Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa][2 kwietnia 2016][www.demetri-world.net]

• Oczywi?cie.

Votes: 0 0,0%
  • Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• Mo?e.

• Nie.

• Oczywi?cie.

• a:3:{i:1586;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1586;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:3:{i:2231;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2231;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11:"Oczywi?cie.

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:3896;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3896;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:7800:"a:3:{i:22

• a:1:{i:5849;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5849;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:11456:"a:1:{i:3

• a:1:{i:7974;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7974;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:15113:"a:1:{i:5

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:10329;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10329;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:18770:"a:1:{i

• a:1:{i:15474;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15474;s:6:"nodeid";s:7:"2443677";s:5:"title";s:22429:"a:1:{i

• Total voters
    412
Status
Zamknięty.
Odp: Tibia.net.pl OTS - Demetri World [RPG] [W?asna Mapa]

@up:
To si? nazywa Alpha Testy a nie Prebeta xD

@topic:
Po przetestowaniu paru system?w na OTS stwierdzam, ?e s? one na wysokim poziomie i zapewni? graczom sporo frajdy. ^^
Oficjalnie czekamy na Beta Testy :D

Kiedy planujecie oficjalny start serwera? Wybacz, ?e pytam cho? mog?e? to napisa? w kt?rym? po?cie ale nie mia?em czas i ch?ci zbytnio ich przegl?da?, wi?c powiedz mi tutaj gdyby? m?g?. Dodam tak?e jakie nowe systemy/skrypty etc., planujecie posiada?, kt?rych nigdzie nie mo?na spotka?? ;)

Pozdrawiam czekam.

Po nowym roku zapewne.

Karpio Ty i te Twoje pierdolenie...
Nie konczysz jednego zaczynasz drugie, wiec ?miem twierdzi?, ?e tak samo bedzie tutaj.

@Doktor konefka:

Zapewne tak b?dzie, ?e po Nowym Roku wystartuj? w czym ?ycz? powodzenia i sporej ilo?ci graczy.

Cho? start przed ?wi?tami wed?ug mnie by?by cudownym rozwi?zaniem dla wi?kszo?ci, kt?ra by pewnie si? zachwyci?a i zainteresowa?a takim serwerem tu? przed ?wi?tecznym okresem.

Dop?ki nie osi?gniemy poziomu 20, konsekwencja ?mierci naszej postaci jest du?o mniejsza!

Na pewno nie stracisz swojego plecaka, ani ?adnego przedmiotu z za?o?onego na posta?. Za? po ?mierci b?dziesz mia? do odrobienia tylko 4% do?wiadczenia, umiej?tno?ci oraz poziomu magicznego.

WorldMap.png

Po osi?gni?ciu 21 poziomu, konsekwencje ?mierci wracaj? do normy, tzn. tak jak na global tibii.​

Dop?ki nie osi?gniemy poziomu 20, konsekwencja ?mierci naszej postaci jest du?o mniejsza!

Na pewno nie stracisz swojego plecaka, ani ?adnego przedmiotu z za?o?onego na posta?. Za? po ?mierci b?dziesz mia? do odrobienia tylko 4% do?wiadczenia, umiej?tno?ci oraz poziomu magicznego.

Kliknij, aby zobaczy? obrazek

Po osi?gni?ciu 21 poziomu, konsekwencje ?mierci wracaj? do normy, tzn. tak jak na global tibii.

Jedno pytanie, a mianowicie, jak b?dzie ze speedem chodzenia? Bo troch? lipka b?dzie je?eli b?dziemy mieli 20 poziom i b?dziemy porusza? si? z t? sam? pr?dko?ci? jak na realnej tibii. Przy czym wygoda wojen mi?dzy gildiami spada o 200 % :S

Chyba ?e w tym waszym systemie umiej?tno?ci b?dzie co? takiego jak Skill pr?dko?ci poruszania co zmienia posta? rzeczy:D

Wszystko gitt tylko dziwnie wyglada jakos ta litera "?"

Wszystko prezentuje si? zajebi?cie ale kiedy testy? Jaki? nab?r tester?w b?dziecie robi?? Bo by?bym ch?tny XD

Baner.png

Znalaz?em na dysku takie cudo. Kto pami?ta??
Nadal jestem ch?tny na testy! :-)

Jak dostane darmowego kopa w dupale na otwarcie to wejd? ;)

Dzi?kujemy za mi?e s?owa, dotycz?ce projektu. Je?li chodzi o testy to my?l?, ?e w po?owie stycznia zaczniemy.

Pracujemy:
finlay.png

Questy zapowiadaj? si? ciekawie , podobnie jak sam server. Jedyna OTS na tnecie , ktory na ten moment trafia w moje oczekiwania. Na pewno sie pobawie. Prace trwaj? pelna para , czy macie przerwe swiateczna :D?

W ?wi?ta w wolnych czasie co? tam skubn? czasami, ale og?lnie mamy przerw? ?wi?teczn?. Wracamy do pracy po nowym roku.

iSanto mam nadzieje ?e znajdzie si? tam dla mnie miejsce w gronie tester?w heehe ;d

#Ciekawa sprawa z tym quest logiem. Rozumiem ?e niekt?re npc b?d? dawa? zadania "na czas".
Spoko.

isanto jak porzucicie [rpjekt i nie wystartujecie, to wszyscy macie hunta!
Czekam z niecierpliwoscia!

Jakie jest moje zdanie na temat servera to dobrze wiesz. Ogromnie Cie podziwiam za wysilek jaki wlozyles w prace nad tym serverem oraz za to, ze w 2010 roku mimo porazki jaka poniosles nie poddales sie i brnales dalej! Chcialbym Ci rowniez pogratulowac swietnej zapowiedzi, ktora sama w sobie bardzo zacheca do zagrania :)

Do niedowiarkow: Piszecie, ze OTS nie wypali, ze bedzie niska ilosc osob itp. Wiecie co Wam powiem? JEB*** WAS. Znam iSanto od bodajze 2011 roku i wiem, ze ta porazka (wspomniana wyzej) wiele go nauczyla, przez co moge z cala pewnoscia powiedziec, ze Demetrii bedzie dopracowany w 100% i nie upadnie tak szybko jak Wam sie wydaje.

Pozdrawiam i czekam na testy :)

Jak wyjdzie ju? wersja finalna, to wejd?... ;D

Serwer sie zapowiada bardzo obiecujaco, zycze powodzenia ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry