What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pobieralnia

Status
Not open for further replies.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106
Nie wiem czemu, ale nie mo?na edytowa? post?w, czy to tak w ca?ym dziale? Jak kto? b?dzie chcia? wrzuci? reupload to co wtedy? Bez sensu jest dodawanie nowego postu z download, bo to zwyk?e nabijanie post?w bez celu :D. Tak?e prosz? to zmieni?. Dzi?kuj?

mertv

meretve
Reaction score
95
Odp: Pobieralnia

kiedys bylo tak, ze pod postem uzytkownika mod dodawal plakietk? z linkiem do skanu. i wtedy user nie mogl edytowac posta na link z keyloggerem

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

kiedys bylo tak, ze pod postem uzytkownika mod dodawal plakietk? z linkiem do skanu. i wtedy user nie mogl edytowac posta na link z keyloggerem

Teraz nikt Ci keya nie wrzuci :D a nawet je?li to s?dz? ?e ka?dy ma antywirusa, bo je?li ma zosta? tak jak jest to moderator dzia?u b?dzie musia? pobiera? i sam wrzuca? reuploady, tak?

mertv

meretve
Reaction score
95

to forum ma zapewni? czysto?? tych link?w, a nie polega? na tym, ?e u?ytkownicy maj? antyvirus. mo?e dopiszemy w regulaminie "pobierasz na w?asn? odpowiedzialno??, rzeczy tutaj pobrane mog? zawiera? virusy i keyloggery". a u?ytkownik jak chce zrobi? reup to mo?e napisa? maila moderatorowi i on zedytuje.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Maila?:D Kto w dzisiejszych czasach pisze do kogo? maila? :p. Chodzi r?wnie? oto ?e jak zrobisz jak?? liter?wke czy co? to jak poprawisz?

mertv

meretve
Reaction score
95

mia?em na my?li PMk? a Ty si? jak g?upi przypierdalasz o g?upot?, mimo, ?e wiesz o co chodzi. sko?czy?em dyskusj? bo pr?bujesz zmieni? co? co wymy?li?o i wprowadzi?o dziesi?tki ludzi m?drzejszych od Ciebie i mnie.
a je?li chodzi o liter?wki, to wola?bym przeczyta? "pborania" ni? "pobrania" i pobra? czyste ni? z syfem.

a co do tego kto wysy?a w dzisiejszych czasach maile, to w 2010 roku co sekund? wysy??nych by?o na ?wiecie prawie 3 miliony. odetnij sobie nawet od tego spam. a tendencja jest ca?y czas wzrostowa.

dawaj, podyskutuj dalej, tylko pozniej nie usuwaj post?w jak si? oka?e, ?e sam nie wiesz co piszesz jak w jednym z poprzednich temat?w :)

Last edited:

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Widzisz edytowa?e? post, nie rzucaj mi?sem, nie jeste? u siebie w domu. Mi zale?y na tym ?eby mo?na by?o edytowa? posty, by p??niej nie szuka? gdzie tu jest dobry link do pobrania, skoro boisz si? pobra? to nie pobieraj lub ogarnij antywirusa, za to nie trzeba p?aci?, masz za darmo, ale skoro nie chce CI si? pobra? tego programu i zainstalowa? to nie zawracaj dupy, Ty nie wrzucasz nic w dzia? download, wi?c nie wiem po co si? wgl wypowiadasz i nie poruszaj innych temat?w, jak chcesz mi post?ka? to pisz na pw.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

pierdolisz i to bardzo..

Pie**ole Twoje zdanie, bo nie wnosisz nic ciekawego w to forum, potrafisz tylko innym wytyka? b??dy czy te? narzeka?, wi?c prosz? Cie aby? sko?czy? si? wym?drza?, zacznij co? robi? albo za przeproszeniem wyp**rdalaj.

Last edited:

Zbizu

Luakami
Reaction score
104

po to s? moderatorzy w tym dziale ?eby do nich pisa? jak si? robi reupload albo jak linki s? nieaktywne

jak chcecie co? za?atwi? w pobieralni to najszybciej jest raportowa? post dotycz?cy tej sprawy i po prostu wpisa? w polu tekstowym o co chodzi

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Ja pierdole, Awesome, my?la?em, ?e jeste? m?drzejszy, dobrze, ?e nie da si? edytowa? postu, bo p??niej m?g?by jaki? typek zmieni? to na keylogger, a chyba tak trudno pm nie jest wys?a? moderatorowi, nie s?dzisz?

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Pie***lenie, patrz jak dawno wesz?y tel dotykowe a ja dopiero mo?e korzystam z tego p?? roku, popatrz ile os?b na tym forum gra w tibie? Na otsach sporo na globalu ca?e g?wno, wi?kszo?? u?ywa autoryzacji co wida?, wi?c po co komu pr?bowa? hakowac? Bardzo rzadko kto? co? wrzuca do pobieralni, ja nie chce zawraca? dupy moderatorowi, po prostu chce innym oszcz?dzi? tej pracy, sam widzisz ile moderatorom czasu zajmuje sprawdzanie raport?w i ich reakcja, wi?c je?li tak samo ma wygl?da? ta pobieralnia to ja dzi?kuje.

Last edited:

mertv

meretve
Reaction score
95

i we? co? takiemu wyt?umacz jak przedstawiasz mu argumenty a on je odbija, bo ma swoje racje i chuj.
to mo?e usu?my wgle moderator?w, sam wiesz ile czasu zajmuje ich praca..

a o co mu chodzi?o z tym telefonem dotykowym to nie wiem xD, mo?e si? pochwali? chcia?
a autoryzacj? kole?ko masz w tibii, gdzie nikomu nie ?al 5z? za konto. ale ma?emu ?ukaszowi kt?ry chcia? postawi? oteesa p??niej na komputerze mo?e logowa? si? mama na paypal np. i wtedy jest problem.

Last edited:

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

i we? co? takiemu wyt?umacz jak przedstawiasz mu argumenty a on je odbija, bo ma swoje racje i chuj.
to mo?e usu?my wgle moderator?w, sam wiesz ile czasu zajmuje ich praca..

a o co mu chodzi?o z tym telefonem dotykowym to nie wiem xD, mo?e si? pochwali? chcia?
a autoryzacj? kole?ko masz w tibii, gdzie nikomu nie ?al 5z? za konto. ale ma?emu ?ukaszowi kt?ry chcia? postawi? oteesa p??niej na komputerze mo?e logowa? si? mama na paypal np. i wtedy jest problem.

By?em moderatorem wi?c wiem, czasem obserwuj? ile im czasu zajmuje wzi?cie si? za co?. A o tel mi chodzi?o ?e ka?dy u?ywa autoryzacji. Tak jak wspomnia?em, nie masz poj?cia o niczym na tym forum, wbi?e? po czasie wi?c serio nie wypowiadaj si? o sprawach o kt?rych nie masz poj?cia. Temat do zamkni?cia r?bta co chceta.

mertv

meretve
Reaction score
95

ja by?em, nawet globalnym, ale zanim za?o?y?e? tu konto. a moderatorem to by?o wiele os?b, a Ty by?e? w czasach gdy pierwsza lepsza osoba mog?a nim by?, tak?e swoj? dum? schowaj w kiesze?.

Michukng

WPIERDOTRUSKUL
Reaction score
279

Kurwa ma?, od tego jest moderator, jak nie we?mie si? za to, to piszesz do admina i moderator powinien dosta? ostrze?enie albo zosta? wyjebany, ?e tego nie zrobi?, co za problem? To jego obowi?zek jest, ?eby podmieni? link...

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

ja by?em, nawet globalnym, ale zanim za?o?y?e? tu konto. a moderatorem to by?o wiele os?b, a Ty by?e? w czasach gdy pierwsza lepsza osoba mog?a nim by?, tak?e swoj? dum? schowaj w kiesze?.

Ciesz? si?, pami?tam jak kiedy? moderowali?cie, jeden z mod?w mia? sw?j serwer i kasowa? posty kt?re krytykowa?y serwer, wi?c nie jaraj si? ?e by?e? kim? wtedy.
Kurwa ma?, od tego jest moderator, jak nie we?mie si? za to, to piszesz do admina i moderator powinien dosta? ostrze?enie albo zosta? wyjebany, ?e tego nie zrobi?, co za problem? To jego obowi?zek jest, ?eby podmieni? link...

