What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

TNP upada?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
8
Odp: TNP upada?

Tak, powinienem dosta? nagrod? pokojow? :). Ale powa?nie, masz racje, gdy ju? propozycje si? poko?czy?y, zacz??o dochodzi? tutaj do k??tni mi?dzy... No mi?dzy ka?dym... Jedni s? za realizacj? jaki? pomys??w, inni przeciw. Prawie jak Lewica z Prawic?... Mo?e jednak niech ,,Najwy?si'' zbior? si? na Team Speaku ( Administracja ) sp?dz? tam 24h, przy wybieraniu najlepszych propozycji, analizy ich, oraz wr?cenia do ,,starych ?mieci'', sprawdzenia czy pomys?y dawniej anulowane takie jak Tibia-Wiki. Nie maj? szansy na przej?cie.Nast?pnie po kilkugodzinnych, m?cz?cych obradach, zdecydowa? kt?re pomys?y wdr??ycie w ?ycie NATYCHMIAST, kt?re ODRZUCICIE, a kt?re przejd? za jaki? czas i poinformujecie nas o tym na forum. By?oby fajnie nie? Tylko pewnie brak ch?ci :p

JEB?EM XDD Kiedy? na TSie mia?a by? zbi?rka murzyn?w, tj. supporter?w no i oczywi?cie by?o tylko czterech z dziesi?ciu wi?c patrz?c na obecne warunki jest to raczej nie wykonalne.

A prawda jest taka, ?e wszyscy maj? to w dupie d;

Thorge D

Advanced User
Reaction score
29
Odp: TNP upada?

A co tam te? wrzuc? opinie od siebie skoro temat nadal otwarty i mo?na w nim pisa?.
Forum Tibia net pl od pewnego czasu (d?u?szego) upada ca?y czas i coraz ni?ej a to mi?dzy innymi dlatego, ?e coraz mniej ludzi gra w Tibie ale nie tylko. Moim zdaniem najwi?kszym problemem s? tutaj takie o to rzeczy:

• WIELKIEJ REWOLUCJI FORUMOWEJ!
  • Zesp??, kt?ry trzeba wymieni? na ca?kiem nowy, pe?en zapa?u i si? do pracy i ogarni?tych przede wszystkim, a nie ca?y czas trzyma? tych samych ludzi, kt?rzy maj? wyjeba(CENZURA) w forum i nic z nim nie robi? opr?cz g?uch pierd??, kt?re s? tu tylko zb?dne

Pomy?lcie nad tym forum naprawd?. Niema innego forum opr?cz tego i OTLanda, kt?re si? trzymaj? dobrze i mog? co? zdzia?a?, wi?c nie olewajcie tego tylko we?cie si? za co? w ko?cu co przyniesie forum nie tylko nowych ludzi, nowe posty i tematy, ale du?o wi?cej. Nie b?d? tu wi?cej pisa? bo to niema sensu i tak, ale zobaczymy czy co? z tym zrobicie czekam na zmiany wszelkie.

Status
Not open for further replies.