• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

M?j Najg?upszy Dead by? w Venore :P mia?em 50 hp i rsa chcialem wyjsc na sec z depo schodami do g?ry a tam oczwiscie ktos postawil ogien :P i nie moglem wejsc do pz i padlem :P

Pewnego razu skillowa?em sobie na trollach. Przebija?y mnie po 1-3 hp. Wi?c nie martwi?c si? poszed?em do ubikacji, po czym zrobi? sobie co? do jedzenia i picia. Niestety, nie by?o mnie do?? d?ugo i death. Nie przej??em si? tym zbytnio, ale troch? wkurzony by?em ;)

Hunc? po OFie 50 kinem. Bij? mnie 2 zerki, z prawej wyskoczy?y 2 shamany i leader, to poszed?em par? kratek w lewo ?eby im znikn?? z ekranu. to z lewej jeszcze leader i zerk. Id? pare kratek w g?r?, dosta?em wpierdol, mia?em 3hp i wszed?em w camp fire xD

moj najglupszy death to moim 198 royal paladinem jak zostawilem go na bocie zeby kamyki zbieral z goblinow i mnie hunter zalatwil :\ i mi spad bp a w nim ponad 12cc, lighting shovel, golden rope, potionki, paladyn armor, crown legs i czarny pierscien. ;( ale dobrze jest. odrobilem level i juz mam 234 i ciagle rosnie! :)

A ja moim knightem 333 lvl skilowalem na ratach i mnie ubi?y uwierzysz ?
Ja moim palkiem mia?em 33 lvl i hunter mnie cmoka po 2-10 hp ze skillami 70/62 wi?c nawet jak by CIe wali?y 3 huntery przez godzine to mo?e by? pad? a wogle to nosi?e? napewno aola lub blessy wi?c id? gdzie indziej opowiada? bajki ( jak by? nie mia? aola/bless?w to by? nie nosi? tyle kasy).

A naprwde to mia?em 23 lvl i ubi?y mnie 3 roty bo kumpel do mnie przyszed? i wy?onczy? mi kompa jak wychodzi?em (mia?em ustawionego bota jakby nie wy?onczy? to bym nie pad?)

M?j najg?upszy ded wygl?da? tak:
Pewnego dnia expi?em sobie na Mintwallin, wszystko sz?o bardzo dobrze,super exp...
Zauwa?y?em jakiego? NPC oczywi?cie napisa?em "Hi"
On przywo?a? 2 Mino Magi 4 Guardy 4 Archery i kilka minosow no i z szoku zapomnialem na jakim hotkeyu mam hp....
No, i oczywi?cie pojawi? si? m?j kochany napis "You Are Dead"...
Teraz ju? wiem, ?e zanim do kogokolwiek, i cokolwiek napiszemy lepiej jest si? upewni? czy nic nam nie grozi;]
Pozdro^^

24 knightem poszed?em na rotwormy pod thais. Mia?em skile 65/65 i wzielem tylko giant sword i crown armor (bo mowi?em, ?e roty s? s?abe i wiecej cap dla kasy i tych mac itd..) No wiedz ide bez eq i bije roty, patrze a 143 sorc(nie wiem sk?d) magic wallami mnie zastawi? i zlurowa? 4 cyce, a mia? utana vid) i tak pad?em ;]
Pozdrawiam Maskurator.

P.S By?a to tibia 7.8.

Hehe.. Ja Raz Sta?em ?eby Pz mi znik?o i sis mnie zawo?a?a ja tylko si? obruci?em na nie ca?? 1 min , potem patrze na monitor a tu You Are Dead. Tak si? wkurwi?em , ?e o ma?o kompa nie Roz... . Ehh.. <Pozdro>

moj najglupszy death to moim 198 royal paladinem jak zostawilem go na bocie zeby kamyki zbieral z goblinow i mnie hunter zalatwil :\ i mi spad bp a w nim ponad 12cc, lighting shovel, golden rope, potionki, paladyn armor, crown legs i czarny pierscien. ale dobrze jest. odrobilem level i juz mam 234 i ciagle rosnie!
Najg?upsze k?amstwo jakie s?ysza?em bez urazy. Ch?opie masz taki Lvl a na "Time ring" M?wisz "Czarny Pier?cie?" a i ?aden by nie bra? 12cc i do tego , ?e na bota Posta? Ustawia na Zbieranie Small Stone ,No nie ale Taki lvl by tak g?upio nie powiedzia?.

