Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

?adnie to wszystko wygl?da.. Tylko szkoda ?e nie pokaza?e? Kisiel gdzie on mo?e teleportowa?.. Bo nie ka?dy gracz wie gdzie jest wulkan w nilfgaard o ile o ten wulkan chodzi.. ;d

?adnie to wszystko wygl?da.. Tylko szkoda ?e nie pokaza?e? Kisiel gdzie on mo?e teleportowa?.. Bo nie ka?dy gracz wie gdzie jest wulkan w nilfgaard o ile o ten wulkan chodzi.. ;d

O takich rzeczach b?dzie mo?na si? dowiedzie? z poradnik?w na naszym forum ;)

Bardzo podoba mi si? pomys? z mamutami ;>

Ponawiam pytania:
- B?dzie forum przed startem servera?
- Jak ma si? blessy nie b?dzie si? traci?o do?wiadczenia ani skilli (npvp) czy b?dzie si? traci?o 5% przy blessach (pvp)?

P.S. Wst?p do szereg?w gildii Loyalty! Wszelkie pytania prosz? kierowa? na nasz? stron? internetow?: Loyalty - News

a bedzie quest na orc fortress? (to klasyka jest xD)
a i czy bedzie tak ze;
wszystko mozna kupic w sms shopie ale mozna to tez zdobyc w grze np mandrake bedzie rzadko spotykany a w sms shopie bedzie
czy bedzie tak ze przedmioty sa dostepne tu i tam?

Witam a ten quest z bohami,b robe i z tymi 200 k doswiadczenia to jest jakis trudny quest?Ile bedzie sie go robic?
Jakie bed? itemki w SMS Shop.
Mam plan zeby za?ozyc gildie jest kto? ch?tny zeby do?aczyc?
Pozdrawiam
Moglbym ja do gildi ?? ^^

No 8 stycznia zbli?a si? wielkimi krokami ,jeszcze 6 dni . Jeszcze mam ma?e pytanie , czy b?dzie tak ?e po wykonaniu Satan Quest lub jakiego? innego mo?na kupywac blessy i aol jednocze?nie , ?eby miec miejsce na inne amulety?Bo tak by by?o o wiele wygodniej ;]

Edit : Zapraszam na http://loyalty.boo.pl/news.php

Ostatnia edycja:

Ci??ko dzi? znale?? prywatny serwer na kt?rym system enchantowania jest dopracowany w 100%.
Na pocz?tkach Norahu r?wnie? mieli?my okrojon? wersj? - kamienie mo?na by?o zakupi? u NPC, nie ka?dy item da? si? enchantowa?.
Nowa edycja Norahu to zmieni. W ka?dym z miast znajd? si? bramki teleportuj?ce do miejsc w kt?rych b?dzie mo?na po?wi?ci? klejnoty, po czym wr?ci? do temple miasta, w kt?rym mieszkasz.

Druidzi mog? po?wieci? klejnoty moc? lodu oraz ziemi.
Magowie mog? natomiast zdoby? diamenty z moc? energii oraz ognia.

Dla obu profesji wymagany jest poziom minimum 30 oraz aktywny VIP.

e1.png

e2.png

e3.png

e4.png

e5.png

e6.png

e7.png

Czy to znaczy, ?e wszystkie bronie b?dzie mo?na enchantowa?? Je?li tak, czy te zaczarowane b?d? mia?y inny wygl?d ni? zwyk?e?

@up
My?le ?e wszystkie te przedmioty kt?re mo?na na realnej tibi.
@Off
Troche ubolewam nad tym ?e nasza kochana gildia Arms of Destruction sie rozpada, bo jak mam rozumie? Sir i Gen przechodzicie tam?:(

Blessy przyznam, ?e fajnie by by?o jakby dzia?a?y jak bless+aol. Enchant fajnie ?e b?dzie dzia?a?, tylko szkoda, ?e tylko VIP.

Bardzo ?adna mapa a czego mogli?my si? spodziewa? ? ;)
Itemy z Sms Shop b?d? dost?pne w grze ? ;p

@up
racja ;d

A zostanie npc u kt?rego by?o mo?na kupywa? te " magiczne kamienie"?
Wszystkich broni na 101% nie b?dzie mo?na umagicznia? tylko te co na rl.

@Up
Chodzi ci o to ?e na przyk?ad Spooln Of Yern, Huge Chunk of Crude Iron etc., to te wszystkie itemy da si? zdoby? od npc, np.:
-U djina;
-cyca
-lub syreny.

@Topic
Widze ?e ca?y czas patrzycie na ten Vip. Niby du?o rzeczy tylko dla vip ale po patrzcie na ca?? mape Norahu.. Ile expowisk jest dla " nie vip?w ".. Expowisko z Satan Quest, Undead Land to s? najwi?ksze ,a zarazem najlepsze expowiska.A i jest jeszcze olbrzymi exp z r?znymi Qurami i r??nymi ?ywio?kami wody. Tylko nie wiem czemu Mef nie chce teraz da? ss'y z expami i r?znymi innymi miejscami... Przecie? nie ka?dy gracz co tutaj pisze gra? na starej edycji Norah'u..

A i je?li Kisiel mnie wys?ucha? to pojawi si? exp z Hellhoundami i Fury, a przecie? tych stwor?w zawsze brakowa?o na Norahu. ;)

Ostatnia edycja:

Ja mam pytanko czy b?dzie mo?liwo?? kupna VIP przez sms poza granic? polski? :p
Nie chodzi mi o przelew tylko o SMS np 2 euro

Witam ja nie gra?em na starej wersji Norahu,ale ta zapowiada sie bardzo ciekawie i sprobuje grac.Op?aca sie robic knighta?

Ile beda sz?y tak skille od 10 do 75?
Bed? train monki?

Pozdrawiam

Dolaczam sie do pytania MyszonaUTD, bedzie mozliwosc kupna vipa z innych krajow przez wyslanie smsa?

Wed?ug mnie si? op?aca gra? ekiem chocia? wybierasz trudniejsza droge gry:p
Na norahu najlatwiej zawsze bylo palkiem :D ale mam nadzieje ?e thol zrobil jakis balans profesji.

Pozdrawiam stara ekpie norahu
Aruk Riza

Witam ja nie gra?em na starej wersji Norahu,ale ta zapowiada sie bardzo ciekawie i sprobuje grac.Op?aca sie robic knighta?
Ile beda sz?y tak skille od 10 do 75?
Bed? train monki?
Pozdrawiam
Treiny beda, z tego wiem o poprzedniej edycji to najbardziej oplaca sie grac palkiem ^^ haha
#MyszonUTD
W poprzedniej edycji nie mozna bylo wysylac sms zza granicy i przypuszczam ze teraz tez nie bedzie mozna
A co to tego ze tyle rzeczy jest tylko dla VIP to dla mnie dobrze bo ja nie bede oszczedzal smsow ;D

Ostatnia edycja:

Odpowiedzi:

- B?d? train monki
- Knight te? by? spoko(hity z explo 800+)
- do 75 powinny i?? 3-4h?
- SMS poza granicami pa?stwa - sam jestem ciekaw, bo za nied?ugo wyje?d?am ;>

Ahh to super chyba bede gral knightem;]

Kto bedzie jeszcze gra? knightem??

Zwracam sie do GM m?g?bys tak zrobic ze jak sie skiluje knightem to shielding i sword,axe lub club leci tak samo?Bo na wiekszosci ots jest tak ze jak sie wejdzie na trainy z skilami 10/10 to po chwili sa np. 35/30.

Chodzi mi o to zeby skile lecia?y tak samo a nie ze sword szybciej.

Bo jak go postawie na skila na trainy to mi wyjda gdzies skille 75/60;/

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry