What's new

Tibia vs WoW

Status
Not open for further replies.

Torchang

New User
Reaction score
1
Zdania na ten temat s? podzielone. Jednak?e s?dz? ,?e WoW ma lepsz? fabu?? od Tibii, w kt?rej fabu?a jest kiepska. WoW korzeniami si?ga Warcrafta III, a Tibia jest gr? pierwotn? bez ?adnego pokrewie?stwa z innymi grami. Dlatego co do fabu?y uwa?am, ?e WoW wygrywa.

Sidron

Advanced User
Reaction score
12
Eh . . .

Eh . . .

Eh zal takich ludzi co nawet w to niegrali a mysla ze to gowno i nic o tym niewiedza i wstawiaja beznadziejne fotki z pierwszych stron w google :/

1/10 Pzdr

Reaction score
0
Eh zal takich ludzi co nawet w to niegrali a mysla ze to gowno i nic o tym niewiedza i wstawiaja beznadziejne fotki z pierwszych stron w google :/

1/10 Pzdr

Dok?adnie nie grali w t? gre i pierwsze co m?wi? to ?e to gorsze od mario na pegazusa, mo?e i grafika nie jest cudowna ale ta gra wci?ga jak narkotyki, kto gra ten wie co mowi?.

10-0 dla TIBI :D

Vita

Active User
Reaction score
1
W tej rundzie, niestety: Tibia 0:1 Noobki

Dla filmiku 1/10. By?o by 0/10, albo mo?e i -1/10, ale da?em t? honorow? 1, ?eby si? dzieci nie pop?aka?y, i za to, ?e kolo opanowa? jak si? zak?ada konto na Youtubie, oraz jak si? dodaje filmy. GZ Zio.om !

No, a telas wypij mlecko, bajecka, i papa, bo jutlo idzies po las pielwsy do sk??ki :D

Bubel

User
Reaction score
0
Lol dobijaja mnei takie rzeczy poruwnywac wowa do tibi sam fakt mowi ze wow jest lepszy ze ma ponad 9 milonow graczy a tibia duzo mniej ale jak by na to nie patrzec ma swoj klimat

Black Blade

Active User
Reaction score
5
Tak czyta?em i czyta?em... Doszed?em do wniosku ?e niekt?re osoby s? gotowe broni? Tibii jak w?asn? rodzin?. Ludzie dajcie spok?j. Nie rozumiem po co autor filmu por?wna? te dwie gry. Tak jak wspomnia? kolega Napster jaki? urywek z PK na tibii 7.2. Znowu musz? wspomnie? s?owa kolegi Napstera:
"Ka?da gra jest inna" i ka?dy ma inny gust.

Porik

New User
Reaction score
0
Mi tak si? podoba?o por?wnanie Tibi z WoW. Najlepiej mnie rozwali?a muza mario w tibi Trzeba przyzna? ze tam pasowa?a :D
WoW jest Nie por?wnywalnie lepsz? gr? ni? Tibia Ka?dy z was musi to przyzna?.

Torchang

New User
Reaction score
1
Jak ju? wcze?niej pisa?em. Nie ma tak ,?e co? jest lepsze od innego. Ka?dy wybiera to co chce i niewa?ne co wybierze zawsze b?dzie mia? racj?. Ja wol? WoW-a ,bo gram na globalu i mi si? bardzo ta gra podoba. Za tibi? nie przepadam, ale nie obra?am jej tak jak to robi? inni.

Sorento

User
Reaction score
0
Moje zdanie jest podzielone. Obie gry maja swoj klimat. Ale i tak w Polsce najbardziej znana jest Tibia wiec musi miec cos w sobie. WoW wygrywa wzgledem przepychu. To jest gra bajer tylko dla bogatych dzieci ktore nie maja juz na co wydawac pieniedzy.

DarkMen

Advanced User
Reaction score
5
Ymn kompletne dno. W tym filmiku wida? by?o, ?e autorowi filmu chodzi?o o poni?enie tibii, nie da?o si? tego ukry?. Ale co tu por?wnywa?..grafik?? Ka?da gra jest inna, poza tym jak autor filmu doda? do niego jaki? urywek small battle na Edron z tibii 7.2?, lub z Hota Questu...no paranoja. Jakby doda? przyk?adowo filmik z DHQ (solo player) i do tego dobr? muzyk? (nie jakie? mario >.>) to by by?o co innego. Tak samo m?g? autor filmu doda? prawdziwy open battle np. w Ankrahmun. Tego filmiku ocenia? nie b?d?, bo to jest kompletne dno, 'rzal i 'bul'..

Pozdrawiam,
Napster.

Zgadzam sie w 100% z napsterem ale no c?? autorzy innych gier s? zazdro?ni o popularno?? naszej ulbionej gry (Tibii) wi?c nie da si? ukry?, ?e pr?buj? Tibiie pogr??yc.
Pozdrawiam :p

Unado

Advanced User
Reaction score
14
I co tu poruwnywa? grafike 2D z 3D ??
Kompletne poni?enie tibii ;/
Ale w???nie grafika 2D poci?ga w tibi czy? nie ??

Sadius

New User
Reaction score
0
dok?adnie bartke... dodajcie filmik w kt?rym Tibia zwyci??a z WoW-em :) tibia jest cool

Last edited:

Moking

Advanced User
Reaction score
9
Witam Wszystkich,
W grze tibia napewno nie chodzi o grafike jak tutaj pisano ze w WoW-ie 3d a w tibi 2d wedlug mnie grafika nie robi zadnej roznicy.Chodzi mi o fabule.Wszyscy mowia "tibia shit ani grafy ani fabuly"to sie myla.Fabule ustalasz sobie sam.Np Wbije 30 lvl kupie fire sword i pojde na jakiegos tam questa lub wbije 40 i pojde z kumplem na ofa... Moze fabula nie jest taka ze sie az zuca w oczy jak ogladasz tibijskie filmiki ale jesli posiadasz 80 lvl i umiesz grac to ta fabule czujesz i wiesz co to znaczy..Bo gre najlatwiej ocenic tak"le ale zrabana grafika , zal ale dlugo lvl leci a skille nc.. zj**any shit ta gra" tak ludzie oceniaja tibie bo 1 raz ja widza i nie umia nawet tutoriala przejsc.
Sorry za moje przeklenstwa ale cytowalem niektorych moich kolegow
Pozdrawiam/Moking

B

Budzik

Guest
Totalne dno nawet nie ogl?da?em do ko?ca, ale i tak tibia lepsza. WoW to guwno. Specjalnie zrobili ten filmik ?eby tibie poni?y?, bo s? zazdro?ni o to ?e w tibie gra tyle os?b.

Tibia najlepsza.

Sidron

Advanced User
Reaction score
12
Totalne dno nawet nie ogl?da?em do ko?ca, ale i tak tibia lepsza. WoW to guwno. Specjalnie zrobili ten filmik ?eby tibie poni?y?, bo s? zazdro?ni o to ?e w tibie gra tyle os?b.

Tibia najlepsza.

Hmmm ...
WoW ma o wielu wiecej playerow niz Tibia ...
Kazdy Gra w to co mu sie podoba ...
Choc ci co nie wiedza jak sie w tibie gra i ponizaja ta gre to uwazam ich za Hamsy .

T O M E K

Active User
Reaction score
10
"Fucking Tibia"
chyba nie lubi Tibii gra? na 7.1 i my?li ?e nadal tak jest
nie podoba mi si? ten filmik

Last edited:
Status
Not open for further replies.