Ostatnia edycja:

Mi kiedy? ?winka morkska na biurku lata?a i wlaz?a na guzik do wy??czenia kompa xD

M?j najg?upszy dead na rl:
A wi?c to by?o tak....
1 Stycznia 2010 roku Po?udnie. Wybieram si? na pkowanie z kumplem. Idziemy sobie przez kazzo kanion. Wyskakuje team pk. Ma?e lvle lecz my te? mamy do?? ma?e lvle. Uciekamy wi?c przez skr?t w prawo w kanionie. Rzucam mw za plecy i si? ?mieje, ?e to nooby nieogary. Po nieca?ych 20 sekundach patrze idzie 2 typ?w 130ms i 160rp. Oni mnie huncili kiedy?. Wi?c ide spokojnie a tu nagle sd assassinka i ?pie. Kolega wyspa? tu? po mnie. To by? m?j NAJG?UPSZY dead na RL.
KONIEC :>

Ja zaliczy?em chyba najg?upszego deada, o jakim s?ysza?em.. Dawno temu, przy jednej z moich pierwszych przyg?d z tibi? mia?em pewego Druida na Asterze.. Zwiedza?em tereny Carlin, dotar?em do Ghost town. Tam jakie? ghoule i inne bajery, ale powybijane, no to zwiedzam dalej.. Dodam, ?e level mia?em 16, bardzo s?aba posta? og?lnie.. Schodz? 'pi?tro' ni?ej a tam zonk, Fire devil i horda ghouli. Szybko sie wycofalem... Ale ja, jak to ja, musialem sie upewnic, a potem ju? nie wiem co mn? kierowa?o, ale z?azi?em na d?? i wchodzi?em z powrotem pare razy, a? w ko?cu oberwa?em explo od fire devila i pad?em.

To akurat historia mojego kumpla - Zdj?? sobie ca?e eq i stwierdzi? ?e b?dzie m?g? nock? prze-no life'owa? i pobi? sobie mlvl w nocy - To poszed? bez ?adnego eq (nawet arma) kupi? sobie ?arcie i pobi? mlvl i w po?owie drogi do npca natrafi? na "najazd" rat?w na thais - Cave raty go otoczy?y a ?e nie mia? eq to pad? szybko - nawet mana go nie uratowa?a - mia? w?wczas 63 lvl :P

Moj najglupszy dead byl jak wracalem z dc 35 kinem zaczal mnie bic gs... looz zabilem ale zaraz byl zlurowany 2. gs tego tez zabilem ale nie mialem potow bo bylem przygotowany na dc wiec zaczalem spieprzac kolo H.L. i zanim przeszedlem most ktory laczy poh z tym co tam jest H.L. (nie pamietam jak to sie nazywa xd) oczywiscie trafilem na gsa mialem juz nieduzo potek wiec zaczalem uciekac przed gsem, wpadlem na huntera i wjebalem sie w cala chmare Wild Warriorow i jakbym mial jeszcze z 2 poty na loozie bym gsa zabil... wygladalo to smiesznie a jeszcze mialem wlaczony tibiacast i wszyscy sie ze mnie smiali xD

Pierwsza posta?, wielkie podniecenie 14 lvl'em, biegn? do wi?zienia w Kazoo, bo kto? napisa? na Game-Chacie, ?e le?y tam dead kolesia, w kt?rym jest MPA. Ucieszony lec?, a tu bum, lurni?te Guardy. Uciekam, uciekam, uciekam, klops! Drzwi zamkni?te, a po drugiej stronie kole? spamuj?cy 'hahahahahahahaha'. Pad?em na combo. ; f

To jeszcze by?y czasy tibi 7.3 kiedy mog?o si? lurowa? w niesko?czono?? gdy postanowi?em zwiedza? mape moja pierwsz? postaci? z 14 lvlem polaz?em do Thais poszw?da?em si? i postanowi?em i?? dalej w podr?? do Venore gdzie grupka ludzi ucieka?a krzycz?c "RUN !!" ja zaciekawiony o co chodzi czeka?em a tu wyskoczy? Giant Spider i oczywiste dead na miejscu, no i od niego si? zacz??o. Gdy znowu chcia?em wyruszy? w podr?? to przed brama Thais biega? se Giant Spider i znowu dead. Wi?c postanowi?em odwiedzi? Ab'dendriel ale znowu tu? przy wyj?ciu z miasta Carlin biega? se Giant Spider jak zwykle dead i tak w ci?gu 3 dni zaliczy?em 3 zgony od Giant Spidera.

Ostatnio fazowali?my na VT, polewa 100%.

19 najtem skille 40 expilem na tombie, gonil mnie crypt i scrab, a padlem od ghoula ktory wyskoczyl mi na ryj bo taka beka z kumpli by?a xP

Mi si? akurat trafi? taki przypadek na PVP-Enfo (7.6)
To by?a moja pierwsza posta?. Chcia?em zapozna? si? z map?, nie wiedzia?em co i jak. Il? na POH'a od AB bodaj?e. Biegn? sobie, biegn?, a tu pierwsze moje p armor (co wtedy dobre 2k na enfo by?o warte). Bardzo mnie ucieszy?a informacja, ?e 'a? tyle' by?o to warte. Zaraz przechodz? przez tego poha, a tutaj SUPRISE, Giant Spider. Uciekam jak pot?uczony, zosta?o mi ~30hp a tu przed samym Venore wiara, a co za tym stoi, ?eby expa dosta?... Dead ;d

Pierwszy przypadek
89 Rp zabity przez 19 sorca ja na afk a on tak ubi? wylecia?y mi wtedy bohy ( z tego co pamientam ) + plecak z potami

Drugi przypadek :
Bi?em PK 32 druid , kt?ry zaprowadzi? mnie w trapa i zrobi? mass loga albo mage bomba pad?em na combo jak si? okaza?o od 13-20 lvli xD

Gra?em kiedy? nock? na Neranie i pomy?la?em kupi? sobie red bula gram gram gram jest ok 2 lvl wbite okej gramy dalej gramy , a potem usn??em przed kompem i otoczy?o mnie 3-4 dragi i You Are Dead , akurat wtedy gdy nie mia?em aola ;/ i polecia? d shield i g arm ;o

Potem si? wkurzy?em i nie gra?em wi?cej na RL ;p

Kiedy? na Valorii jak mia?em 8lv Knighta, wyszed?em z depo do p??nocnej bramy na rotwormy. Jak doszed?em do tej prostej drogi do g?ry trzyma?em strza?k?. Siostra mnie o co? zapyta?a, a ja nie zwracaj?c uwagi na monitor trzyma?em strza?k? i wlaz?em w Fire Fieldy po?o?one tam na mostku ; D Zosta?o mi jakie? 40hp jak wyszed?em z tego pola Fire Field?w i po chwili pad?em. Naturalnie straci?em m?j najlepszy Noble Armor -.^

Ja pami?tam ze kiedys 75druidem sta?em pod dp w Thais i robi?em runki zrobi?em pare, czekam na mane. Mama mnie wo?a ?eby jej co? pomoc powidzia?em, ok zostawie niech mana sie zape?ni po nie ca?ych 10si?ciu minutach znalaz?em si? na orc shamanie w Thais.:D i tam by? ded.

Status
Zamknięty.
Do góry