What's new

Pusty i s?aby mapping - To co mnie wyr??nia..

Solkrin

Senior User
Reaction score
114
Odp: Vxr - Galeria map

Bardzo, bardzo dobrze, tylko jedna uwaga dot. Twoich map, prosz? doka?czaj je, nie wiem czy inni zauwa?yli, ale w ostatniej pracy w lewym dolnym rogu postawi?e? wod? i tyle? :)
Og?lnie ?wietnie tworzysz mapy, lecz zawsze staraj si? to jak najlepiej zrobi?... .

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

Zostawi?em dlatego, bo to jest jakby blokada/przej?cie na expowisko gs, aby ma?e lvl nie pada?y. Brzegami chce si? zaj?? jak sko?cz? wysp?, w tych najwa?niejszych elementach. Bo zdj?cia, kt?re pokazuje to wyspa.

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

Co? na od?wie?enie, t? map? robi?em na przymus jako? nie mia?em ch?ci.

1_hqnnqer.png

Wiem s?absza od pozosta?ych, ale wole sobie mappowa? z ch?ciami czy bez, aby wyrobi? poziom.

Seylit

Ideator
Reaction score
41

Hmm... troch? mnie tu nie by?o, ale widz?, ?e wyrabiasz sobie oko i r?k? przy okazji (to drugie rozumiem, ?e tylko przy u?yciu myszki, tak? :>). Tak na serio, prace s? dobre, trudno okre?li? je mianem fenomenalne, bo brakuje jednej rzeczy: oryginalno?ci i czego? co by cz?owieka zaciekawi?o. Bog Raidery jak Bog Raidery, Spawny jak Spawny, ?adne, wydetalowane i grywalne, ale... takie same jakich si? zawsze spodziewa.

Natomiast je?li chodzi o ten krater (bo tak pozwol? nazwa? sobie ten kamienny nocnik, kt?ry ma naje?d?a? boss), to mnie powali?. Bez sarkazmu, bez ironicznego tonu: ma?o nie spad?em z krzes?a jak go zobaczy?em - w pozytywnym sensie oczywi?cie. Mo?e za d?ugo nie mappowa?em, mo?e jestem o par? dekad za stary i co? wa?nego mnie omin??o, ale to by?a jedna z najbardziej zaskakuj?cych i ciekawych rzeczy jakie widzia?em w mappingu ostatnio! Serio.

A tak je?eli chodzi o rad? od Wujcia Seya, to powiem tak: w niekt?rych miejscach jest za pusto. Podrasuj to miejsce, kt?re wygl?da mi na legowisko hydr (te kamienne g?ry). Dodaj kamyczk?w, p?kni?? albo przyozd?b ?ciany, ?eby oko nie narzeka?o, ?e nie ma na czym si? zatrzyma?. Tak czy inaczej jest bardzo dobrze. Pracuj dalej i ?wicz bycie niekonwencjonalnym. Kamienny nocnik... pfeh! Chyba sobie wstawi? jako tytu?...

Regards,
Sey~

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

Wej?cie na expowisko, ale to ju? chyba na uptade 1 b?dzie.

1png_hqnapsq.png

Reaction score
191

Dawno nie komentowa?em.
Widz? ?e mapy s? coraz lepsze, zdetalowane, typowe rpg.
Wszystko si? ?adnie komponuje i nie widz? ubytk?w w borderach.
Og??em da?bym 8/10, tylko 8 bo wstawi?e? tylko 1 zdj?cie =/
Nie mog? si? doczeka? startu tego otsa, na pewno pogram :>

demon23

OT Expert
Reaction score
13

Te ostatnie prace s? ca?kiem niez?e. Nie za du?o dodatk?w, ale mo?na na takich mapach expi? i to ca?kiem fajnie. 8/10

ps. Jak chcesz zbiera? same 10/10 to zainwestuj bardziej w dodatki. xD

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

Od 3 dni nie mam weny, jestem po prostu wydojony z niej. Co? stara?em si? robi?, a oto wynik:

1png_hqenahs.png

2png_hqenwsa.png

3png_hqenwqe.png

4png_hqenspx.png

Aphair

Banned
Reaction score
18

Hiho zawsze podoba?o mi si? co robisz ale serio tu wida? ?e weny nie mia?e? . Pusto w chuj ! xD Postaraj si? no =) Zapraszam do mnie xD

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

Puste s? zdj?cia 1 i 4 bo to d??, kt?rego nie planowa?em robi?, ale p??niej wpad?em na to, ?e zrobi? drugie miasto do ots. G??wnie by?em skupiony na g?rze i ?wi?tyni.

