Odp: Rookgaard'owe rary
Wybaczcie mili pa?stwo, ?e komentuje wypowiedzi sprzed paru miesi?cy, ale dos?ownie nie mog?am tego nie uczyni?.
Wed?ug mnie Potty oraz ta tutorka powinna dosta? jak?? kar? za z?amanie regulaminu, niedope?nienie obowi?zku i z?amanie regulaminu pracy (Gdy? GM'em jest pracownik CIP Softu) Wi?c CM czy GM kt?ry da? tego spike sworda itp na rooka powinien stan?? przed s?dem jak GM kt?ry na RL tibi sprzeda? swoje konto GM'a za 5000 z?!
Po pierwsze - dlaczego Potty mia?by zosta? ukarany? Tylko przyj?? te itemki, nie z?ama? regulaminu gry. Tutorka (w?wczas senior tutorka, kr?tko m?wi?c JA) - tak?e nie z?ama?am ani ?adnego regulaminu (zna?am je w?wczas na pami??), nie wykorzysta?am s?abo?ci gry, ani nie niedope?ni?am obowi?zk?w, gdy? o takich sytuacjach nie ma s?owa w temacie zwanym obowi?zki tutora.
Co wa?niejsze - to by?a CMka. Gm mo?e teleportowa? si? tylko do gracza, nie mo?e go nigdzie przenie??. Dosta?a za zadanie odkr?ci? ca?? sytuacj?, zrobi?a to, wi?c czemu j? kara?? Zw?aszcza s?dem!? Tak naprawd?, pr?cz ma?ego zamieszania i zainteresowania graczy fabu?? (co uznaj? za plus) nic si? nie sta?o.
I dobrze. Mo?e nie jest to czyn ?miertelny, ale mog?a si? tym spike swordem nie chwali?, a ca?a sprawa przycich?aby, a sumienie zapewne ruszy?o by serce owej posiadaczki tego itemu do jego wyrzucenia lub oddania CM.
To? ruszy?o i odda?am? Wi?c o co chodzi?
Poza tym, skoro ?e?cie tacy m?drzy. Postawcie si? w takiej samej sytuacji. Co by?cie zrobili? Jestem niemal?e pewna, ?e wi?ksza cz??? pr?bowa?abym sprzeda? ten mieczyk. Ja tylko si? pobawi?am, p??niej za? wszystko! uczciwie odda?am. C?? w tym z?ego?