Odp: Vxr - Galeria map
Odp: Vxr - Galeria map
Mapy s? przyzwoite, nadaj? si? do ogl?dania - jest na nich zbalansowana ilo?? detali. W?a?nie takie mapy powinny by? do gry, takich mapper?w w?a?nie brakuje do wi?kszo?ci map. Mam tylko kilka zastrze?e?.
Na pierwszym screenie nie wpasowa?y si? drzwi i w pomieszczeniu jest pusto.
Drugi screen nie przypad? mi do gustu ze wzgl?du na p?on?ce kolumny. To ?wi?tynia - nie powinna by? przebajerowana.
Trzeci screen: Jako? nie potrafi? sobie wyobrazi? tych lamp pod ziemi?.
Ta mapa r?wnie? wygl?da jakby by?a robiona pod gr?.
Natura: brak trzech border?w. Poza tym wygl?da na obecny styl cipsoftu. Nie jest ?le.
"co? na od?wie?enie" - zawsze mia?em dylemat czy takie wallstacki nie powoduj? problem?w na serwerze. Dziwnie to wygl?da - balkon i pod nim ?ciana.
Fury: Dziwny klimat, dwa screeny to troch? ma?o.
G?ra: I tak wychodz? Ci lepiej, ni? moje
Dragi: Kolejny dow?d na to, ?e Twoje mapy jak najbardziej nadaj? si? pod gr?(profesje nie-knight, low lvle maj? miejsce do "orania" tego) i nie musisz zmienia? swojego stylu. Nie jest to cudo ale wygl?da lepiej, ni? wiele innych dzisiejszych prac. Ciekawi mnie dalsza cz??? jaskini.
Arena: Technicznie grywalna ale nie powala swoj? zajebisto?ci?
Miasto dla amnezji: Nie podoba mi si? uk?ad budynk?w - przypomina westerny. Na pierwszym screenie dziwnie u?o?y?e? bordery dachu.
Sama idea budowania tym stylem podoba mi si? ale na mniejsz? skal?.
Sklepik: tak mo?e by?... wygl?da troch? zbyt przeci?tnie.
Brama do miasta ?wietnie si? prezentuje.
Kolejne screeny miasta mnie nie zadowoli?y. Jako? tam pusto.
exp/quest
g?ra: ?rodek jest przedetalowany, okolice s? zbyt puste
d??: Poziom troch? wy?szy ni? cipsoft, jednak ma?a ta jaskinia(szeroko?? korytarzy mo?e by?).
Wyog?lniaj?c swoj? wypowied?: Nie przesadzasz z detalami, ale w niekt?rych miejscach jest ich za ma?o.
@down
haha przypomnia?a mi si? scena z trudnych spraw
Teraz si? skup. Mamy kamienie. Tutaj troch? wi?cej kamieni... a teraz uwa?aj co Ci teraz powiem: Tu s? kamienie!