Depo:

1png_hqewwph.png

2png_hqewwar.png

3png_hqeshax.png

4png_hqespsx.png

5png_hqespqr.png

6png_hqeshhx.png

Last edited:

Aphair

Banned
Reaction score
18

Widz? widz? ale coraz gorzej mi si? wydaje te miasta robisz , najbardziej z tego podoba mi si? trzecia i ostatnia . =//

Bezzye

User
Reaction score
7

Mapy s? ?adne, ale brakuje tego czego?. Mo?e spr?buj inny rodzaj natury, np. Zime.

Arts18

Signed...
Reaction score
227

Nie jest ?le. Nie podoba mi si? tylko ten uk?ad pod?ogi, jako? mnie obrzyd? jego widok. G?ra i ca?a koncepcja ?wi?tyni jest niez?a, tylko brakuj? par? element?w. Za? te zej?cie do podziemi jako? nie przypad?o do gustu. ?wicz, miasta coraz lepiej Ci wychodz?. Zr?b moj? Atlantyd? :)

Seud

Active User
Reaction score
1

Dobra , oceniam.
Wi?c , je?li mapujesz od 8 Miesi?cy to GZ.
Jak na 8 Miesi?cy To Du?y post?p. Gratuluje, teraz opisze ka?dy z wymienionych na g?rze Zdj??.
Zdj?cie Numer 1. Wszystko idealnie , lecz nie podoba mi si? ten piasek. Ocena 8.5/10
Zdj?cie Numer 2. Wszystko Ok , lecz czego? mi tam brakuje. Ocena 9.10
Zdj?cie Numer 3. Jest dobrze, Detal Du?o Lecz Hmm.. . Ocena 8.0/10

Last edited by a moderator:

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

1png_hqeqsnw.png

2png_hqeqsww.png

Seud

Active User
Reaction score
1

Hmmm , bardzo ?adnie nic doda? nic uj??.
Oby tak dalej ?ycz? dobrych , sukces?w w Mapingu.

1. Wej?cie do miasta. Bardzo ?adnie , wszystko mi si? podoba lecz skrzynka kt?ra jest w lewym-g?rnym rogu psuje wygl?d.Ocena 8.5./10
2.Mapy stworzone dla Amnezja-JLB.pl Wszystko , dobrze detal jest ok, Ocena 9.5/10
3. Zej?cie na Qest/expowisko. Bardzo mi si? podoba gratuluj?. Ocena 10/10

Shirako

Senior User
Reaction score
59

Co do ostatniej pracy by?oby o niebo lepiej, gdyby ten korytarz nie by? taki kr?ty, a zamiast pochodni u?y?by? ID 1486.
R?wnie? nie wiem dlaczego nie da?e? trzech sztuk schod?w zamiast czterech, bo przez to musia?e? urwa? kawa?ek dolnej ?ciany, a zbyt smakowicie to nie wygl?da.

Raz wystawiasz pi?kne prace, a innym razem jakie? badziewia. Wola?bym aby? wystawia? jedynie pi?kne prace ;p

Last edited:

Aphair

Banned
Reaction score
18

Widz? Shirako ?e rzek?e? s?owa , podobaj? mi si? te podziemia lecz te bia?e fragmenty ?cian jako mi tak nie pasuj? czekam dalej =)

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Reaction score
131

Z okazji 100 posta w mojej galerii, zrobi?em dzisiaj jeszcze jedn? map?. Mam nadzieje, ?e jest ona w jakim? stopniu tym czego oczekujecie. :p

1png_hqwhpnr.png

2png_hqwhpes.png

3png_hqwhpww.png

Reaction score
191

Widz? ?e twoje prace s? coraz ?adniejsze i schludniejsze.
Wszystko pi?knie tylko ten tomb co robi?e? to mi si? nie podoba ?e w?adowa?e? te bia?e ?ciany w?r?d tych ???tych.
Ten exp z dragonami nie?le Ci wyszed?, czerwone ska?y pasuj? do expa z jakimi? ognistymi potworami wi?c ?wietnie komponuj? si? z dragonami, ogie? te? jest ulokowany w dobrych miejscach oraz jest troch? miejsca do biegania wi?c typowy exp do RPG.
Naprawd? nie?le.
Nie s?dzisz ?e m?g?by? ju? ,,wskoczy?" na zaawansowanego :>?

Pozdrawiam

Last edited: