TNP upada?

Status
Zamknięty.
Odp: TNP upada?

Hahahaha, oni to co najwy?ej co? spierdol?, a nie wy?o?? kas?.

Jak dla mnie forum nie umiera po prostu rl tibia staje si? g?wnem i co zrobisz nic nie zrobisz wychodz? inne gry bardziej ambitne ludzie nie grajo zapominajo ale s? tu ziomki co zawsze pozostan?. :wink: Zawsze sam mo?esz co? kmini? aby pom?c a nie pjerdoli? jeden z drogim tyle w temacie.
Pozdro Tomek. :smile:

@up
Ale tutaj nie ma dzia??w tylko o real tibi, wi?c o czym Ty w og?le pierdolisz ?

@topic
Fakt faktem, zrobi?o si? tutaj w chuj cichutko, nie wiem czym to jest spowodowane bo z tego wzgl?du rzadko tu zagl?dam, cho? zagl?dam. Ale zgadzam si? z t? odpowiedzi?. Gdyby jako? rozbudowa? to forum do wi?kszej kategorii my?l?, ?e nawi?za?yby si? tutaj ciekawe dyskusje bo ludzie st?d nie s? g?upi ;)

Od jak dawna s?ysz?, ?e TNP upada to a? chce mi si? tylko p?akac albo ?miac. Wypowiadaj? si? tutaj tak?e moderatorzy, kt?rych sta? wynosi najwy?ej rok lub p?? roku. Nie mi teraz oceniac jak jest naprawd?, gdy? rzadko wchodz? a nawet si? ma?o udzielam. Zrobienie OT Listy to tylko strata czasu, kolejno sprzedanie TNP jakiej? firmie to te? by? g?upi pomys?. Prywatny w?a?ciciel by du?o zrobi?, bez obrazy Pico. Jedyn? rozs?dn? rzecz? dla uratowania forum by?oby za?o?enie og?lno-tematycznego dzia?u, a nie tylko kategorie dla Tibii. Ta gra w Europie ju? jest sko?czona, ma?o os?b w ni? gra. Co tu wi?cej robic, nie wiem.

Mi si? wydaj?, ?e zawsze jak "Tomekchleje" pisze posta na forum to jest najebany ;d

#Topic

Tibja nigdy nie umrze :D

Ciekawe czy za 10 lat b?dziesz tego samego zdania. Jak Tw?j komputer b?dzie na tyle dobry, ?e gry b?dziesz mia? 5x lepsze ni? s? teraz, a postanowisz gra? w pixele :P

Ciekawe czy za 10 lat b?dziesz tego samego zdania. Jak Tw?j komputer b?dzie na tyle dobry, ?e gry b?dziesz mia? 5x lepsze ni? s? teraz, a postanowisz gra? w pixele :P

Nie gram ju? w ta gr?, tylko stawiam serwery xd

Wi?c m?wi? o Twoich graczach :D

Jak dla mnie forum nie umiera po prostu rl tibia staje si? g?wnem i co zrobisz nic nie zrobisz wychodz? inne gry bardziej ambitne ludzie nie grajo zapominajo ale s? tu ziomki co zawsze pozostan?. :wink: Zawsze sam mo?esz co? kmini? aby pom?c a nie pjerdoli? jeden z drogim tyle w temacie.
Pozdro Tomek. :smile:
Ja pierdol?, podstaw?wka dobra?a si? do komputera, pr?buje co? skroba?, ale ani to sensu, ani wygl?du. TIBIA NIE ZAPOMNIMY _/ XD

@up
Ale tutaj nie ma dzia??w tylko o real tibi, wi?c o czym Ty w og?le pierdolisz ?

@topic
Fakt faktem, zrobi?o si? tutaj w chuj cichutko, nie wiem czym to jest spowodowane bo z tego wzgl?du rzadko tu zagl?dam, cho? zagl?dam. Ale zgadzam si? z t? odpowiedzi?. Gdyby jako? rozbudowa? to forum do wi?kszej kategorii my?l?, ?e nawi?za?yby si? tutaj ciekawe dyskusje bo ludzie st?d nie s? g?upi ;)
Co z tego, ?e s? inne dzia?y, skoro nic si? w nich nie dzieje? Wciskam sobie "Co nowego?" i co widz?? 3/4 nowych post?w dotyczy jakich? skrypt?w, zapowiedzi i reklam ots?w, poszukiwania ludzi do tworzenia ots?w, reszta to pytanie o co? zwi?zanego z Tibi? i raz na jaki? czas co? w tawernie - to oznacza tyle, ?e kompletnie nie ma zainteresowania dzia?ami dodatkowymi i w sumie wi?kszo?? ludzi przewija si? przez OT, ale tylko w celu znalezienia czego? lub uzyskania pomocy. Dawno by?y propozycje, by usprawni? tawern? i przyci?gn?? tam ludzi, bo sam? Tibi? forum ?y? wiecznie nie b?dzie. ?rednio to wychodzi jak wida? ;P

