• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

Moj najglupszy ded byl calkiem niedawno. Expilem na cycach i skonczyly mi sie poty a potem mana. To poszedelm niedaleko gdzie cyklop sie nie dostaje i wlaczylem neta zeby zregenerowac mane. Jak wrocilem to bylem wylogowany. Jak sie wlogowal to juz bylem w siwatynia. Naszczescie nic mi nie spadlo ale 1lvl w plecy. Ale jeszcze tego samego dnia go odrobilem. xD

a ja mam takie oto g?upiego deda:
my?la?em ze minosy nic nie zrobi? 241 lvlowi a tu masz niewiedzialem ze tam 2 gsy wracam z obiadu i died
kto ma wi?kszego deda

80 lvl knightem (wtedy jeszcze za czas?w posiadania PACCa - ehh soczysta zabawa). Poszli?my z kolegami na Demona. No, lecimy zadowoleni, wszyscy banany na vt.

Biegniemy i biegniemy, a? nagle wyskakuje demon, atakujemy go dzielnie wszyscy, ujarani na tym vt wspieramy si? debilnymi okrzykami, a? nagle... Vt zgas?o, z tibii mnie wyrzuci?o. Od razu pierwsz? my?l? by?o to, ?e ja do cholery tego demona blokowa?em! Drug? my?l? by? pies, kt?ry siedzia? pod moimi nogami. Wyci?gam go si?? z pod biurka, patrz?, a tam kabel od internetu przegryziony. Poszed?em pi?tro ni?ej do kolegi po??czy? si? telefonem przez wifi. Szybko wchodz? na stron? tibii patrz?, :
Dead at level 80 by a Demon.

No i wtedy prys?y zmys?y, gdy? w bp by?o troszk? cc, sofciki (po?yczone) i inne.

Do dzi? jak patrz? na psa pod moimi nogami, to go wyci?gam i przywi?zuj? do ???ka, a kabel od internetu to mam potr?jnie izolowany.

A ja afk'n??em moim 63 palkiem przed depo w thais, bo siora chciala wejsc na n-k. Gdy zesz?a zobaczylem na tibie a tu jestem w ?wi?tyni. zdziwi?o mnie to... okaza?o si? ?e jaki? noob zlurowal mnie na jakies potworki i padlem... :(

@down

kolego czytaj uwa?nie... kto? zlurowa? mnie a nie potworka

Ostatnia edycja:

Pisalem juz raz w tym temacie ale teraz mam jeszcze glupszego deada a tamten jest gleboko :P

50 knight
Chcialem sobie kupic relic sworda. Znalazlem dobra oferte w kazz (ja bylem na cyclopach, a kase mam w veno)
No to pobieglem do veno, wziolem 2 cc i biegne do kazo.
Jestem przed miastem a tutaj gosc ktory mial mi sellnac sworda stoi a za nim 2 parcele (lvl 80+)
Proboje sie cofac lecz stoi tam 3 noob chary...
Nie chcialem pasc poniewaz mialem przy sobie pare rzeczy i wogole nie lubie padac xD
Wiec zaczolem bic te male lvle...
Ubilem 2, zostal mi jeszcze jeden... Nie chcialem go bic bo rs by byl i mial on 30+lvl...
Byl to gracz jeden z najbardziej znanych polakow na tym serverze, ktory konczyl gre i chyba sprzedal konto (max lvl mial chyba 160 a stal tam z 31 xD)

Przyszedl jakis inny i zacza mnie uhac- mysle "co jest?" potem zacza zucac uhy pod nogi- uzywalem. Potem zucil mi rune Avalanche... Uzylem i sieklo to ok 4 gosci (hity ok 40) i chwile pozniej dostali hity 100+ i padli (nie rozumiem jakim cudem... nikt ich nie dobil...) Oczywiscie pojawil sie rs xD Zalamalem sie no i oczywiscie padlem :P
Spadlo: 2cc, c set, boh, thain sword, crus helm, obs, troche potow

Przy okazji moze ktos wytlumaczy mi jakim cudem to sie stalo xD
Mam pewnosc ze nikt ich nie dobil!

@up
Wydaje mi sie ze nabijasz posty...
Wiesz ze potworka da sie zlurowac tylko na jakas odleglosc? (nie jest ona tak duza)
Mowisz ze stales pod depo to chyba jedynymi potworkami jakie mogli ci zlurowac to roty i raty :)

muj najg?ubszy ded by? na 25 Ms stano?em sobie przed dp eq w bp ide na obiat przychodze i pacze har wylogowany . wkurwi??m sie bo mia?em przy sobie demon shield blu robe legs warrior helmet i bohy + 3 bp manasuw

Ja na 9 lvlu jak skillowalem xD patrzalem se na necie inne rzeczy np Tibia.net.pl ;)
A tu 3 Carrion Wormy i dead ;)

36 knightem w otoczeniu br stalem bo mi slima zabili i ja se latam po trutce czy tam czyms dla jaj i mi zostalo 30 hp se tak dla jaj stoje se mysle potem exane wcisne i zostalo okolo 10 hp mysle no nic lecze sie patrze a tu 12 many bo nic niejadlem -.-"

Kiedy? z koleg? ,moim 30 Paladynem Poszli?my na zuego zielonego potfora "Dragon" i um?wili?my si? ,?e ja chodz? a on si? leczy ,no i on nie ogarn?? hotkey'?w i padli?my :D

28 palek afk bo mamusia wo?a?a do obiadu - mia?em pz..
Po 3 minutach lookam - jaki? 8 LvL nobek mnie z snakebite rod pojecha? ;]
Troszeczk? si? zdenerwowa?em, ale na moje szcz??cie z eq nic nie polecia?o ..
@up licha.. popracuj nad ortografi? ...

Ostatnia edycja:

pami?tam jak sta?em przed dp moim 8 lvl (teraz 56) bylem totalnym noobem kolega dal mi gsa i tak wbiega tutaj 200lvl i z vis wali 15 osub nie zyje on zbanowany Gs poszedl bo w bp trzymalem :D 3cc poszlo (terz od kolegi) walnol mi za cale hp :D tak sie wkurzylem ze do cipasofta (tak ja na nich muwilem ;p) chcia?em dzwoni? z?by mi gsa odali :p

Ostatnia edycja:

@up
Czlowieku. Czy ty masz 9 lat czy jestes totalnym no-life'm, ze twoja ortografia mnie powala.
Naliczylem ich 5 a jeden z edytowania. Blond to kolor wlosow - blad to pomylka.
Smieszny nie jestes.

@Topic
Miesiac temu moim pr0 ogarem - 12 knightem na zamku zielonoskorych oraz minotaurow koles napisal ze mi zblokuje Orc Berserkera. Otoz bylo na odwrot, on zblokowal mnie, lecz w ostatniej sekundzie mojego zycia on przeczul, ze zgine. zostalo mi doslownie 7 hp i poszedlem na 2 wieze. Widze jak tamten koles co mnie blokowal dedal od huntera. Hunter zarypal tamtego blokera, ale ten monster mnie ma na 1 hita. Odczekalem z trzy minutki pol HP. Wychodze na gore zabieram loot z "deada" i otwieram BP. Te rzeczy warte jakies nedzne 1k dla mnie byly jak zloto :P
Plate armor brass legi i spike sword.
Tak sie podniecilem, ze zaczalem biec do DP nie zwracajac uwagi na wszystko co bylo w okol mnie. Nie szczesciem trafilem na grupke elfow przy wyjsciu z dziury. Moje szczesliwe minuty nie trwaly dlugo. Dedlem po dwunastu sekundach uciekania przed nimi.
Wychodzac z temple w Carlin (pzdr) szybko znalazlem na ziemi Health potiona (huh) i bieglem jak najszybciej do dziury. Podszedlem do mojego nedznego ciala. Znalazlem tam tylko moje buty (leather) i widzialem jak jakis koles mowi do drugiego ze znalazl w deadzie spike sworda -.-
Nic nie moglem zrobic, jedynie oplakiwac moja strate.
Nastepnie poszedlem na toffciane amazonki (bo 9800 exp p/h)!
Spokojnie na nich expilem dopoty nie musialem isc na kolacje(kanapkiiii).
Wrocilem i... nic . Stalem dalej. Odetchnalem z ulga i szczesliwy wychodzilem po licznych drabinach, nie znajdujac zadnej z szalonych, jedno piersiowych kobiet.
Wspialem sie nareszcie na sama gore. Niestety ... trap stworzony z ok. 12 amazonek, ktore tylko na mnie czekaly obstawione chestami i boxami. Koles mial kurde cholerne szczescie bo nad nim widzialem kilka cial ludzi i kupke kilku platynowych monet:(
Drugi dead w jeden dzien.
Lvl 12>10
Skille 41/36 > 38/32
Kasa 1092 > 0
Armor Plate > scale.
(Podczas pisania tego posta ponad 2000 dzieci w afryce zmarlo z glodu, czworo dzieci wypadlo z okna oraz 1048 osob sie masturbowalo)(i ogladnieto ponad 1000 filmikow na RedTube)

