Pudzian vs Najman

Status
Zamknięty.

Fragles

JOKER
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
64
Jak si? podoba?a walka?
Pudzian kopn?? Najmana jakby od niechcenia, a ten a? podskoczy? i odlecia? spory kawa?ek. Dobry by? te? s?dzia jak wyjecha? Pudzianowi z d?wignia na r?k? hahaha. Z drugiej strony... ledwo zd??y?em otworzy? piwko, a ju? by?o po walce. Zastanawiam si?...Na chuj mi czteropak? Trzeba wypi?.
Powinni wprowadzi? nowe zasady m?wi?ce o tym, ?e w pierwszej rundzie nie ma ani s?dziego, ani zasad.

Licz? teraz na walk? z panem od JP - czyli Pudzian vs Popek! To mog?oby by? troch? bardziej interesuj?ce. :-D

Notka moderatorska:
Przerzucam do sportu

Odp: Pudzian vs najman

Najman przegral dlatego bo Pudzian ma wiecej sily, bylo widac co sie dzialo przy Mariusza kopie :) No nic tylko gratulowac Pudzianowi :D

Takie lowy jakie dostal Najman od Pudziana to ja pierdole. Kazdy jeden sie wyjebie na deski.
Kiedy uslyszalem "walka Nejman vs Pudzian" to wtedy juz wiedzialem kto wygra.

btw. Najman sie za duzo nagadal

Tylko pudzian, tylko on. Wkoncu wystarczy spojrzec na tego najmana. 44sec to jego drugie imie.

Ja natomiast walki nie obejrza?em..
W sumie to chcia?em obejrze?, ale nie my?la?em, ?e b?dzie ona tak kr?tka. Gdy walka si? zacz??a poszed?em na balkon zapali? i m?wi? sobie, ?e zobacz? drug? rund?, a tu klapa gdy wr?ci?em ju? walki nie by?o ^^. Moim zdaniem to Pudzianowski zrobi? ?wietn? reklam? Najmanowi, gdy? dot?d nikt o nim nie s?ysza?. Ca?a walka i tak by?a dla pieni?dzy tak wi?c nie ma co spekulowa?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

ehhh... tyle czekania na walk? a tutaj 44 sekund i koniec ;d;d To by?a miazga
Gratulacje dla Pudziana ;]

Pudzian wygra? bo by? agresywny a to jest najwa?niejsze w MMA. Kiedy rzuci? si? na Najmana ten po prostu nie ogarn?? takiej si?y i masy. Gratulacje dla Pudziana ;)

Najman mo?e i dynamiczny, Lecz Pudzian ma du?o si?y. Z deka interesuje si? MMA i widzia?em pojedynki 10-20 sec. Jakby powalczy? z takimi s?awami jak Marcus Aurelio
To by zbiera? z?by po pojedynku. Poza tym do Najmana nic nie mam

No jedyne co mog? powiedzie?, to "?a?o?? cz?owieka uj??a" ^^. Jedna wielka ?enada. ?e Pudzian wygra to nie mia?em w?tpliwo?ci, co Najman m?g? mu w?a?ciwie zrobi?? "25 kg ci??szy i chyba 250 razy silniejszy" ; P. Ca?a walka to by?o zwyk?e show, nie oszukujmy si?. Nie zdziwi?bym si?, gdyby wywrotka by?a po prostu w scenariuszu. I ta d?wignia s?dziego, ja pierdol? xD. Wiecie, ile oni zbili kasy na tych 44 sekundach ; D?

to by?o do przewidzenia ?e Pudzian go zmia?d?y ;D

Wed?ug mnie to gdyby nie s?dzia Pudzian by Nejmana zabi? :D. Ca?a moja szko?a stawia?a na Pudziana.

S?dzia by? bli?szy pokonania Pudziana ni? Najman :)

To by?o wiadome, ?e Pudzian wygra. U mnie w szkole ca?a moja klasa stawia?a na Pudziana.( No opr?cz dziewczyn..). Zada? mu par? cios?w z nogi i Najman si? ju? rozk?ada?, a jeszcze jak go zacz?? porz?dnie la? po ryju to my?la?em, ?e go zabije. Najman ma szcz??cie, ?e s?dzia by? bo jakby nie on to dzi? by?by w raju. ;D

Pudzian wygra? bo by? agresywny a to jest najwa?niejsze w MMA.
Wida? du?o o MMA wiesz, chcia?bym przypomnie? walk? fina?ow?, XI MMA, wkt?rej spokojniejszy zawodnik wygra?, z naszym "Czeczenem".

Co do walki, nie by?o opcji aby Pudzian przegra?. Zwa?aj?c na jego si??, czarny pas w karate, oraz umiej?tno?ci Najmana, wynik by? pewny na 100%. Dla tych, kt?rzy broni? Najmana, niech zobacz? jego ranking w boksie, i od jakich zawodnik?w dostaje po twarzy.

Ca?a walka trwa?a 44 sec, a dosz?o do knock out'u oraz chwilowej utraty przytomno?ci Najmana :)

Co do upadku Najmana, my?l? ?e chcia? skoczy? do basenu na g??wk?, lecz tam nie by?o basenu, podczas skoku si? przerazi? i wywin?? si? w 2 stron?.

Przewr?ci? si?, bo ucieka? przed Pudzianem.

Ksodio napisał:
Najman mo?e i dynamiczny, Lecz Pudzian ma du?o si?y.

No nie wiem kto tu by? bardziej dynamiczny, Pudzian pokaza?, ?e jest silny ale r?wnie? szybki(co dla mnie by?o zaskoczeniem).

Tyle si? wyczeka?em i tak kr?tko trwa?o :S

Walka bardzo ciekawa ca?e 44s, wida?, ?e pudzian ma wi?cej si?y ni? najman... szkoda tylko, ?e tak szybko wszystko si? sko?czy?o... po najmanie nic nie zosta?o, my?la?em, ?e wytrzyma d?u?ej, niestety technika w tym przypadku przegra?a z si??.

Pudzian zmi?t? go, walki nie by?o.Jak w 1 po?cie walka Popek vs Pudzian oh by?oby co? :-D
Dla mnie 44sekundy to za ma?o.

Walka by?a bardzo interesuj?ca ;) Szkoda, ?e tak kr?tka. Pudzian pokaza? klas?, nie rzuca s??w na "wiatr". Najman si? przewr?ci? bo Pudzian go popchn??. Dobrze cwaniakowi. Przed walk? by? taki wygadany, a w ringu kupe zrobi?.

Dla mnie to nie by?a prawdziwa walka, to by?a pora?ka na ca?ej linii dla Najmana. Pudzian go zmi?t? z ringu, wbi? go w ziemi?.

Co do walki, nie by?o opcji aby Pudzian przegra?.

Signed.

Pomy?lcie jak musia? si? czu? Najman, wyszed? i go wygwizdali, do tego dosta? w taki spos?b. No c??, czeka?em trzy godziny na walk?, a trwa?a ona 44s. Ale my?l?, ?e by?o warto.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry