• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Średni OTS z LiveBox TP

Our partners and their custom servers:

Odp: OTS z LiveBox TP

A ja mam pytanko.. To B?DZIE dzia?a? z lifebox + router ? Czy to tylko dla kabla whirles or usb ? Bo tak czy siak nie dzia?a xd

Ja te? mam problem poniewa? nie mog? wej?? w Sie? i mam 2 kompy w domu a w?a?nie na brata kompie jest pod??czony life box a ja mam przez WiFi

Ja mam problem w pierwszym punkcie.Gdy wchodze na 192.168.1.1 i wpisuje u?ytkownik i has?o "admin" wyskakuje mi to nast?pny raz,wpisuje zn?w i tak ci?gle.Po prostu nie moge sie zalogowa?,pr?bowa?em te? zalogowa? si? moimi passami,ale te? nie pomog?o :/

MAm ten sam problem to co tam wpisac?? Prosze o odp. na gg 118449

Co? mi nie dzia?a w pkt 4 mam zupe?nie inaczej bo nie wy?wietla mi si? ip z dsn.Mam dwa kompy na liveboxie jeden ma podpi?tego "czopka"(stacjonarny) a drugi ma karte ?eciow? wbudowan?(laptop).Prosz? o pomoc.Pisa? na forum lub na gg 13926381 lub maila micki666@wp.pl :)

PS Czy co 24h ip serva b?dzie inne??To znaczy czy gracze b?d? musieli inne ip wpisywa? ?eby gra?????

Co? mi nie dzia?a w pkt 4 mam zupe?nie inaczej bo nie wy?wietla mi si? ip z dsn.Mam dwa kompy na liveboxie jeden ma podpi?tego "czopka"(stacjonarny) a drugi ma karte ?eciow? wbudowan?(laptop).Prosz? o pomoc.Pisa? na forum lub na gg 13926381 lub maila micki666@wp.pl :)

PS Czy co 24h ip serva b?dzie inne??To znaczy czy gracze b?d? musieli inne ip wpisywa? ?eby gra?????

Drogi Taki u?ytkowniku, zanim b?dziesz pisa? takie posty, przeczytaj poradnik 3 razy, albo i 4 po czym po?wi?? 5min na przemy?lenia, je?eli nadal co? ci si? nie b?dzie wy?wietla?/ nie b?dziesz czego? rozumie?, wy??cz komputer i wr?? do przedszkola, ew. 1 klasy podstaw?wki.

Moderatora prosz? o zamkni?cie tematu, jako i? jakiekolwiek komentarze s? tutaj zb?dne.

Drogi Taki u?ytkowniku, zanim b?dziesz pisa? takie posty, przeczytaj poradnik 3 razy, albo i 4 po czym po?wi?? 5min na przemy?lenia, je?eli nadal co? ci si? nie b?dzie wy?wietla?/ nie b?dziesz czego? rozumie?, wy??cz komputer i wr?? do przedszkola, ew. 1 klasy podstaw?wki.
Moderatora prosz? o zamkni?cie tematu, jako i? jakiekolwiek komentarze s? tutaj zb?dne.

Omg nie mo?na si? o co? zapyta???Nieweim o co ci chodzi.Naucz si? czyta? ze zrozumieniem.

Poradnik fajny mam tylko pytanko co do tego ip co si? zmienia co 24h

Ja musz? co 24 godziny all graczom podawa? nowe IP czy o co tu chodzi??

Back
Do góry Bottom