Ostatnia edycja:

moj najglupszy dead to dalem 8 lvlowi party bo mnie wyzywal i wogle mowil ze mnie zabije , ide z nim dalej i patrze 60 lvl ms tez ma party i zabil mnie na hita i ju ar ded stracilem tylko plate seta :D

Ja czyta?em nowe posty na tej stronie,wtedy skillowa?em shielding na trollach.Jaki? noob kt?ry wykorzysta? moj? g?upot?,zlurowa? posion spidery.Chwil? p??niej patrz? na posta? i widz? ten napis:"Ju ar ded." :D

Ja padlem 19 lev na orkach
mialem lagi i mnie wylogowa?o logam red hp
I You are dead :curse:

No to tak, raz sobie skilowa?em 48 knightem na Bocie, na slimach i zostawi?em sobie go na na godzink? ?eby skilowa? i poszed?em do kuchni co? zje??. Jak przyszed?em do pokoju, to kompa mi kuzyn wy??czy? no i dead!

moj najglupszy death to moim 198 royal paladinem jak zostawilem go na bocie zeby kamyki zbieral z goblinow i mnie hunter zalatwil :\ i mi spad bp a w nim ponad 12cc, lighting shovel, golden rope, potionki, paladyn armor, crown legs i czarny pierscien. ;( ale dobrze jest. odrobilem level i juz mam 234 i ciagle rosnie! :)

moj najglupszy death to moim 198 royal paladinem jak zostawilem go na bocie zeby kamyki zbieral z goblinow i mnie hunter zalatwil :\ i mi spad bp a w nim ponad 12cc, lighting shovel, golden rope, potionki, paladyn armor, crown legs i czarny pierscien. ;( ale dobrze jest. odrobilem level i juz mam 234 i ciagle rosnie! :)
TO trzeba by? noobem XD
////////////
Hmm, osobi?cie nie mam wpadek, opr?cz kick?w neta. Jedyn? najg?upsz? utrat? lvla mojej postaci by?o padni?cie na OF'ie, przy napisaniu do kr?la nie zorientowa??m si?, g?wna mnie obkr??y?y i gleba :P

Pewnego razu wybiera?em si? na Deserta. W drodze do bramki lvlowej znajduje si? dziura w kt?rej znajduje si? skorpion. Z ciekawo?ci wszed?em do niej i nie potrafi?em wyj??. Nie chcia?o mi si? czeka? na kogo? kto m?g? by mnie ropn?? wi?c pad?em:)

Bawimy si? z kolegami przed wojn? gildyjn? (strzalemy do siebie z sd,exori mort,itp) Oczywi?cie zapomnia?em da? party i mia?em pz , nie chcia?o mi si? czeka? a? zniknie wi?c da?em exit (przed depo :D) po 5 minutach zorientowa?em si? ?e nie mam aola. Wiec pr?buje si? zalogowa? i wyskakuje mi napis ze postac jest zalogowana. Mia?em db eq a wroga gildia jest w pobli?u .Min??o 10 min loguje si? ....0 eq i bp 8cc przepad?o (a wtedy mi si? po aol do thais lecie? :/) i to m?j najg?upszy lol ded.

Status
Zamknięty.
Do góry