• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Training monki na rl

Status
Zamknięty.
Odp: Training monki na rl

Jak to powiadaj? ch?? zarobienia i tyle.Mo?e i my?licie ?e to jest z?y pomys? z tymi TM...Mylicie si?!!MDW lata? i zabija? tylko potwory wpadl 3 razy z UE i le?a?y ,a teraz chc? to jako? wyr?wna? oczywi?cie na niekorzy?? facca ,ale popatrzmy na to z dobrej strony.
-go?cie z pacc b?d? zaj?ci skillowaniem ,wi?c nie b?d? zajmowali expowisk :)

OMG... , czemu wy dzieci p?aczecie ? ?adna gra nie jest free ! , Kto? musi na tym zarabia?,
skoro wam nie pasuje to poprostu nie grajcie na realu . Jeszce na azurze jak gra?em 131 EKIEM, to m walowa?em , i przyjmowa?em SD na czo?o , no dzi?kuje!! Super praca :curse: ... , teraz ?a?uj? ze sprzeda?em mojego knighta , w ko?cu wiele zmian wesz?o . A na serwerze non-pvp nie ma sensu gra? .

Pozdro /Mama was przytuli ! /Redius. :up:

Nie rozumiem waszego p?aczu. Ten obrazek. Je?li to nie fake pokazuje nam ewidentnie i? lepszy skill leci na Monkach. Poniewa? atakuj? nas dwa stwory+leci nam skill broni. Czy to takie trudne?

P?aczecie, bo nie mo?ecie zarobi? 30z?? Ludzie! Co to jest 30z?? Chocia?by s? wakacje. Dorobi? od rodzic?w, czy pozbiera? s?siadom wi?nie za kas?. W dzisiejszych czasach jest wiele ciekawych zaj??, kt?re przynios? nam troch? zarobku. PACC jest podstaw? do utrzymania serwer?w, pracownik?w i wielu innych rzeczy... Szkoda mi s??w na wasze zachowanie.

Moze teraz latwiej bedzie skillowac
ale z mojego doswiadczenia po update to oslabili ciosy palla i knighta

teraz owiele slabiej bije z p boltow itp.

Ale wymy?lili to kompletna pierdo?a pierwszy raz kiedy o tym us?ysza?em nie chcia?o mi si? w to wierzy? ?e taka g?upota jest

Zrozumcie co niekt?rzy, ?e ci kt?rzy kupuj? pacc'a, tak naprawde umo?liwiaj? gre tym na facc'u, bo cipsoft za darmo wam dzieciaczki tej gry nie utrzyma. To nie jest jak ots, odpalasz rano i idziesz na dw?r. To jest powa?na firma, kt?ra zarabia na umo?liwianiu wam gry. A wy macie pretensje, all za free by?cie chcieli.

S?dz?c to mysle ze Real Tibia sie zmienia w OTS, tibia staje sie jednym wielkim gownem za 1 rok pewnie wejd? czo?gi i armaty juz ten 8.5 update przypomina mi OTS bo Cipsoft upada z finansami i probujo nawolac najwiecej grazczy bz zarobic a train monki na RL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? nie spodziewalem sie tego ;? ja juz na rl nie gram 2 lata po hacku mialem 125 ek .. TIBIA JUZ SIE STALA OTS :/:curse:

Ju? nied?ugo OpenTibia wyprze Cipsoft i to my b?dziemy robi? "apdejty", a oni b?d? si? przystosowywa? :D!

To jest dziwne , na niekt?rych OTS,-ach nie ma Training Monk-,?w a na RL Tibii ju? s?.
Napster napisa? :
Tibia nie jest darmow? gr?!
<----- A tu co pisz? ?? :D
Pozdr,
Hungar.

Ale Wy ?mieszni jeste?cie.
Po pierwsze te trainery s? nieop?acalne,bo nie lej?,a co za tym idzie-nie leci shielding.
Nie p?aczcie.

Mo?e by kiedy? zrobili co? dla FACC bo na razie tylko dla PACC'?w same rzeczy.
A moim zdaniem to nie jest dobry pomys? z train monkami ;/
Nie o to chodzi ?e dla PACC tylko o to ?e tibia zmienia si? w OTS
Mo?e jeszcze exp x 5 ??

PzDr -.-

To nie s? 'training monki'. Jest to 6 potwor?w, na jednym mo?e skillowa? 9 os?b. Potw?r ma bardzo du?o hp (co? takiego jak ten wielki bot killer, zbugowany monster CipSoftu), na sekunde siedzenia na nim zabiera nam od 1-9 hp, czyli d?ugo skillowa? si? nie da. Poczekamy zobaczymy, je?li to ma przynie?? wi?cej z?ego to zapewne zostan? wycofane.

Jedyne co mo?na napisa? to "Witamy na RL OTS":huh:

Emek, czyli w ko?cu on atakuje czy nie? (napisa?e?, ?e zabiera hp, czyli powinien atakowa?)

Po tym Update Tibia jest bliska kresu dla dobrych graczy widac ze tibia robi si? powoli dla noob?w dla kt?rych granie si? zaczyna jak im kto? da 200 knaka z skllami 100/100 z pacciem ,,:down:

najgorszy pomys? ze strony Cipsoftu ;/ nied?ugo boty b?d? legalne :(

W Ch*J idzie ta tibia nie gram tam juz od 1,5roku odkad cipsoft zj**a? tibie.Gz dla was nooby:*

W sumie .... chocia? rl zmienia si? w OTS'a.Szkoda,?e wymy?lili te ots'y bo ta kto by gra?o na rl bardzo du?o os?b.

Ale z Ciebie dziecko... Ty sie dzieciaku ogarnij, o czym ty m?wisz, na rl ?ADNYCH "Train monk?w " nie ma to sa "Train dummy" jak by? czyta? nie potrafi?...:|

?enuj?ca prowokacja. Dla mnie to jest z?y pomys?... Teraz byle noob pacc 20lvl b?dzie dedac 150... CipSoft psuj? ca?a tibie... Kiedys w 2000 - 2005 Roku to by?o cos... Sorry za offtop

to jest bez sensu jakby dla cipsoftyu by?o ma?o kasy codzinnie kto? kupuje pacc na rl oni sol milonerami i jesczze wiencej cho zal ich zeby zrobili chocia? to dla facc to by by?o spoko ale i tak co z shieldnigiem najlepsze tarinery to sol slimy jescze na ma?ym lvl a potem monki

Status
Zamknięty.
Do góry