Odp: Moderatorzy
^
No dok?adnie, tu chodzi o to, ?e kadra, a raczej nie kadra, tylko wy?sze sfery(???ci i czerwoni), a nawet bym kr?g zw??y? g??wnie do Kurtisa, s? aroganccy. Wprowadzacie zmian?, na kt?r? ludzie nawet nie mogli g?osowa?, okej, wiedzieli?cie, ?e ta zmiana jest z?a i zapewne dla tego bali?cie si? stworzy? ankiet?, bo ludzie by odrzucili ten syf jak najszybciej. No ale dobra, ju? pomijam fakt, ?e stworzyli?cie co? w gronie 3 os?b, jeste?cie adminami. Ale dobrzy administratorzy interesuj? si? opini? ludzi. Zrobili?cie system, ludzie stanowczo si? mu sprzeciwiaj?, to Kurtis jeszcze pisze, ?e ka?da krytyka b?dzie warnowana zgodnie z jakim? tam tematem. No kur*a brawo! Typowa genialna kadra.. Marcinos24 bardzo dobrze to napisa?, bo i ja nie widz? ?adnej poprawy za czas?w Kurtisa. Pami?tam, ?e zmienili si? Moderatorzy na Operator?w a nast?pnie Operatorzy na Moderator?w, ?e zmieni? si? uk?ad temat?w, ale to nie zawdzi?czamy Kurtisowi i ?e zmieni?y si? ikonki medali, ale to te? nie sprawa Kurtisa. Co zrobi? Kurtis? Kurtis ponownie co? mataczy, m?ci i ludzie na ko?cu s? przyg?upi, bo nie maj? ?adnego poj?cia o co kaman.
A teraz do ludzi, kt?rzy uwa?aj? mnie za ,,hejtera'', bo z?ych rzeczy jeszcze nie wida?. Wi?c, Eturl, gdy by?em moderatorem podobnie jak 7 - 9 innych os?b(nie pami?tam), pisa? mi o tym, ?e trzeba znale?? WI?CEJ moderator?w, bo przy ich obecnym stanie trzeba robi? za dw?ch. Teraz zwolniono ok. 80% moderator?w - no okej, jeste?cie ambitni, chcecie robi? wi?cej. Zostawili?cie przy sobie najbardziej zaanga?owanych, dw?ch Support?w, szkoda, ?e oni mieli oko?o 5 AM tygodniowo - no skoro si? poprawili. Ale sk?d to zaufanie do nich, ?e s? najlepsi, skoro robili 1 rzecz tygodniowo? To tak jakby na 30 raport?w sprawdzi? 1 dziennie, czy na 5 serwer?w zaakceptowa? jeden. No okej, jeste?cie ambitni. Grono czerwonych i ???tych od teraz ma si? zajmowa? forum, tylko jakie kurde od teraz? Przecie? Wy to robili?cie ca?y czas, a ja pami?tam czasy, gdy jak prosi?em o umieszczenie PAOTM'u w konkursach na g??wnej, to czeka?em 4 dni, czy gdy prosi?em o wr?czenie nagr?d za konkurs to 2 dni(czasem). - no okej, skoro jeste?cie ambitni. Kto? z Was, u?ytkownicy, wierzy tak silnie w resocjalizacj?? Bo mi si? to wydaje ?mieszne,.. Podejrzewam, ?e ta zmiana mia?a na celu tylko jedn? rzecz: Dawniej, na FM'ie by?o no np. 7 moderator?w. Gdy pojawia? si? jaki? pomys?, wszyscy musieli si? wypowiedzie? i cz?sto opinie by?y sprzeczne. S?dz?, ?e admini zaw??yli grono, ?eby wprowadza? swoje pomys?y szybciej. Ale widocznie te pomys?y musia?y by? kulawe, skoro cz?sto by?y w ca?o?ci odrzucane przez zielonych? Poza tym to idzie w dwie strony: Moderatorzy te? sk?adali swoje propozycje i nieraz by?o tak, ?e akceptowali je wszyscy zieloni, ???ci. I co si? dzia?o? Nic, bo nikomu z Wy?szych Sfer si? nie chcia?o tego wprowadzi? w ?ycie. No ale to nie by?a wina zielonych. Taka prawda, sorry, hejtem to nie jest, bo ka?dy, nawet Kurtis, musi przyzna?, ?e troch? w tym racji jest