What's new

Tibia vs WoW

Status
Not open for further replies.

lolakr

Active User
Reaction score
2
Filmik jest g?upi i bez sensu tibi nie da si? por?wna? do ?adnej innej gry mmo-rpg bo tibia jest daloko na dole w poruwnaniu z World of Warcraft.

dawid2008

Active User
Reaction score
3
Jakby jeszcze to muze zmienil i jakas np. wojne guildi albo poi quest walnol a nie muzyka z mario i jeszcze jakies walenie z sd.... mogl nowsza tibie wstawic jeszcze

Kard

User
Reaction score
2
Co tu por?wnywa? przecie? WoW deklasuje tibie w ka?dym calu i co do tego nie ma ?adnych zastrze?e?. Nawet grywalno?? kt?ra jest chyba najmocniejsz? stron? tibii w WoWie jest wi?ksza, nie m?wi?c ju? o pvp kt?re ta gra ju? dawno straci?a.

Viketo

User
Reaction score
0
Odp: Tibia vs WoW

Co by nie mowiac,
WoW niestety jest lepszy od Tibii
(pod wzgledem graficznym i nie tylko),
ale Tibia sama w sobie ma swoj klimacik
i na pewno nie bd gral w WoWa, za ktorego
trzeba placic 40zl/miesieczine.

Pozdro.

sprix

User
Reaction score
2

kto por?wnuje tibie z wow przecie? wiadomo, ?e tibia ma gorsz? o wiele grafik? i jest du?a r??nica. Wowa na pewno wi?cej gra os?b ni? w tibe to przez grafik?, jak by tibia mia?a grafik? 3d wi?kszo?ci ludzi by gra?o. :eek:
:cool:

Last edited:

bercik2294

New User
Reaction score
0

Ca?y czas piszecie ?e zrobicie filmik w kt?rym tibia pogr??y WoWa a jeszcze ?adnego nie widzia?em pewnie dlatego ?e ?aden z was nie jest w stanie ?ci?gn?? programu do tworzenia film?w. W co 2 po?cie piszecie ?e tibia ma sw?j klimacik, je?eli mieli by?cie przynajmniej wi?cej ni? 11 lat wiedzieli by?cie ?e na tworzenie klimatu w grach lub te? filmach wp?ywa MUZYKA ( kt?rej w tibii nie ma ) , jako?? wykonania czyli GRAFIKA ( kt?ra w tibii jest niepor?wnywalnie gorsza ni? w MARIO BROS ) , POSTACIE ( kt?re w tibii wszystkie s? takie same, r??ni? si? jedynie nickiem ) i DYNAMIKA ( kt?ra nie oszukujmy si? w tibii nie istnieje ) . Czytaj?c wasze posty widz? ?e wi?kszo?? z was jest wiernymi graczami w tibie a jako?? tego forum jest odzwierciedleniem rozm?w pomi?dzy graczami w tibii. To by?a obiektywna ocena tibii i jej graczy a teraz napisze co ja o was my?l? : JEBA? WAS BIEDNE, NIEDOROZWINI?TE DZIECI KT?RE JEDYNE CO POTRAFI? TO ZABIJANIE SZCZUR?W W JASKINIACH, ODRZUCENI PRZEZ SPO?ECZE?STWO OSZUKUJECIE SAMYCH SIEBIE ?E TIBIE MO?NA NAZWA? GR?, TIBIA TO NIC INNEGO NI? CZAT DLA BITYCH W SZKOLE DZIECI I OHYDNYCH STARYCH GEYLORD?W KT?RZY CZEKAJ? TYLKO NA MO?LIWO?? OTOCZENIA SI? DZIE?MI GRAJ?CYMI W TIBIE. TIBIE MO?NA POR?WNYWA? DO NIEUDANEGO EKSPERYMENTU GENETYCZNEGO: GEJ + MARIO + CH?? MANIPULACJI DZIE?MI PRZEZ SZWAB?W = TIBIA. JE?LI NIE CHCECIE BY? WY?MIEWANI I ODRZUCANI PRZEZ SPO?ECZE?STWO PRZESTA?CIE PATRZE? NA ?WIAT PRZEZ PRYZMAT TIBII. pozdro dla graczy w WoWa !!! WoW Rulez !!!

Last edited:

Smok_

Active User
Reaction score
19

?wietny film :] Po cz??ci zgadzam si? z Panem UP (z pierwsz? cz??ci? jego wypowiedzi ;]). Film bardzo dobrze obrazuje obydwie gry i to, ?e Tibia (ok. 50ty?. graczy) nie jest najmniejsz? konkurencj? WoWa (prawie 12 milin?w aktywnych kont).

NiverX

Active User
Reaction score
9

Bardzo mi si? NIE podoba. Dla mnie grafika 2D w Tibii to prawie ca?y jej urok, wi?c nie interesuj? mnie gry typu WoW. Co do filmiku, kompletne DNO.

Status
Not open for further replies.