• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Rookgaard'owe rary

Odp: Rookgaard'owe rary

Mo?e powiem tak:
Mia?em kolege na Rooku na serwerze Aurea, kt?ry t?umaczy? wiele ksi??ek z biblioteki itp.
W jednej by?a wzmianka o Spike Swordzie. By?o to do?? dawno, nie pami?tam dok?adnie jak to sz?o , ale co? , ?e aby dosta? si? do miecza, trzeba na 6 grobach po?o?y? 6 cia? r??ni?cych si? od innych.
Wiadome, ?e jest quest, gdy po?o?ysz sze?? cia?, sze?ciu okre?lonych potwor?w, to zdobywa si? klucz do mino maga (to jest potwierdzone na 80%, lecz bez du?ych lvli i zgranej ekipy nie ma szans tego zrobi?, ?eby wystarczajaco szybko przerzucac cia?o potwora, a? do grob?w zanim zacznie znika?.

Lecz zainteresowa?a nas bardzo ta wzmianka o "6 cia?ach r??ni?cych si? od innych". No i spacerowali?my sobie po rooku i znale?li?my jak dobrze pami?tam cia?o sarny kt?re nie znika. Po zabiciu normalnego deara okaza?o si? , ?e jego cia?o w ka?dym stopniu rozk?adu nie ma takiej wagi jak te, kt?re znale?li?my.
No i to by?o jedno z cia? , r??ni?cych si? od innych.
Ja zaprzesta?em gra?, gada?em z tym koleg? oko?o 5 miesi?cy p??niej. Mowi, ?e znalaz? 5 takich cia? : rata, deara,wolfa i jakich? tam jeszcze. Lecz brakuje jednego, kt?rego nie mo?na nigdzie znale??.

Nie jest to opowiastka wymy?lona, czy tam przekazywana sobie przez kogo?. Z ksi??ki na rooku + sprawdzane przeze mnie. Nie wiem czy dobrze zinterpretowali?my te 6 cia? r??ni?cych si? od innych, ale nawet wszystko pasuje. Jest 5 takich cia?, jedno mo?liwe, ?e gdzie? jest, ale ukryte.

Pozdrawiam

@FastWT
Pierdo?y - spikesworda nie da si? zdoby? na rooku. Pomy?l - gdyby na jednym ze ?wiat?w odkryto zagadk?, to spike sword by?by podstawow? broni? na rookgaardzie, ludzie robiliby multikonta, ?eby mie? ich wi?cej.

@FastWT
Pierdo?y - spikesworda nie da si? zdoby? na rooku. Pomy?l - gdyby na jednym ze ?wiat?w odkryto zagadk?, to spike sword by?by podstawow? broni? na rookgaardzie, ludzie robiliby multikonta, ?eby mie? ich wi?cej.

I tu si? z Tob? nie zgadzam. Quest mo?e nie nale?y do najprostszych, ale prawdopodobnie mo?na go jako? wykona?. Zreszt?, kto, o zdrowych zmys?ach odda?by rozwi?zanie zagadki za free, gdy mo?e na niej zarobi? nawet kilka tysi?cy z?otych.

@FastWT

Ty jeste? pierdo?a, bez obrazy. Czy ja powiedzia?em, ?e questa da si? wykona?? Mo?e si? da, mo?e si? nie da. Jest 5 cia?, nie wiem gdzie jest 6, oraz czy wogle jest.

Pozdrawiam

@up
?eby? wymieni? mi te 5 cia? kt?re mieli?cie to by u?atwi?o spraw?. Bo wiem ?e cia?a deera, wolf, rat, troll oraz orc istniej?, i maj? nie propocjonaln? wag?.

Spike Sword na rooku ;p Hehe ^^ Kiedy? na pewno si? dowiemy o co w tym wszystkim chodzi. A tak nawiasem ostatnio na moim servie na rooku widzia?em jak kole? pokazywa? ko?o banku w tym takim jakby depo ???t? r???, twierdzi?, ?e znalaz? j? w jaskini troll?w.

ludzie zrozumcie w koncu spike sword mo?e mie? jedynie sunrise i brass armor

gdy? on zaczyna? na tibi gdzie by?o pe?no b??d?w i do mino maga mo?na by?o si? dosta? po zdobyciu tego klucza gdyby nigdy ten klucz nie istnia? do by nie by? w spisie na tibia.pl nie wiem czy jeszcze jest czy usun?li ju? go z tibia.pl

mo?na by?o si? dosta? bez przeszk?d do minomag i do ghoula

teraz cipsoft ju? zamkn?? dzwi

Ja pierdole... Ju? to by?o chyba setki razy t?umaczone ?e nie ma ?adnego questa na spike sword. Sk?d na wysepce? Prawdopodobnie dla picu / dla ozdoby by m?ode poziomy wiedzia?y co ich czeka na mainland lub by?a to cz??? fabu?y dzi?ki kt?rej te? si? nie nudzi?o. A kto? tam zdoby? spike sworda.. Tak , nie pami?tnie jaki gracz dosta? od kogo? z supportu bla bla.. A inna opcja to starszy bug w grze ?e przy rookowaniu nie kt?re przedmioty zosta?ytakie jak np. Battle Axe lub w?a?nie ten Spike Sword.. To na tyle.

Up, w sumie racja wszystkie te mity sa milym podtrzymywaniem klimatu. Jednak gdy spojrzymy na liste mitow tutaj na forum, zauwazymy ze wszystkie rozwiazane sa nieprawdziwe. Cipsoft jezeli jeszcze wogole czyta takie fora (nie mowie tutaj o tnp tylko jakies w jezyku ojczystym oczywiscie) to pewnie siedzi i sie smieje ze ludzie doszukuja sie czegos takiego w ich gierce...

Zrozumcie ?e nawet jakby kto? sprzeda? takiego ss za 4kk to przy wyj?ciu z rooka by mia? 2k by musia? wychodzi? setkami charow bo na maina nie da sie wynie?? wi?cej ni? 2k

Zrozumcie ?e nawet jakby kto? sprzeda? takiego ss za 4kk to przy wyj?ciu z rooka by mia? 2k by musia? wychodzi? setkami charow bo na maina nie da sie wynie?? wi?cej ni? 2k

kto Ci to wszystko naopowiada?? mo?esz mie? du?o pieni?dzy w banku, i w banku ca?a kwota zostanie jak przejdziesz na mainland... a ten kto ma spike sworda na rooku (takie osoby zapewne mo?na by by?o policzy? na palcach jednej r?ki) za nic by go nie sprzeda?, bo jaki jest sens sprzedawa? co?, czego warto?ci nie mo?na oszacowa? w ?aden spos?b?

A w?a?nie na rookgaard w banku mo?na mie? jedynie 1k. Kto o zdrowych zmys?ach sprzeda? by spike sworda ? Opierdolili by go za przeproszeniem przy pierwszej lepszej okazji. Brazole maj? te hacki..

Back
Do góry Bottom