Pisanie do admina g?wno daje, trzeba robi? "g?wno burze" na tym forum i spamowa? min przez tydzie? ?eby kto? co? z tym zrobi?. Po prostu cz?owiek chce co? zmieni?, co? da? od siebie to i tak ka?dy b?dzie krytykowa?, to p??niej nie narzekajcie ?e nikt nic nie dodaje itd, jak widzisz wszystko si? kr?ci wok?? serwer?w, wrzu? map? to i tak ?le, ale jak wspomnia?em, najwi?cej do powiedzenia maj? te osoby kt?re praktycznie nic nie wnosz? w ?ycie forum i nie m?wie o Tb tylko o tym Lordzie P??nocy.

mertv

meretve
Reaction score
95

Ciesz? si?, pami?tam jak kiedy? moderowali?cie, jeden z mod?w mia? sw?j serwer i kasowa? posty kt?re krytykowa?y serwer, wi?c nie jaraj si? ?e by?e? kim? wtedy.
Po pierwsze, go?ciu, ja si? nie jaram, ?e by?em kim?. To Ty po raz pierwszy wyskoczy?e? z tym, ?e "by?e? moderatorem" i Ty to wiesz jak to jest. Wi?c wpierdalaj mi z takim tekstem, bo ja w przeciwie?stwie do Ciebie nie uwa?am, ?e kolor na jakim? tibijskim forum robi ze mnie kogo? lepszego czy kogo? kto ma wi?cej do gadania.
A co do jakiego? durnego serwera kt?ry wypomnia?e?, to mo?e powiedz mi KONKRETNIE o jaki serwer chodzi i jakie osoby by?y za to odpowiedzialne. Bo ja nie pami?tam ?adnej takiej sytuacji, a tym bardziej nie mia?em z tym nic wsp?lnego. A to, ?e kadra wtedy by?a nieco bardziej elitarnym gronem to wiadomo nie od dzisiaj. Wtedy na forum by?y jeszcze osoby, kt?re podchodzi?y to tego w pe?ni profesjonalnie, a na miejsce jednego moda by?o ch?tnych dziesi?tki u?ytkownik?w.

Pisanie do admina g?wno daje, trzeba robi? "g?wno burze" na tym forum i spamowa? min przez tydzie? ?eby kto? co? z tym zrobi?.
Winny temu mo?e by? moderator dzia?u i jego prze?o?eni, a nie regulamin czy ustalone zasady. Tym bardziej, ?e s? one bardzo dobre.

Po prostu cz?owiek chce co? zmieni?, co? da? od siebie to i tak ka?dy b?dzie krytykowa?, to p??niej nie narzekajcie ?e nikt nic nie dodaje itd
Ale wprowadzanie durnych pomys??w nie sprawi, ?e u?ytownicy b?d? zadowoleni, ?e co? si? zmienia. Zreszt? co ma si? zmienia? na forum o grze kt?ra umiera, ale to ju? temat na obszerniejsz? dyskusj?.

najwi?cej do powiedzenia maj? te osoby kt?re praktycznie nic nie wnosz? w ?ycie forum i nie m?wie o Tb tylko o tym Lordzie P??nocy.
Ja tylko przedstawi?em swoje zdanie oraz je uargumentowa?em, wypowiadam si? na forum DYSKUSYJNYM, przypominam, i istnieje ono po to, aby dyskutowa?. Nie ma ?adnego miernika "wnoszenia czego? na forum", kt?ry by wskazywa? na to czy czyje? zdanie si? liczy czy nie. I nie mam poj?cia w jakie "?ycie" forum Ty co? wnosisz, Ty mo?esz co? wnosi? w trupa forum, i te? za bardzo nie wiem po co. A to, ?e sobie raz na jaki? czas wejd? na stare ?mieci i skrytykuj? jaki? "?wietny" pomys? to ju? moja sprawa, a Twoje pierdolenie mam g??boko, do czasu a? nie przedstawisz argument?w. Bo jedyne co robisz, to pierdolisz, tak, pierdolisz. Co? tam b?kasz o tym co my?lisz, ale nie potrafisz tego w ?aden spos?b obroni?. Tylko p?aczesz, ?e by? co? zmieni?, ?e inni tylko krytykuj? pomys?y i s? ?li. Ale nie s?, to Tw?j pomys? jest po prostu przyjebany, a Ty nie dostrzegasz tego, lub nie potrafisz si? do tego przyzna?.

Status
Not open for further replies.