• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Najlepszy Tibijczyk w tibi

Status
Zamknięty.
Odp: Najlepszy Tibijczyk w tibi

Lord`Paulistinha z TibiaBot NG
Je?eli nie wierzysz, ?e LP to bociarz zajrzyj do tego tematu. (Link -zjed? troch? na d??)
Co ty mi tu pier.....
Jest taka opinia ?e boci bo ma najwiekszy lvl w tibi ale to nie prawda!

Jak wida? odej?cie Lorda'Paulistinhy nie by?o korzystne dla serwera, a przynajmniej dla Polak?w. Wielu graczy mia?o o nim niezbyt pochlebn? opini?, jednak poni?ej zamieszczam wypowied? jednego z graczy, kt?ry zna? go do?? dobrze:

Cytat:
Napisa? Waleczny Knightt
Lord'Paulistinha by? bardzo w porz?dku, na przyk?ad w stosunku do mnie. Zawsze mi pomaga?, a kiedy?, kiedy zabili mnie za to, ?e jestem Polakiem, na?o?y? im payment 500k.
Je?li chodzi o zarzuty dotycz?ce botowania i sharowanie tej postaci, to powiem tyle, ?e by? to najbardziej uczciwy cz?owiek, jakiego kiedykolwiek zna?em. Za ka?dym razem, kiedy do niego pisa?em, odpisywa? mi i jestem pewien, ?e by?a to jedna i ta sama osoba. Jedyna rzecz, kt?ra zawsze mnie w nim wkurza?a to to, ?e zawsze zajmowa? trzy respy Frost Dragon?w, tak to by? ok . Zarzuty o botowanie te? s? bezpodstawne, po prostu, ostatnimi czasy mia? k?opoty z internetem.

Mam nadziej?, ?e te s?owa zmieni? Wasz? opini? o tym graczu i nie b?dzie ju? bezpodstawnych oskar?e? pod jego adresem.

Link :

- Eternal Oblivion
- Sorcerer Of The Dark Age
- Bubble
- Scorpion Andree

Z mojej strony tyle

Pozdrawiam Mikepall

wedlug mnie royal matej postac mojego kumpla mial on 130 pall i tak nim wymiatal jednak hakneli go jacys brazole

Najlepszy jest Lord'Paulistinha i tak niech zostanie 411lvl :mad: najlepszy i tyle!!!!!!!!!!

Mialem kumpla w rl: falcon morales wymiatal 2 na xerenie w lvl-u ,ale sprzedal postac

Najlepszy gracz w tibi to oczywi?cie MDW, bo polak a nie jakis lord brazol cos tam. Jak mo?ecie lubi? takiego bociarza;/ :mad:

Hmm... My?le, ?e Scorpion, a Ci co m?wi?, ?e LP boci niech dadz? dowody... Ka?dy umie fake zrobi?... A podobno LP ma w?asn? kafejke internetow? i tam w?a?nie gra. Pozdro.

Wed?ug mnie na pewno nie Lord'Paulistinha bo to bociarz. Scorpion Andree te? botuje. MDW by? chyba jedynym kt?ry przekroczy? lvl 345 bez bota i za to go podziwiam. A co do Seromontisa to n?dza z bied?.

Pozdrawiam

Ka?dy mo?e si? uwa?a? za najlepszego w tibi, Szczerze dziwi mnie ten temat.

Wed?ug mnie najlepszym graczem jest Bubble. Wbi?a 200 lvl, kiedy jeszcze nie s?yszano o r??nej ma?ci pomocach do Tibii.

Wed?ug mnie na pewno nie Lord'Paulistinha bo to bociarz. Scorpion Andree te? botuje. MDW by? chyba jedynym kt?ry przekroczy? lvl 345 bez bota i za to go podziwiam. A co do Seromontisa to n?dza z bied?.
Pozdrawiam

Daj dowody, ?e LP boci... Jedynie co to Bubble nie u?ywa?a bota. MDW raz poraz musia? u?y? bot. A mo?e nie u?ywa? pewno?ci i Ty nie masz i Ja nie mam.

Wed?ug mnie Tomurka i Sunrise.

Tomurka
Aurade Samix
Bubble
Taifun Devilry

@baq18
Lord'Paulistinha nie expi tylko boci dzie? w dzie?.
Nawet jak Screeny robi nie wy??cza bota.

@Smok_
Zgadzam si? w pe?ni Tomurka, jako najlepszy polak i prawdopodobnie b?dzie to drugi 400lvl

Mo?na ju? chyba zamkn?? ten temat bo ju? si? du?o os?b wypowiedzia?o, no i zaczyna si? tu robi? ma?y spam bo chyba od 3-4 strony prawie ka?dy w po?cie pisze, ?e dla niego (tak jak i dla mnie) najlepszymi graczami s? :
-Taifun Devilry
-Tomurka
-Bubble
-Sunrise
NO i oczywi?cie co 2-3 post piszecie, ?e LP to bociar?...

Dla mnie najlepsi gracze to :
- Sunrise
- MDW
- Bubble
Pozdro.

Wed?ug mnie jest to Tomurka :D Znam j? jest z okolicy mojego miasta xD:):):)

Tomurka
Aurade Samix
Bubble
Taifun Devilry
@baq18
Lord'Paulistinha nie expi tylko boci dzie? w dzie?.
Nawet jak Screeny robi nie wy??cza bota.
@Smok_
Zgadzam si? w pe?ni Tomurka, jako najlepszy polak i prawdopodobnie b?dzie to drugi 400lvl

Daj kurwa dowody, ?e boci, a nie pierdolisz...

Dla mnie najlepszym Tibijczykiem byl Seromontis,ale to juz przeszlosc>:D Kiedys lalo go z 50 Osob z DM a on im jeszcze uciekal.

Teraz najlepszym Tibijczykiem dla mnie jest Scorpion Andre

Status
Zamknięty.
Do góry