Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Wed?ug Ciebie nowy gracz, kt?ry wejdzie na serwer ma zapierdala? ca?? map? przez godzin? ?eby sobie na rotwormach poexpi?? Bitch Please.
Im wi?kszy lvl tym respy s? dalej od stolicy - proste.

Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

@up Zostaw dla siebie zb?dne komentarze, bo tylko prowokujesz i spam robisz… nikt nie powiedzia?, ?e ma si? godzin? na expa i??, ale skoro ty nie odr??niasz co to znaczy mapka z klimatem, a mapka ze wszystkim pod nosem to nie ma co dyskutowa? z tob? po prostu nie znasz si?.

Ostatnia edycja:

To ?le ?e osoby kt?re zaczynaj?(nowa mapa, nowe tereny, nowe misje i przygody nowe potwory WSZYSTKO NOWE)maj? wszystko pod nosem? no ta prawdziwe rpg to hunt Demon?w albo ci?niecie takim ?akiem co porusza si? tempem oty?ego ???wia przez p?? mapy ?eby zabi? potwora? Zapewne powiadam ci ?e wjecha?e? na ten serwer sam i nie by?e? godzien ?eby zobaczy? prawdziwe RPG a tak na ludzki to nie Medivia(czyt.RL niby tyle fjuczer?w, nowe tereny misje itd itp blablabla a rpg dopiero zaczynasz od 50 lv x1 spectrum polecam) a demetrii.. Demetrii ma sw?j klimat to nie jest klimat tibi kt?r? znasz kt?r? gra?e?, demetrii ma w?asny klimat jak ka?da inna gra z MMORPG (wysiaduj?c pod depo,klepi?c runy i szprechaj?c z jakim? nowo poznanym QMPLEM bo zapewne takie RPG pozna?e?).. zbierz ekip? wbij minimum 50 lv a prze?yjesz RPG FILLING x10000 bo gadanie ?e do 30lv(strzelam*)wszystko pod r?k? masz, jest g?upot? a czemu ma niby nie mie? jak musi zapozna? si? z gr?(chocia? chodzi tutaj o to samo co w tibi czyli lvl =/= pvp)i to jest dobre rozwi?zanie bo bardziej by mnie zirytowa? fakt ?e takim 8 lv mia?bym biegec w jedn? strone 15 min(zabijam BEZ UTANIHURA) i zpowrotem tyle samo to zanimbym wyruszy? w poszukiwaniu RPG FILLINGU dawno bym wy??czy? te gr?(wtedy to by?by serwer dla wytrwa?ych hardkorowych graczy)

RID DYS Podspotem [MENTION=360357]danio4don[/MENTION] to je?li co? takiego dla ciebie nie jest RPG, to przedstaw swoj? wizj? jak to mia?by wygl?da??

P.s teraz mi si? przypomnia?o ja gra?e? na Rooku to wiesz co si? robi od razu po stworzeniu postaci i zalogowaniu do gry? Robi?e? 10 krok?w klika?e? na kratk? i mordowa?e? rataty i tym oto por?wnaniem mo?na zako?czy? ten temat, Ty masz swoje "widzimisi?'' a tw?rca mia? inn? wizj? tego co Ty nazywasz Klimatem, u?wiadomi? ci? czemu tak nie jest, dlatego ?e to nigdy nie wr?ci bo wtedy by?e? NOOBEM a teraz doczeka?e? si? prawie tibi 11

Ostatnia edycja:

[MENTION=160658]Drego[/MENTION] Dla niego RPG jest wtedy jak pu?ci bota na trolle i b?dzie si? w niego gapi? 24/7 jak bije i zbiera meat, kt?rym b?dzie handlowa? w depo Thais. To jest ten RPG XD

Hehe, hehe, hehe :) jeste?cie tak ?mieszni, ?e a? nie ?mieszni. Nie napisa?em, ?e demetrii nie jest RPG prosz? doczyta?, a najlepiej z 10 razy, bo widz?, ?e s?abo idzie czytanie ze zrozumieniem po drugie ja tu o grze, a wy o mnie czy co? was przypadkiem nie stukn??o w g?ow?? Wiecie jak si? zachowujecie? Jak by?cie bronili swojego pana bez kitu m?wi? wam my?la?em, ?e w takim wieku b?dziemy prowadzi? rozmow? na troch? wy?szym poziomie, ale myli?em si?.

Ja dobrze wiem co znaczy RPG, lecz wy chyba nie wiecie… [MENTION=160658]Drego[/MENTION] to, co wypisujesz to bajka? Nie znasz mnie kompletnie nic nie wiesz o mnie, a rzucasz czarami jak wr??bita nauczysz mnie tak? Szczelacie nienawi?ci?, bo skomentowa?em Demetrii i co? wam si? nie spodoba?o zachowujecie si? jak dzieci.

Ps: [MENTION=160658]Drego[/MENTION] ka?dy cz?owiek widzi troch? inaczej klimat to normalne, bo ka?dy cz?owiek my?li inaczej i ja to rozumiem i dlatego przed napisaniem czego? pomy?la?em z punktu bezstronnego i nie bra?em pod uwag? mojego widzimisi? tylko wiedz? jak? zdoby?em o RPG, Grach MMORPG itp. a moja wiedza jest bardzo du?a to, co wypisa?e? to twoje wymy?lone nie wiem co sam sobie to nazwij? ehh zapomnia?em, ?e ja nie wiem co to RPG i wypisuje moje sny o moim wymarzonym RPG, tak wi?c nie b?d? z wami dyskutowa? na razie.

@UP
Demetri World - Tibia.net.pl OTS jest serwerem typu RPG, posiadaj?cy w?asn? map?. Podczas jego tworzenia do?o?yli?my stara? aby serwer nie tylko posiada? du?? map?, ciekawe lokacje, zajmuj?ce zadania ale r?wnie? by? nastawiony na gr? PvP.
I w?a?nie dlatego masz to "niby wszytko" pod nosem ?eby? m?g? wbi? odpowiedni lvl, zarobi? odpowiedni hajs i m?c si? troszk? bi?, bo jak wiadomo nie samym expem si? ?yje, hajs = potki/runki/itemki = pvp
Inaczej siedzia?by? miesi?c ?eby zarobi? troszk? hajsu i m?c si? pobi? troszk?.

9 players online --- chlopaki nie szalejcie tak XD

[MENTION=322409]iSanto[/MENTION] Dodajcie w ko?cu mo?liwo?? wysy?ania SMS'?w zza granicy(albo paysafecard) bo nie ka?dy ma paypal...Tylko o to was prosz? a zarobicie :)

---------- Tre?? dodana o 10:47 ----------

serwer pad? ?

Ostatnia edycja:

tak pad?...

szkoda ze padl akurat wtedy kjedy chciolem pograc

Hehe [MENTION=322409]iSanto[/MENTION]
Jak d?ugo masz zamiar trzyma? tego otsa dla 10 graczy ?XD

[MENTION=322409]iSanto[/MENTION] a na moje pytanie to ju? nie odpowiedzia?e?...

Tyle pracy dla garstki os?b, propsuje

Kto? popsu? server , nie da si? zalogowa? ;/

unknownpn_ssxswax.png

Aha i czemu tylko ja nie mam kraju na Dementri :,<

Ostatnia edycja:

Przekichane, ja nic nie wiedzialem o tym ze to startuje, czekalem i czekalem az wkoncu sobie "zderpilem" i juz tydzien po starcie nagle, ale szczerze jakos nie ciagnie mnie do wbicia :C

Wbijaj warto, powoli sie fajny klimacik robi :P Tylko zasobo-"wpier**lalno??" klienta niszczy mi zwoje m?zgowe :D Karpio no serio? XD zr?b ten update i wywal z launchera info o opoznionym starcie :>

dalem szanse serwerowi,i zdziwko tylko 30osob online a w depo tlok... Jak dla mnie milo sie gra, szkoda, ze teraz OFFLINE :(

Status
Zamknięty.
Back
Do góry