierdole, to chyba moja najgorsza praca.

A dlaczego tak uwa?am ?
-Bo korzysta?em z tych waszych dupnych artyku??w.
Nie wiem jak wy, ale ja nie moge co chwil? spogl?da? na stron? www i patrze? jak tam jest zrobione.
Bardzo mnie to irytuje i sprawia ?e nie mam na nic pomys?u, i korzystam z tzw. gotowca.
Prosz? was ludzie abyscie mi nie wysy?ali po 90000000 razy tych samych s?ow abym zacz?? czyta? poradniki. Nie mapuje pierwszy raz, a m?j poziom jest dla mnie dobry. Wi?c je?eli Ci/Tobie si? on nie podoba to nie komentuj wcale i obejdzie si? bez bezsensownych post?w.

Macie ten wypocin z poradnika Fluosa -.-

Nie chce mi si? do tego przyzna?.
Ide spa?, cze.

Mostek fajny, ale znany. Jak ju? kiedy? Ci pisa?em, masz za bardzo zbajerowan? natur?, w moim mniemaniu jest ona po prostu dziwna, nie potrafi? tego obra? w s?owa, po prostu mi si? nie podoba. Kolejn? klap? jest to, ?e praca jest strasznie ma?a, a to zani?a ?redni? tej mapki.

Pozdrawiam i ?ycz? wi?kszych prac :)

A ja, z racji na m?j egoistyczny, lecz pozytywny charakter nie b?d? Ci liza? dupy.
Mapy s? chujowe - tyle powiem. Patrz?c na owe prac? okiem artystycznym, a nie graficznym mo?na ?atwo wywnioskowa?, ?e jak sta?e?, tak stoisz na poziomie amatora. B??d?w widz? wi?cej ni? pszcz?? w ulu. W pierwszych pracach u?ywa?e? auto bordera cz??ciej ni? czegokolwiek innego. W najnowszych pracach go jako? nie widz?.
Nie pracuj indywidualistycznie, czasem zgap to i owo od innych, tylko wiadomo, ?e w takim stopniu, ?eby nie by?o plagiatu - a takowe zjawiska s? w Polsce karane.

A taki shape, my?l? ?e bede go zape?nia? teraz...

Jako? tako? lewa strona jest bardzo brzydka. Spr?buj doda? tam rzeczk? =)

Lewa strona tego shape dziwnie wygl?da, dodaj tam jak?? rzeczk? i por?b ostre ,,kontury" bo zbyt ,,prosto" to wygl?da. Btw. Nie zbyt mi si? ten shape podoba, m?g?by? stworzy? raczej lepszego, z twoimi umiej?tno?ciami.

Lewa strona tego shape dziwnie wygl?da, dodaj tam jak?? rzeczk? i por?b ostre ,,kontury" bo zbyt ,,prosto" to wygl?da. Btw. Nie zbyt mi si? ten shape podoba, m?g?by? stworzy? raczej lepszego, z twoimi umiej?tno?ciami.

W tym tygodniu mo?e zrobie nowy shape, teraz nie mam ochoty i ch?ci na otwieranie RME.
Nie wiem czy b?d? dalej mapowa?. Nie kr?ci mnie to ju? jak kiedy?.

Odpowiedzi: 90 Wej??: 2.187
Ponad 2000 ty? odwiedzin mojej galeri! Dzi?ki ?e ogl?dali?cie i oceniali?cie moje prace!

Czytaj?c wasze odpowiedzi i inne dowiedzia?em si? od wielu ludzi ?e mam du?e umiej?tno?ci. A od nie kt?rych ?e nadal jestem na poziomie amatora! Nie ?le!

Trzymajcie si?.

Ostatnia edycja:

Ostatnia edycja:

Czy?by poziom amatora? W?tpi?, gdy? wiem jak amator mappuj? a jak ?rednio-zaawansowany mapper. W Twoim przypadku Tomek, prace kt?re tworzysz s? do?? ciekawe, co chodzi o ca?okszta?t wykonania tej pracy. Estetyka te? mo?na uzna? na do?? dobrym poziomie. Niestety, nie zgadzam si? z tym, ?e nazywasz siebie zaawansowanym.
Do tego potrzeba porz?dnego treningu. Trzeba szlifowa? swoje zdolno?ci, tak aby one by?y w przysz?o?ci pokaza?y si? one z dobrej pesperktywy ka?dej osoby. Patrz na impresjonizm. Co niekt?rzy dopiero docenili to w XX wieku :) Daj? Ci tylko taki przyk?ad.

Pozdrawiam.

xbikvo.png

j7vswo.png

Ziomek powiem ci ze zajebi?cie mappujesz.Na pocz?tku tematu by?y mapki niez?e a teraz s? zajebiste, coraz lepiej ci te mapki wychodz?.Nie s?uchaj innych i mappuj dalej a b?dzie dobrze :]

Noweee temple;

dr57j4.png

ja te? u?y?em tych ?cian na rogi budynk?w :D
temple takie sobie.
Czekam na kolejne prace!
Pozdrawiam Mi?~

ja te? u?y?em tych ?cian na rogi budynk?w :D
temple takie sobie.
Czekam na kolejne prace!
Pozdrawiam Mi?~

Przyznam ?e zer?n??em od Ciebie to xDD
Fajnie to pasuje do tych ?cian i jako? tak mnie nasz?o =P
Nie obra?aj si? oczywi?cie ;)))

Przyznam ?e zer?n??em od Ciebie to xDD
Fajnie to pasuje do tych ?cian i jako? tak mnie nasz?o =P
Nie obra?aj si? oczywi?cie ))
Haha :D Wiadome ?e si? nie obra?? :P
Mi te? si? ten pomys? podoba :P
Pozdrawiam!

Wypiernicz t? traw? z wn?trza ?wi?tyni, a tak?e t? ciemno-zielon? traw? co jest obok wej?cia i b?dzie zajebi?cie ;P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry