• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

mialem 40 kine, zawsze skillowalem nim na dwarfach, raz zalozylem inna postac, z przezwyczajenia poszedlem na dwarfy, pomylilem miejsca i na soldiery wbilem (8 druidem), 2 razy tam padlem, za 3 sie skapnalem ze to nie ta postac

150 ek padajacy na skorpionach (harmonia) Rahilux sharowany z kolega xD
Byl koniec pacc ide sobie na d lair a tu net sie wylacza do tego nie mialem full hp tak moze exit by mnie uratowal ; D

Kt?rym?tam lvlem, zapewne poni?ej 30, szed?em sobie kupi? blessy, zosta? mi tylko ten w kazo, gdzie trzeba przej?? przez ten ogie?. Przechodz? przez ognie, wciskam hotkey, poty nie dzia?aj?... Kurwa. No to my?l? sobie, ?e te 10k to w sumie nic jak w banku mam 10x tyle. Gadam wi?c do npc, a on m?wi mi, ?e potrzebuj? najpierw pogada? z innym npc. Wkurwienie 100%. No wi?c, zapominaj?c niemal o hp, bo w po?owie drogi si? opami?ta?em, zacz??em i?? przez ognie. Zatrzyma?em si? w po?owie, i pad?em. Spad?y tylko bohy...

C??, dawno bardzo dawno mo?e nawet za czas?w mniej wi?cej Tibii 7.6 wraca?em z pohu, strasznie goni?o mnie do toalety (tak, burza m?zg?w co mog?o si? sta?). Kontynuuje, przed mostkiem by wej?? do Venore pozostawi?em swoj? posta?, bodaj?e siedemdziesi?ty poziom sorcerer tak w?a?nie wyruszy?em w drog? do ubikacji wracaj?c zobaczy?em giant-spidery.

Status
Zamknięty.
Do góry