[Shirako] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Shirako] Gallery

Pi?knie :D
Fajnie, ?e zrobi?e? 3 poziomy na jednym poziomie. Fajnie to wygl?da ;) Dzi?ki temu mo?na zrobi? dosy? wysok? g?r?.

Fajnie to wygl?da ;)
Wed?ug mnie to wygl?da normalnie ch?opie, tylko wszystko jest stworzone na 1 poziomie , wi?c nie rozumiem ciebie.

Praca ?adna , estetyczna tylko pusto tam na g?rce, wodospad ?adny fajny kszta?t rzeki, tylko ta ko?c?wka przy wodospadzie mi si? nie podoba reszta ok ; )

Desert Explore Quest - Final Room
119.
x3j0k6.png
Komentujcie ;]

Ostatnia edycja:

tu ju? nikt nie komentuje !

A tak na marginesie bardzo ?adny Final Room !

Ostatnia edycja:

Siema!D
Twoje prace s? boskie ( 10/10 ) licz? na wi?cej screen?w!
A tak w og?le to mo?e zrobi?by? filmik oprowadzaj?cy nas po twoim ?wiecie Tibi :)
Je?eli masz tak? mo?liwo?? :P
Pozdro!

Na razie nie mam jak stworzy? takiego filmiku, poniewa? map? robi? zaczynaj?c od wszystkich lokacji, a lasy i drogi, zostawiam sobie na sam koniec.

Noto bardzo Super!
Czekam na odpowiedz .. pewnie nie tylko ja :)
No i oczywi?cie dzi?kuj? uprzejmie.. jak to nas w Afganistanie uczyli :x

seabis m?wi?, ?e ju? st?d odszed?e?... Pomimo wszystko dobrze, ?e zosta?e?, bo na forum jest coraz mniej dobrych mapper?w. Nie mog? si? doczeka? tego serwera, z wielk? ch?ci? na owym zagram!
Pozdrawiam.

Aktualnie mapa wa?y 5.35MB
Co? na od?wie?enie
120.
33blqub.png
Poprawione

Ostatnia edycja:

Praca nr 100 jest boska. 11/10 :).
Masz ?wietn? wyobra?nie i dlatego Twoje mapy tak przyci?gaj? oko.

@edit:
nie b?d? ju? tutaj spamowa? postami kt?re wnosz? jedn? tre??, tylko pod mapami kt?re mi si? podobaj? b?d? dawa? podzi?kowanie :>

@Down
jak mnie jakas praca szczeg?lnie urzeknie to napisze ;d

Ostatnia edycja:

nie b?d? ju? tutaj spamowa? postami kt?re wnosz? jedn? tre??, tylko pod mapami kt?re mi si? podobaj? b?d? dawa? podzi?kowanie :>
Wiedz, ?e komentarze s? dla mnie cenniejsze ni? podzi?kowania. ;]

Ostatnia edycja:

Nie s?dzisz ?e przyda?o by si? troszk? od?wie?y? galeri? ? ;d
Ja ( i pewnie wielu innych) czekam z niecierpliwo?ci? na nast?pne prace !

PS. mog?em edytowa? wcze?niejszy post ale chcia?em przy okazji od?wie?y? troszk? temat.

Postanowi?em od?wie?y? galeri?:
Bandyci:
121.
w8ncet.png

122.
r9h05c.png
Mam nadziej?, ?e si? wam spodoba ;]

Ostatnia edycja:

Nie no rewelacja. Jestem Pod wrazeniem. Tutaj niema do czego sie pczyczepic wszystko do sb pasuje jak powinno. Brawo 10/10

Cyclops Hills:
123.
n2e2yf.png

124.
1hthep.png

125.
6z0bph.png

Ostatnia edycja:

Bandyci to ?wietna robota, niewielu nawet wpad?oby na pomys?, aby w?asnie te potwory zaprezentowa?. Ciekawy wystr?j, pasuj?cy w?a?nie do charakteru rozb?jnik?w. Wszystko ??czy si? w czyteln? ca?o??.
Cyklopi s? bardzo ?rednio zrobieni. Sama konstrukcja raczej rozpowszechniona, nie ma tam nic zaskakuj?cego - "to ju? si? gdzie? widzia?o". Lubi?, gdy nie ma barokowego przepychu, ale gdzieniegdzie ?wieci sporymi pustkami. My?l?, ?e m?g?by? zrobi? je lepiej. :)

Je?li mog?, chcia?bym Ci zaproponowa? zrobienie jaskini po?eraczy dusz. Nie wiem czy pracujesz nad w?asnym projektem, je?eli tak, to pewnie jemu chcia?by? po?wi?ci? czas, ale my?l?, ?e takie expowisko tak?e przyda si? w nim. : )

Pozdrawiam, Twojkaprys.

Ostatnia edycja:

Je?li mog?, chcia?bym Ci zaproponowa? zrobienie jaskini po?eraczy dusz. Nie wiem czy pracujesz nad w?asnym projektem, je?eli tak, to pewnie jemu chcia?by? po?wi?ci? czas, ale my?l?, ?e takie expowisko tak?e przyda si? w nim. : )

Tak pracuj? nad projektem od oko?o 7 miesi?cy i zanim zaczn? robi? expowiska dla takich potwor?w jak Souleater, musz? przebrn?? przez wszystkie s?absze potworki, a przede wszystkim uko?czy? g??wny kontynent, wi?c minie troch? czasu zanim ujrzysz tak? prac? w galerii, ale dzi?ki za podsuni?cie tego pomys?u, bo szczerze m?wi?c nawet nie wiedzia?bym, ?e taki potw?r istnieje ;P

No w?a?nie, nie bez powodu zaproponowa?em w?a?nie tego potwora. Dzisiejszy mapping opiera si? na idealnie opracowanych smokach, ewentualnie hydrach albo giant spiderach (te "klimaty" prawie wszyscy maj? opanowane do perfekcji). Albo prezentuj? ma?e expowisko z trollami, czy te?, jak wspomnia?em wy?ej, smokami, albo niezbyt skomplikowan? architektur? i ma?ymi miastami - i na tym wszystko si? ko?czy (oczywi?cie istniej? wyj?tki). Jako? nikt nie odwa?y si? zrobi? czego? nowego - cho?by souleater?w, brimstone bug?w, spectre, hff. Nie m?wi?c o wszelkiego rodzaju drakenach, lub ghastly dragonach. Tw?rcy tibii tak si? napracowali, a ma?o kto korzysta z tego dobra.

?eby nie by?o za bardzo offtopu: naprawd? ?wietna galeria, jedna z lepszych tutaj. :)

Dzi?ki za dotychczasowe komentarze i oczywi?cie b?d? oczekiwa? kolejnych. Projekt na razie zmierza w dobrym kierunku, co prawda do uko?czenia mapy wiele zosta?o, ale postaram si? sko?czy? j? jak najszybciej ;p
Sewers:
126.
2604n7s.png

127.
2v0fp6g.png

Status
Zamknięty.
Back
Do góry