What's new

Tibia vs WoW

Status
Not open for further replies.

Doggey

User
Reaction score
0
10/10 Totalne ponizenie tibi starej i glupia muzyka i wyzywiska...WoW jest nudne :p

Chris

Senior User
Reaction score
180
wow nie por?wnywalnie jest lepszy ;]

a ci co mowia ze tibia ma lepsza grywalnosc, lepszy klimat to pierdzielenie g?upot;p
w tibii jest najfajniej jak sie gra z kolegami i jest dobrze rozwinieta mozliwosc komunikacji i to jest w niej najlepsze

czesio1996

User
Reaction score
1
Popieram Fizio95 w 50 % to beznadziejny filmik i tibia 7.6 chyba xD PONI?YLI TIBIE !!

Czempion

Senior User
Reaction score
68
Sam gra?em kiedy? w Wow'a i my?l?, ?e tibia jest lepsza. W wordcrafcie nie ma takiego klimatu, og?lnie jest gorszy. Co do filmiku wida?, ?e kole? chcia? poni?y? tibi?. Gdyby pokaza? jakiego? wara albo ciekawego hunta to filmik by?by lepszy. Nie oceniam...

Pulliton

User
Reaction score
3
Jaki beznadziejny filmik i do tibi tak? beznadziejna muz? dali a WoW to beznadzieja m?g? im napisa? GAY?:mad:
HAAHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAA BUHAHAHAHAHA CO ZA NOOOOOOOOOOOOOBY SORRY, ALE NIE MOG? BUHAHAHHHHAHAHAHAHAH KUR** WOW TO BEZ NADZIEJE?? TO CZYM JEST KUR** TIBIA?? :> G?WNEM W DWA DEEEE!? GR? Z PAINTA!? WE? ID? ST?D BO CI? DALEJ WY?MIEJE: "WOW TO BEZNADZIEJA" - HAHAHAHAHA OJ TE BIEDNE TIBIO MANIAKI :D :D :D :D.

Nitro Bee

Active User
Reaction score
4
poni?enie tibi !! ;/ jak bym chcia? bym ponizy? tak wow ze chu*
dali najgorsz? urywki tibi lol
ocenk? zachowam dla siebi?
wow troche beznadziejny !!
profesje som tak niezbalansowane lol lvl maksymalny to 70 (wiem bo muj brat gra na globalu i p?aci 30 z? miesi?cznie ) ha
co do grafiki jak tibia by by?a 3d to nie by?o by sensu tej gry ;/ domki itp
Pozdro Dla Tych Prawdziywych

Szynka007

Active User
Reaction score
1
nie podoba wam si? filmik dla mnie zwa?owy nie czepiajcie sie ze go wstawi?em xD
ta muza z mario mnie najbardziej rozjeba?a xD!

@down
zal

Last edited:

czesio1996

User
Reaction score
1
Pulliton je?li tobie sie wydaje ?e tibia to Gow..........no to niech WYPIERDALA i nie niezaczyscza tibia.net.pl jak kto? da mi ostrze?enie to znaczy ?e on nielubi gra? w tibie i popiera pullitona ;/

Fronczek

Senior User
Reaction score
48
Ca?kowicie inaczej by to wygl?da?o gdyby do Tibii autor filmu dodawa? tak? sam? muze co do WoW'a...

Tibia ma dusze WoW jej nie! i Wow ma badziewiast? grafike 3D!

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Moim zdaniem ten filmik to co najmniej parodia. Poni?yli Tibie, wstawili chyba Tibie 7.1. Ja osobi?cie nie lubi? WoW'a, a w Tibie gram dla przyjemno?ci.

Pozdrawiam,
Vendeto

Szynka007

Active User
Reaction score
1
do wszystkich kt?rzy m?wi? ze da? star? wersje...ten filmik zosta? wstawiony w 2006...

Nitro Vee

Kronikarz
Reaction score
20
hmm.
@up

Ja akurat gra?em na globalu.. i m?j brat nadal gra.. no hmm WoW nie jest za ciekawy gdyby ujawni? jego najgorsze mom?ty itp. to by?o te? by poni?enie
WoWa i jeszcze doda? do niego muz? z mario ... w WoWie najgorsz? jest to ?e jak dedniesz to nic nietracisz i jeste? duchem i musisz i?? po cia?o lub wskrzeszi? si? u anio?a i przez 10min masz 25% swojego ?ycia i many ;/ a najgorsz? jest te? to ?e na globalu trzeba przez ca?? swoj? gr? p?aci? 30z? miesi?cznie a przy wykupywaniu gry z 200z? ;/ og?lnie WoW mnie dobija .. co do poni?enia. Poni?enie jest ale to wina autora :p jakby ktokolwiek chcia? to by m?g? zar?wno ponirzy? WoWa

Matrix

Okres pr?bny
Reaction score
19
Nie wiem c?? za niedorajda to wrzuci? na youtube?
Moje pytanie brzmi ?
a czy jest tutaj w og?le co? do por?wnywania ??