No i nie wiem w jakim celu jest nadal tylu moderator?w, skoro na dobr? spraw? 5 globali ogarn??oby ca?e forum, ba, dw?ch maj?cych czas by to zrobi?o. Nie wiem jak dzia?a tro media i wielki Pico, kt?ry mia? tu co? robi?, ale u?ytkownicy pr?dzej by jako? nap?dzili to forum ni? oni XD

No i nie wiem w jakim celu jest nadal tylu moderator?w, skoro na dobr? spraw? 5 globali ogarn??oby ca?e forum, ba, dw?ch maj?cych czas by to zrobi?o. Nie wiem jak dzia?a tro media i wielki Pico, kt?ry mia? tu co? robi?, ale u?ytkownicy pr?dzej by jako? nap?dzili to forum ni? oni XD

Ot?? to. :v

Jak tak czytam te wasze posty to ze ?miechu nie mog? XD
Jeden napisze ze tibia upada to pod tym drugi napisze ze si? dobrze rozwija, dalej kto? pisze, ?e forum musi by? tylko o tibii bo taka nazwa to pod tym kto? inny pisze ?e trzeba doda? inne dzia?y bo forum to dno xD P??niej znowu kto? da pomys?y na rozwiniecie forum to znowu kto? ze "starej elity teneta"(co tu siedz? od czas?w kiedy forum nie by?o nawet w my?lach ale jednak ju? tutaj byli) ?e ju? takie pomys?y by?y i ze tego nie robimy BO NIE XD i Ch*j xD
I teraz to idzie tak w k??ko i k??ko i k??ko. Wiec mo?e pora ju? zako?czy? ten temat?
Ps. Autor tego tematu powinien dosta? jaka? nagrod? bo ten temat jest lepszy ni? wszystkie prowo-tematy Marcina24 XDD

Pomijajac te wszystkie ambitne wywody, ja sie dalej zastanawiam, co z tnetowska wiki, imho to nie byl glupi pomys?

Dziki powinien powiedzie? co? wi?cej na ten temat, bo to on si? ni? zajmowa?, a widz?, ?e nawet nie odpowiedzia? na poprzednie pytania.

Fajnie ?e temat ca?y czas si? kr?ci, i kr?ci, i ci?gle tutaj si? wypowiadacie, dodali?cie tutaj bardzo du?o propozycji co by zmieni?, aby forum zacz??o dobrze funkcjonowa? itp.(za co na pewno Eturl jest wam wszystkim bardzo wdzi?czny). I naprawd? du?o by w?a?ciciele strony pomogli gdyby zrealizowali te pomys?y przynajmniej w 50%. Bo sam Eturl, mo?e zrobi? nie wi?cej ni? posmyra? ich po spoconych jajach ( bo takie s? realia ), ale miejmy nadzieje ?e nied?ugo co? si? tutaj zmieni, dobrze ?e chocia? pobieralnia zacz??a jako? wygl?da?, zawsze to jaki? krok do przodu, nie?

Jak tak czytam te wasze posty to ze ?miechu nie mog? XD
Jeden napisze ze tibia upada to pod tym drugi napisze ze si? dobrze rozwija, dalej kto? pisze, ?e forum musi by? tylko o tibii bo taka nazwa to pod tym kto? inny pisze ?e trzeba doda? inne dzia?y bo forum to dno xD P??niej znowu kto? da pomys?y na rozwiniecie forum to znowu kto? ze "starej elity teneta"(co tu siedz? od czas?w kiedy forum nie by?o nawet w my?lach ale jednak ju? tutaj byli) ?e ju? takie pomys?y by?y i ze tego nie robimy BO NIE XD i Ch*j xD
I teraz to idzie tak w k??ko i k??ko i k??ko. Wiec mo?e pora ju? zako?czy? ten temat?
Ps. Autor tego tematu powinien dosta? jaka? nagrod? bo ten temat jest lepszy ni? wszystkie prowo-tematy Marcina24 XDD

Tak, powinienem dosta? nagrod? pokojow? :). Ale powa?nie, masz racje, gdy ju? propozycje si? poko?czy?y, zacz??o dochodzi? tutaj do k??tni mi?dzy... No mi?dzy ka?dym... Jedni s? za realizacj? jaki? pomys??w, inni przeciw. Prawie jak Lewica z Prawic?... Mo?e jednak niech ,,Najwy?si'' zbior? si? na Team Speaku ( Administracja ) sp?dz? tam 24h, przy wybieraniu najlepszych propozycji, analizy ich, oraz wr?cenia do ,,starych ?mieci'', sprawdzenia czy pomys?y dawniej anulowane takie jak Tibia-Wiki. Nie maj? szansy na przej?cie.Nast?pnie po kilkugodzinnych, m?cz?cych obradach, zdecydowa? kt?re pomys?y wdr??ycie w ?ycie NATYCHMIAST, kt?re ODRZUCICIE, a kt?re przejd? za jaki? czas i poinformujecie nas o tym na forum. By?oby fajnie nie? Tylko pewnie brak ch?ci :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry