• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Training monki na rl

Status
Zamknięty.
Odp: Training monki na rl

No lekko przesadzili z tymi trainerami. Paladin'i i Knight'ci maj? teraz du?? przewag? nad profesjami magicznymi. Mam nadzieje, ?e w nast?pnym update wymy?l? co? dla magik?w, albo usun? trainery.:|

Szczerze trainery sa niepotrzebne takie jest moje zdanie.Naprawde cipsoft robi juz z tibi totalny ots ale ots to w koncu tez tibia. Mogli by zrobic takie cos jak trainery w stylu shielding jezeli by uderzal cie trainer lecialo by ci dam zaluzmy 0.05 magic levela i to by bylo spoko a zabieralo by mane ;)

o zal p?? mlvl o zal pad?em z krzes?a O.oO.o

To by tam byli z 1k mlvl wiesz!?

A co do trainow to mo?e fotomonta? lub tibia si? zmienia jak OTS a
mo?e jeszcze dadz? manarune :|

Teraz rl to ots np. te outfity nowe ze jak sie zenisz teraz kazdy sie zeni dla outfitu lol to smieszne powinno byc to od jakiegos lvl albo dla pacc ale raczej od lvl a trainy ;/
Polecam PEGAZOTS EXPx7

//Lol, jak nie ma ?adnych outfit?w dla facc przez lata to ?le, wszyscy p?acz?. Jak w ko?cu co? dadz? to te? ?le. Ogarnijcie si?, co? //Kavarito

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Skomentuje to szybko i te?ciwie : CipSoft= dno! (powoli zaczyna si? to dzia?)

Czy wy jeste?cie popiepszeni?! Czy nie umiecie przeczyta? wszystkich posy?w do ko?ca? ?eby mie? pacca trzeba pochodzi? z bogatej rodziny... Tak oczywi?cie, bo 35 z? to po prostu odm?wienie sobie jedzenia przez 2 lata, no nie? Kt?ry z was mo?e si? pochwali? 100 lvlem i uko?czonym In Service of Yalahar Questem? "Dno, OTS, gluupie, nie bede juz gral." Oczywiscie, jak masz 9 sorka, walacego z axa to mozesz sobie odejsc. A prawda jest taka ?e ja, na moim 42 lvlu z PACCEM bez problemu padam od 30 druta, sorka bez pacca. I co, taka uczciwo??? A my?licie ?e utrzymanie kilkunastu server?w, bez lag?w nic nie kosztuje? Powiedzcie mi teraz za co oni maj?to utrzyma?? Mam nadziej? ?e nast?pny post b?dzie bardziej przemy?lany ni? niekt?re poprzednie.

W sumie .... chocia? rl zmienia si? w OTS'a.Szkoda,?e wymy?lili te ots'y bo ta kto by gra?o na rl bardzo du?o os?b.

Teraz liczba graczy si? zmniejszy?a i bardzo si? z tego powodu ciesze... Jeszcze 2 lata temu, gra?o tyle ludu, ?e expi? si? nie da?o... ka?de expowisko by?o zaj?te ;/... Jak chcesz lud to idz sobie do miasta i poflirtuj peda?ku >< ... sory ale musia?em ....

@top
Nawet je?li te trainy s?, to i tak wole tradycyjne metody :)
W sumie w ka?dym MMO s? ci?g?e update... bo czego nie robi sie dla kasy ;]

Ostatnia edycja:

Nooo, trainy ;)
To niedawno by?y pewnie marzenia boter?w ;>
No to si? spe?niaj?...
Pomys? nie uda? si?, wi?cej ban?w trzeba teraz dawa?;( xd
Teraz z 30% kont banned b?dzie xd
Fakt ! Pomys? dobry, bo respy wolne, ka?dy boci na trainach lub zbanowany, haha xd

o zal p?? mlvl o zal pad?em z krzes?a O.oO.o
To by tam byli z 1k mlvl wiesz!?
A co do trainow to mo?e fotomonta? lub tibia si? zmienia jak OTS a
mo?e jeszcze dadz? manarune :|

On nie napisa? 0.5 tylko 0.05... to chyba p?? procenta...
A i jeszcze co?, to i tak du?o 0.05. Moze 0.05 many ?eby spala?o na sekunde, to ok. (2 sek=1spalonej many, a taki ek ma do spalenia z 50 milion?w na 12mlv).

Ostatnia edycja:

A prawda jest taka ?e ja, na moim 42 lvlu z PACCEM bez problemu padam od 30 druta, sorka bez pacca. I co, taka uczciwo???
Wida?, ?e masz 0 PvP. Jak si? tylko ucieka, to tak za? jest. Pewnie padasz od 9 i 10 lvli, ale co tam.

Ale z Ciebie dziecko... Ty sie dzieciaku ogarnij, o czym ty m?wisz, na rl ?ADNYCH "Train monk?w " nie ma to sa "Train dummy" jak by? czyta? nie potrafi?...:|
?enuj?ca prowokacja. Dla mnie to jest z?y pomys?... Teraz byle noob pacc 20lvl b?dzie dedac 150... CipSoft psuj? ca?a tibie... Kiedys w 2000 - 2005 Roku to by?o cos... Sorry za offtop
Co Ty gadasz ? ! Trainy s? od 100 lvl'a, wi?c ?

No lekko przesadzili z tymi trainerami. Paladin'i i Knight'ci maj? teraz du?? przewag? nad profesjami magicznymi. Mam nadzieje, ?e w nast?pnym update wymy?l? co? dla magik?w, albo usun? trainery.:|
W sumie tak, ale trainy nie atakuj? i wtedy nie ro?nie shield. Tak?e pomy?l.

@ Topic
Czy Ja wiem, czy to dobry pomys?, nie kt?rzy si? ciesz?, inni nie. Wed?ug mnie, troch? przesadzili z tymi Trainami, ale c??, w ko?cu to CipSoft.

Ostatnia edycja:

omg nawet jak by zrobili dla facc trainery to i tak nie by?o by gdzie skilowac bo wszystkie trainery by by?y zaj?te przez graczy i graczy kt?rzy ustawili by bota

A ja wam powiem tylko tyle:
Ci kt?rzy nie grali knightami i palkami nie wiedz? jak to jest skilla? taka postaci?...
Ja gra?em i sorcem i palkiem...
Sorcerer mlvl bije i na dodatek na tym zarabia! Poprzez runy.
Pallek potrzebuje summona monka, za kt?re najcz??ciej musi p?aci? i co za tym idzie potrzebuje sorca lub druida (kolejny + dla profesji magicznych...)

Gdy zacz??em gra? palkiem moje skillanie przerodzi?o si? w koszmar... Sorcerer albo druid nawet bez dobrego mlvla na 100 lvlu jest w stanie zabi? lepszego od siebie...
Wg mnie Cipsoft chce wyr?wna? szanse walki sorca z palkiem... (Wiem ?e s? wyj?tki bo gdy np. Sorcerer jedzie na exura gran to nikt go nie uwali, gdy w??czy utame to ju? pada, ale to jest ma?o wa?ne...)

Jak dla mnie trainery to ?wietna sprawa pomija? ?e na pewno b?d? od wysokiego lvla i b?dzie potrzeba wy?o?y? pieni?dze ^^
Do tego w tych trainerach nie idzie shielding, czyli? knightowi to i tak nie pomo?e...

A gdyby zrobili na faccu to oczywi?cie lvl by?by potrzebny ?eby nooby nie blokowa?y...
A co do bot?w... zawsze by?y i b?d? cipsoft nic z tym nie zrobi... ja nie u?ywam i jestem z siebie dumny ?e potrafi? gra? bez pomocy jaki? program?w....

Chocia? wygl?d tych trainer?w jest dla mnie dziwny ja bym mo?e skonstruowa? to inaczej np... Jest tak jak na ots'ach 2 potworki z tym ?e 1 to np. Warrior outfit nazwany "Trainer", a 2 to co? takiego co wygl?da jak manekin nie wiem jak to okre?li? mo?e niekt?rzy b?d? wiedzieli o co mi chodzi xD

A co do waszych wypowiedzi na temat tego ?e Tibia jest gr? darmow? to:
Pos?uchajcie Tibia jest gr? darmow? FACC, ale Cipsoft musi jako? zarabia? i z tego wszystko idzie dla Pacc, wiecie jak trudno utrzyma? tak? firm?? Do liczcie do tego tyle serwer?w Tibii...
W ?yciu nic nie ma za darmo... to tak jak z ulotkami... Dostajesz ulotk? (Facc) ale mo?esz skorzysta? z oferty proponowanej w ulotce (Pacc).

Tak wi?c podsumowuj?c dla mnie to dobrze ?e b?d? trainery...
Moja wypowied?, to tylko moje zdanie na ten temat nie musicie mnie od razu wyklina?...

Ostatnia edycja:

Jest spoko jak narazie bo tylko dla h lvli
Gdyby mo?na by?o 10 knightem pacc lub facc tibia zakonczona.
Ale da sie jeszcze wytrwa?.x)

A ja wam powiem tak.
M?wicie ?e jak dodali trainery do rl to ju? jest ots.
A Jak by na ots nie by?o trainer?w albo na real pojawi?y by si? wcze?niej.
A Jak by black skull system ju? by? na otsach a teraz jest w tibi to te? jest ots?.
Ja wam powiem ?e cipsoft wcale nie patrzy na ots bo mapa tibi by?a by o wiele inna.
Dodawali by ciekawsze urozmaicenia.
Widzieli?cie ?e real mapa te? nie jest perfekcyjna.
Mi sie sam pomys? z trainerami nie podoba (nie wiem czemu).
AVE

Ka?dy noob b?dzie teraz pisa? ?e Tibia zamienia si? w OTS?

Czy trudno wam przyj?d? to ?e CipSoft doda? to po zrobieniu questa + potrzebny 100 level, tak jak powiedzia? Kavarito - Jak nie ma czego? przez d?u?szy czas to p?aczecie, a jak co? nowego wrzuc? to te? ?le, ogarnijcie si?. To tylko dodatek, aby 100 levele nie zabiera?y miejsc waszym pro ogarni?tym postaci? na slimach. Powinni?cie si? z tego cieszy?.

Wiesz co by si? sta?o jak by na RL by?y trainy?! Ka?dy by mia? bota. S?owo no-lifer nabra?o by nowego sensu. Gra nie mia?a by sensu. Ka?dy by zak?ada? Palla i kina. Podejrzewam, ?e te trainy by?y tylko dla PACC. Pomys? ten jest bardzo bardzo g?upi.

Belcik napisał:
Wiesz co by si? sta?o jak by na RL by?y trainy?! Ka?dy by mia? bota. S?owo no-lifer nabra?o by nowego sensu. Gra nie mia?a by sensu. Ka?dy by zak?ada? Palla i kina. Podejrzewam, ?e te trainy by?y tylko dla PACC. Pomys? ten jest bardzo bardzo g?upi.
Nie jestem pewien, ale one ju? powsta?y.

Pisk, masz ca?kowit? racj?. Chcia?em napisa? to samo, ale mnie uprzedzi?e? O.o

Ale gdby nie by?o ots z trainerami . to by by?o ?e fajny pomys? =.= jeden debil co? napisa? a reszta powtarza

Wiem ?e balans jest beznadziejny, ale jedna posta? nie mo?e jednocze?nie by? tankerem i shooterem, tak to jest zorganizowane. Ka?dy knight wybra? na pocz?tku profesj?.
Wg mnie - i tak to zbyt du?o nie da. To ?e knight podskiluje do 110 i b?dzie bi? o 30 wi?cej... i dobrze.

No wi?c tak...
og?lnie ja jestem przeciw trainerom ale gracze sprawili, ?e gra jest taka jak jest, wi?c wi?kszo?? (mo?e nooby mo?e nie, nie chce nikogo obra?a?) zdecydowa?a, no trudno, trzeba gra? w to co jest albo p?j?? na ots
Pozdrawiam

Ja wypowiem si? na ten temat.Mo?e temat troch? stary ale jary:D
Wi?c moi poprzednicy zadawali sobie pytanie "Co z Profesjami Magicznymi"
Ja te? je bym zada? ale szkoda s??w...
To jest najgorszy ruch Cipsoftu...
Ci ludzie kiedy kiedy? skillowali na slimach do 90 skillu bij? sie w g?ow? ?e Cipy psuj? gre...
Nied?ugo Tibia przejdzie do historii.
Dla Knight i palla wg. Mnie nie jest lepiej gdy? skillowanie stanie si? bardziej monnotonne ni? by?o dotychczas....:curse::curse:

Status
Zamknięty.
Do góry