What's new

Tibia vs WoW

Status
Not open for further replies.

Kosio

New User
Reaction score
1
Tibia- Tata imad?em bije idiote antka || i co suchar tak samo jak twoje. Gra?e? kiedy? w WoW'a cwaniaku? Idz graj w t? swoja gierke 2d dla dzieci z afryki. Filmik zarypisty!!! pokazuje to co wy zje** tibijczycy niewidzicie w tej gierce. Jak co? gra?em w Tibie do 25 lvl dalej niegra?em bo tam nic niema do roboty tylko expienie... zero profesji, zero raid?w, zero ale to kompletnie zero pvp w tej grze jest wszystkiego na minimum. Nic dziwnego bo to g?wno.

Tibia- przetyrana gra MMO dla biednych dzieci bez karty graficznej. W tej grze mamy takie co?.

Masa profesji- A? 0!!!
Bardzo du?y wyb?r klas- marne 4
Masa ras do grania- 1 z czego nie wiedomo co to jest
Wspania?e pvp- polegaj?ce na wciskaniu runy SD na przeciwnika albo runy UH aby sie uleczy?. (ale czad!!!)
Wspaniali ludzie, kt?rych mo?emy spotka? w trakcie gry- Brazole, Szwedy i durne 9 letnie polaczki, kt?re dopiero zaczynaj? pisa? na klawiaturze.
Super rozgrywka- gra polega na ci?g?ym expieniu do ko?ca ?wiata i jeden dzie? d?u?ej!!!
Ta gra to poprostu c?d, mi?d i orzeszki!!! (sarkazm)

WoW- 10 GB wspania?ej tr?jwymiarowej gry! Uznana za najlepsze MMORPG na ?wiecie.

Profesje- Kowalstwo, Krawiectwo, G?rnictwo, Gotowanie, ?owienie ryb, Zaklinanie itemk?w, Pierwsza pomoc, alchemia, zielarstwo :p
Klasy- Warrior, Warlock, Mag, Hunter, Shaman, Rouge, Paladyn, Kap?an :p
Rasy- Human, Night elf, Gnome, Dwarven, Dreanei | Orc, Troll, Undead, Tauren, Blood Elf
PVP- na ka?da klase mamy dobre umiej?tno?ci ale te? s?abo?ci trzeba doskonale wykorzysta? ca?? gam? spelli kt?re mamy. Itemki, kt?re mo?emy kupi? za pvp wzmacniaj? nasz? obron? ale te? atak
Spo?eczno??- Gracze w wowa ?rednio moj? 19 lat ta s? ludzie kt?rzy maj? prace nauke ale wieczorem wbijaj? w WoWa i id? albo na Battleground albo na Raid na jakiego? Bossa.
Rozgrywka- expimy do 70 lvl :p a po tym dopiero zaczynamy rozwija? nasz? posta?.

Ludzie zagrajcie w WoW'a a do Tibii ju? nie usi?dzecie!! Tibia to g?wno i nietylko ?e niema grafiki!!! WoW rox tibia g?wno!!!

drealen

Advanced User
Reaction score
4
ten filmik to totalne poni?enie tibi.
W wow'a gram na rl i jest dobry, tibia niema najlepszej grafiki ale klimat ma fajny, a ten filmik poni?y? tibie maksymalnie.Gdybym ten filmik obejrza? zanim bym zagra? w tibie, to tibi bym nigdy nie tkn? bo bym my?la? ?e tak jak jest przedstawiona na filmiku jest naprawd?. ten filmik t? gr? przedstawi? w z?ym ?wietle .
To tyle co mam do powiedzenia.

@up
Ludzie zagrajcie w WoW'a a do Tibii ju? nie usi?dzecie!!

Ja jestem dowodem ?e niekoniecznie jak kto? zagra w wow'a to ju? w tibie nie zagra. Tibia ma w?asny klimat, wow ma w?asny klimat, A wo gule to w wow'ie na prywatnych s? bugi. a spr?buj kiedy? zagra? na rl to wtedy to ju? dopiero nie odejdziesz od wow'a b?dziesz gra? 24/7. ale nie zniech?cam do grania w tibie, wr?cz przeciwnie, starajmy si? j? udoskonala? jak tylko mo?emy, niech tibia b?dzie lepsza i wspanialsza ni? jest teraz.

Last edited:
Reaction score
1
Niestety ludzie mysla ze mozna por?wnac WoW'a do Tibi to tak jakbys mia? por?wnac Gothica do Diablo 2
Ja nigdy nie powiem o tibi zle poniewaz mam z nia mile wspomnienia i takze radziej zle

WoW to ca?kiem inna gra...

Co do filmiku to jedyne co mnie w nim rozbawilo to muzyczka mario xd
takto zenada

kuba123456789

New User
Reaction score
0
ktos ma nawalone ale nie przejmujmy sie my tez mozemy cos takiego stworzyc tylkoze my ponizymy WOW`a hehe pozdro

drealen

Advanced User
Reaction score
4
wiesz ch?tnie poni?? wow'a bo ten filmik mnie zdenerwowa?.
Nie wiem jak mo?na por?wna? 2 tak ro?ne gry, tibia i wow maj? inne klimaty ale bo wszystkie s? fajne.

Drassil

Active User
Reaction score
0
o lol pokazali tibia 7.6 i mysla ze sa Fajni w wowa graja pedaly i niedorozwoje ktorzy lubia ogladac bajki bo wowie niema grafiki ylko ejst bajka
Pozdro&Pocwicz

Drassil

Active User
Reaction score
0
A propo Tej grafiki w wowie expisz se idzie za toba 10 a ty huj nic niewidzisz
ale poco sie wohule leczyc w wowie jak cie bija wolal bym pasc lvl nei spada eq to samo szkoda zcasu zeby satc is ie leczyc prawda
pekerzy w wowie maja o lota z zabitego playera
i wtibi nei chodiz o grafike tylko o grywalnosc ktorej wow niema w najmneijszych procecikach
ale i tak najlepsze jes w wowie OGERANIZCEBNIE LVL !!! THE BEST

Henio444

Active User
Reaction score
2
Upokorzyli Tibi?,ale i tak Tibia niema co konkurowa? z World of Warcraft.

drealen

Advanced User
Reaction score
4
wow ma sw?j klimacik przyznam to szczerze bo lubi? wow'a
ale tibia r?wnie? ma sw?j inny niepowtarzalny klimat, a to co oni zrobili to jest poni?enie totalne tibi. wi?c jest kto? ch?tny kto morze pom?c w zrobieniu takiego filmiku tylko na odwr?t, ja mog? zaj?c si? wow'em bo mam konto na rl i 3 konta na prywatach, tylko potrzebuje jakiego? dobrego programu do nagrywania i jaki? os?b ch?tnych do pomocy.

Wow ma badziewiast? grafike 3D!
no a tibia bardzo fajn? grafik? 2d ;p

@down
A co potrafisz??

Last edited:

Torchang

New User
Reaction score
1
Przyznam szczerze ,?e po ostatnich komentarzach stwierdzi?em, ze Tibia to co innego i Wow to co innego. Nikt nie ma si? czego czepia?, poniewa? uwa?am ?e bez sensu jest por?wnywa? dwie r??ne gry kt?re s? do siebie nie podobne graficznie i technicznie. Niech ka?dy robi to co chce nie obra?aj?c innych gier, a przede wszystkim nie obra?aj?c przy tym ludzi na forum i ze swojego otoczenia.;) Pozdro!

Haalwa

Advanced User
Reaction score
8
Ja by? wola? gra? w tibie na faccu ni? gra? w Wow'a i p?aci? co miesi?c za gr?. Teraz du?o firm, kt?re produkuj? takie gry si? wycwani?o i trzeba p?aci? za gr? nie ma serwer?w darmowych. :confused:

kubsle101

User
Reaction score
1
Na pierwszy rzut oka wida? intencj? autora: "WoW bogiem, a Tibia to dno.". Wida?, ?e nie gra? w Tibie ;). Tre?? filmiku: Nie b?d? ocenia?. Jako?? wykonania 8/10

Kappy

Active User
Reaction score
5
Ten kole? totalnie poni?y? tibie jak nie wiem WoW To G?wno !!@!!
Ale Jak Narazie Tibia Nie Co Z WoWem :/

Torchang

New User
Reaction score
1
Kolego Kappy je?eli uwa?asz, ?e WoW to g?wno to nie masz ca?kowitej racji. Z punktu widzenia niekt?rych fan?w Tibii WoW przedstawia si? jako nudna i bezsensowna gra. Za to z drugiej strony Tibia obrazuje w tym samym ?wietle graczom WoW. Tak?e m?wienie ,?e WoW to g?wno jest tylko twoim z?udnym obrazem samej gry, kt?ry nie dotyczy innych ludzi.

kserion

New User
Reaction score
0
up@:rolleyes:
Masz Racj?...
Z punktu widzenia gracza WoW'a tibia bedzie zmudn? gr? 2d. A gracz i fan Tibii powie ?e WoW to wielkie g?:eek:no...

Takie pojedynki s? bezsensowne poniewa? to gracz wybiera kt?ra gra mu lepiej podpasowa?a...

Last edited:

casper99

User
Reaction score
0
Tibia wygrywa ale zaczyna przypomina? wowy, dibalo 2~~ itp mam nadziej?, ?e przy next upie dostaniemy znowu troszk? tego klimatu z dawnej 7.6

Henio444

Active User
Reaction score
2
Bezsensu jest por?wnywa? gry...Kto wie...Mo?e to Tibia stanie si? najlepsza...Albo WoW...

Status
Not open for further replies.