Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]
Hehe, hehe, hehe

jeste?cie tak ?mieszni, ?e a? nie ?mieszni. Nie napisa?em, ?e demetrii nie jest RPG prosz? doczyta?, a najlepiej z 10 razy, bo widz?, ?e s?abo idzie czytanie ze zrozumieniem po drugie ja tu o grze, a wy o mnie czy co? was przypadkiem nie stukn??o w g?ow?? Wiecie jak si? zachowujecie? Jak by?cie bronili swojego pana bez kitu m?wi? wam my?la?em, ?e w takim wieku b?dziemy prowadzi? rozmow? na troch? wy?szym poziomie, ale myli?em si?.
Ja dobrze wiem co znaczy RPG, lecz wy chyba nie wiecie… [MENTION=160658]Drego[/MENTION] to, co wypisujesz to bajka? Nie znasz mnie kompletnie nic nie wiesz o mnie, a rzucasz czarami jak wr??bita nauczysz mnie tak? Szczelacie nienawi?ci?, bo skomentowa?em Demetrii i co? wam si? nie spodoba?o zachowujecie si? jak dzieci.
Ps: [MENTION=160658]Drego[/MENTION] ka?dy cz?owiek widzi troch? inaczej klimat to normalne, bo ka?dy cz?owiek my?li inaczej i ja to rozumiem i dlatego przed napisaniem czego? pomy?la?em z punktu bezstronnego i nie bra?em pod uwag? mojego widzimisi? tylko wiedz? jak? zdoby?em o RPG, Grach MMORPG itp. a moja wiedza jest bardzo du?a to, co wypisa?e? to twoje wymy?lone nie wiem co sam sobie to nazwij? ehh zapomnia?em, ?e ja nie wiem co to RPG i wypisuje moje sny o moim wymarzonym RPG, tak wi?c nie b?d? z wami dyskutowa? na razie.