WoW - Gra 3d
Tibia - Gra 2d

To ju? robi samo w sobie ogromne wra?enie!!

WaderoS

Advanced User
Reaction score
11
Nie wiem po co w og?le wdajecie si? w jakie? "konfilkty" z graczami kt?rzy graj? w inne gry.
Jak powiedzia? u?ytkownik wy?ej ludz bardziej napisa? WoW - jest gr? 3d, natomiast Tibia 2d, niech oni patrz? jak tibia rozwija si? od praktycznie 0 do bardzo ?adnych grafik w 2d, a wow ? wow juz sie tam nic nie da zrobic i to jest nudne, ja osobiscie nigdy tam nie zagram, dla mnie jest to bezsensu gra, tibia ma cos w sobie, nie chodzi o "narkotyk" to jest cos takiego, ?e grafika nie ma znaczenia, to co? w sobie ma, ?e chce si? gra?, chce si? pokaza? innym, ?e si? nie jest tym "noob'em", chce si? co? wbic lub nawet zarobi?.

@Edit.
Tibijczycy, kt?rzy jeste?cie bardzo zdenerwowani tym filmikiem, to zr?bcie filmik o super tibii i wow z denna muz? itd. i koniec po krzyku -.-

Last edited:
Reaction score
2
Por?wnywanie gier to cos idiotycznego... kazdy wydawca idzie w innym kierunku, kazda gra ma cos co czyni j? inna od innych, co zacheca do grania. Tibia jest swietna gra dla ludzi majacych wiele czasu, sam wiecej czasu poswiecam OTS'a... w WoW'a nie gram, nie gralem wiec nie bd wypowiadal sie na ten temat

Torchang

New User
Reaction score
1
No panowie macie w pewnym sensie racje ?e takie gry jak Tibia i WoW nie mog? w ?adnym stopniu ze sob? konkurowa?. Ale nie mog? pozwoli? na obra?anie Warcrafta i firmy Blizzard Entertaiment przez ludzi kt?rzy nigdy w t? gr? nie grali.:mad: A przypuszczam ,?e 50% ludzi kt?rzy po miesi?cu grania od razu by inaczej ?piewali. Stawiam na WoW, poniewa? nie lubi? 2D i raczej nigdy nie polubi?.
Tibia-1/10- du?o player?w (reszta do porawki)
WoW-8/10 - przenikanie przez ?ciany potwor?w (do poprawki)
- Nudne pocz?tki (Nudne pocz?tki gry 1- 12 lvl)

Kosio

New User
Reaction score
1
Filmik oceniam 10/10:

Tibia pokazana tak jak ona wygl?da autor doda? doniej ?adn? pasuj?c? muzyk?, kt?ra ?wietnie oddaje klimat gry. Cipsoft musi pomy?le? na Mario Theme w Tibii w nast?pnym update.

Filmik bardzo mi si? podoba autor pi?knie pokaza?, ?e Tibia to g?wno a gracze to homoseksuali?ci. Tibia to gra bez fabu?y, bez dynamiki, zero prawdziwego pvp, moby wygl?daj? jak stolec na papierze, ma?a liczba itemk?w, badziewne 4 klasy, zero profesji, przez ca?? gr? chodzi si? na piechote jak taki biedak, ma?o spelli.

Do graczy w Tibie :D jak by? zagra? w WoW'a to by? Tibie nie broni? tylko j? poni?a? wi?c ci co gadaj?, ?e grali w WoW'a ale Tibia im sie bardziej podoba (hahahahahahaahaha ?miech na sali) to wida?, ?e p?yty z WoW'em nigdy niemieli w r?ce. Gracze w tibie to biedne dzieci z wiosek, kt?rych niesta? na karte graficzn? i tylko tibia im dzia?a.

Tibia to g?upia gra stworzona przez g?upich niemc?w w tym ich durnym ?mierdz?cym rasistami kraju. Tibia nic niema w sobie co mog?o by? nawet troszeczke lepsze od WoW'a. Tibia do szajs!!! WoW the best MMORPG game!!!
10 mln graczy w WoW'a!!! ok 5 mln graczy na prywatnych serwerach!!! Brawo wow najlepsza gra!!! Wygrywa wszystkie eventy na najlepsze gry!!! WoW rox!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.