Odp: Pobieralnia
Ciesz? si?, pami?tam jak kiedy? moderowali?cie, jeden z mod?w mia? sw?j serwer i kasowa? posty kt?re krytykowa?y serwer, wi?c nie jaraj si? ?e by?e? kim? wtedy.
Po pierwsze, go?ciu, ja si? nie jaram, ?e by?em kim?. To Ty po raz pierwszy wyskoczy?e? z tym, ?e "by?e? moderatorem" i Ty to wiesz jak to jest. Wi?c wpierdalaj mi z takim tekstem, bo ja w przeciwie?stwie do Ciebie nie uwa?am, ?e kolor na jakim? tibijskim forum robi ze mnie kogo? lepszego czy kogo? kto ma wi?cej do gadania.
A co do jakiego? durnego serwera kt?ry wypomnia?e?, to mo?e powiedz mi KONKRETNIE o jaki serwer chodzi i jakie osoby by?y za to odpowiedzialne. Bo ja nie pami?tam ?adnej takiej sytuacji, a tym bardziej nie mia?em z tym nic wsp?lnego. A to, ?e kadra wtedy by?a nieco bardziej elitarnym gronem to wiadomo nie od dzisiaj. Wtedy na forum by?y jeszcze osoby, kt?re podchodzi?y to tego w pe?ni profesjonalnie, a na miejsce jednego moda by?o ch?tnych dziesi?tki u?ytkownik?w.
Pisanie do admina g?wno daje, trzeba robi? "g?wno burze" na tym forum i spamowa? min przez tydzie? ?eby kto? co? z tym zrobi?.
Winny temu mo?e by? moderator dzia?u i jego prze?o?eni, a nie regulamin czy ustalone zasady. Tym bardziej, ?e s? one bardzo dobre.
Po prostu cz?owiek chce co? zmieni?, co? da? od siebie to i tak ka?dy b?dzie krytykowa?, to p??niej nie narzekajcie ?e nikt nic nie dodaje itd
Ale wprowadzanie durnych pomys??w nie sprawi, ?e u?ytownicy b?d? zadowoleni, ?e co? si? zmienia. Zreszt? co ma si? zmienia? na forum o grze kt?ra umiera, ale to ju? temat na obszerniejsz? dyskusj?.
najwi?cej do powiedzenia maj? te osoby kt?re praktycznie nic nie wnosz? w ?ycie forum i nie m?wie o Tb tylko o tym Lordzie P??nocy.
Ja tylko przedstawi?em swoje zdanie oraz je uargumentowa?em, wypowiadam si? na forum DYSKUSYJNYM, przypominam, i istnieje ono po to, aby dyskutowa?. Nie ma ?adnego miernika "wnoszenia czego? na forum", kt?ry by wskazywa? na to czy czyje? zdanie si? liczy czy nie. I nie mam poj?cia w jakie "?ycie" forum Ty co? wnosisz, Ty mo?esz co? wnosi? w trupa forum, i te? za bardzo nie wiem po co. A to, ?e sobie raz na jaki? czas wejd? na stare ?mieci i skrytykuj? jaki? "?wietny" pomys? to ju? moja sprawa, a Twoje pierdolenie mam g??boko, do czasu a? nie przedstawisz argument?w. Bo jedyne co robisz, to pierdolisz, tak, pierdolisz. Co? tam b?kasz o tym co my?lisz, ale nie potrafisz tego w ?aden spos?b obroni?. Tylko p?aczesz, ?e by? co? zmieni?, ?e inni tylko krytykuj? pomys?y i s? ?li. Ale nie s?, to Tw?j pomys? jest po prostu przyjebany, a Ty nie dostrzegasz tego, lub nie potrafisz si? do tego przyzna?.