Jak dla mnie je?eli Wam zale?y na forum zr?bcie temat, w kt?rym u?ytkownicy by sk?adali jakie? pomys?y i by?cie nad nimi my?leli, czy wprowadzi?, czy te? nie.
By? mo?eChyba si? nie rozumiemy, nie wiem swoj? wielko?ci? IQ chcesz zwojowa? to forum, czy ca?y ?wiat? Napisa?em, ?eby zrobi? temat og?lny ?eby nie robi? kolejnego syfu tryliardami nowych post?w, kt?re przeczyta mo?e 1-2 osoba z kadry. Czytanie ze zrozumieniem, tego uczyli o ile si? nie myl? w gimnazjum.
Wida?, ?e zatrzyma?e? si? na stopniu ewolucji bakterii bo "mowa czytana" niezbyt dobrze Ci idzieSkoro jest spam na forum to chyba twoim zasranym obowi?zkiem jest to, aby ruszy? dup? i go ogarn???
Skoro jest spam na forum to chyba twoim zasranym obowi?zkiem jest to, aby ruszy? dup? i go ogarn???
Ja mam pytanie z innej beczki. Kiedys, w zasadzie calkiem niedawno, bylo poruszenie zwiazane z portalem, nawet jakies pisarzyny sie znalazly. Bedzie ten portal? To chyba jedna z tych opcji, ktore warto wprowadzic, bo nie zaszkodza na pewno, a moze przyniosa jakis zysk w posaci uzyszkodnikow.
Tibia.net.pl nigdy nie upadnie
Something's wrong.tibia.net.pl upad?o ju? w 2011 roku
Oh my god.. kt?ry to ju? tego typu temat? XD T?umaczenie obecnej kadry typu "Tibia upada" jest jak najbardziej denne oraz ?a?osne s?ysz? to ju? od ponad 4 czy tam 3 lat, sama Tibia na upadek nie narzeka tym bardziej, ?e codziennie gra na niej taka sama ilo?? os?b jak za "z?otych czas?w" TNET'a wi?c jak po prostu widz? takie t?umaczenia to jest to zwyk?a ostateczno??, kt?ra ma powstrzyma? nowych przed wyj?ciem z forum lub nie korzystnymi opiniami.
Ale czemu moderatorzy maj? dba? oto ?eby linki nie wygas?y? Je?li wrzuca co? u?ytkownik to on ma oto dba?. Jak ju? tak narzekasz ?e moderatorzy nie dbaj? o swoje dzia?y to uwierz ?e dbaj? a? za dobrze, ale nie moja wina ?e jaki? typek ?apie spine bo wykasowa?em jego post, kt?ry praktycznie nic nie wnosi? do tematu lub kto? dosta? warna. Forum nie upada tylko tibia, zauwa? ?e liczba graczy si? zmniejsza, teraz na tym Forum ludzie reklamuj? swoje serwery ot, rzadko kiedy kto? porusza temat globalnej tibii. Teraz jest o wiele wi?cej innych gier do wyboru, tibia to przesz?o?? a tym bardziej global. Tak?e nie narzekaj, korzystaj cz??ciej z forum i staraj si? udziela? w tematach![]()
Wida? masz problem z pewnymi sprawami, ja jestem moderatorem, nie globalem nie adminem tylko moderatorem, mam kilka dzia??w do ogarni?cia i dbam o nie najlepiej jak potrafi?, a to ?e w innych dzia?ach dziej? si? co b?dz to nie moja wina bo ja po prostu nie mam tam dost?pu. Teraz ju? rozumiesz? Czy mam dalej Ci t?umaczy? jak ma?emu dziecku?
Kazia mo?e za Twoich czas?w lepiej by?o ?. xZet sam napisa? ?e nie jest sta?ym u?ytkownikiem, tylko wbija od czasu do czasu. Ja nawet kiedy nie mia?em moda, to prowadzi?em temat ze zdj?ciami z global tibi, ots?w itd,+ galerie mapperskie. Moda mam ju? troch? d?ugo, ci?gle co? robi?, ale skoro robi? to ?le to dlaczego nadal mam zielony kolor? No chyba ?e dobrze wykonuj? swoj? prac?? Bo sam ju? nie wiem. Ale chwilami Dziki robi? konkurs "co to za miejsce" teraz konkursu brak i Dzikiego, wi?c pytam si? gdzie On jest? !! xd. No i nadal uwa?am ?e wrzucanie ponownie wygas?ych link?w nie nale?y do obowi?zku moderatora lecz u?ytkownika. Ja wrzucam link, ja dbam oto ?eby po wyga?ni?ciu ponownie si? pojawi?.
Up- idz spa?.
@Ancient Mariner
Nie ?ebym si? czepia? czy co?, ale...
Something's wrong.
Uwa?asz, ?e dobrze wype?niasz swoj? robot?, ale jeste? tylko moderatorem i nic nie mo?esz zmieni? - to wyjd? z jak?? inicjatyw?, miej pomys? ?eby usprawni? popro? o dodatkowe uprawnienia, o wi?cej dzia??w do moderowania - nie rozumiem twojego narzekania - DLACZEGO CHCESZ BY? MODERATOREM? - odpowiedz sobie na to pytanie i przeczytaj jeszcze raz swoje odpowiedzi, bo kiedy? po czym? takim ju? by? polecia? z kadry
Konkursy? Jak chcecie konkurs to zorganizujcie na klucz do CSGO, na PACC czy co?, bo reputy s? do dupy XDD