Szczerze trainery sa niepotrzebne takie jest moje zdanie.Naprawde cipsoft robi juz z tibi totalny ots ale ots to w koncu tez tibia. Mogli by zrobic takie cos jak trainery w stylu shielding jezeli by uderzal cie trainer lecialo by ci dam zaluzmy 0.05 magic levela i to by bylo spoko a zabieralo by mane![]()
W sumie .... chocia? rl zmienia si? w OTS'a.Szkoda,?e wymy?lili te ots'y bo ta kto by gra?o na rl bardzo du?o os?b.
o zal p?? mlvl o zal pad?em z krzes?a
To by tam byli z 1k mlvl wiesz!?
A co do trainow to mo?e fotomonta? lub tibia si? zmienia jak OTS a
mo?e jeszcze dadz? manarune :|
Wida?, ?e masz 0 PvP. Jak si? tylko ucieka, to tak za? jest. Pewnie padasz od 9 i 10 lvli, ale co tam.A prawda jest taka ?e ja, na moim 42 lvlu z PACCEM bez problemu padam od 30 druta, sorka bez pacca. I co, taka uczciwo???
Co Ty gadasz ? ! Trainy s? od 100 lvl'a, wi?c ?Ale z Ciebie dziecko... Ty sie dzieciaku ogarnij, o czym ty m?wisz, na rl ?ADNYCH "Train monk?w " nie ma to sa "Train dummy" jak by? czyta? nie potrafi?...:|
?enuj?ca prowokacja. Dla mnie to jest z?y pomys?... Teraz byle noob pacc 20lvl b?dzie dedac 150... CipSoft psuj? ca?a tibie... Kiedys w 2000 - 2005 Roku to by?o cos... Sorry za offtop
W sumie tak, ale trainy nie atakuj? i wtedy nie ro?nie shield. Tak?e pomy?l.No lekko przesadzili z tymi trainerami. Paladin'i i Knight'ci maj? teraz du?? przewag? nad profesjami magicznymi. Mam nadzieje, ?e w nast?pnym update wymy?l? co? dla magik?w, albo usun? trainery.:|
Nie jestem pewien, ale one ju? powsta?y.Belcik napisał:Wiesz co by si? sta?o jak by na RL by?y trainy?! Ka?dy by mia? bota. S?owo no-lifer nabra?o by nowego sensu. Gra nie mia?a by sensu. Ka?dy by zak?ada? Palla i kina. Podejrzewam, ?e te trainy by?y tylko dla PACC. Pomys? ten jest bardzo bardzo g?upi.