My?l? ?e ka?dy uczestnik kt?ry nie odda? pracy zostanie odpowiednio ukarany lub ju? zosta? bo to jest ?mieszne .. zapisywa? si? na konkurs mapperski i nie oddawa? prac, a za to miejsce mog?o bra? udzia? kilka innych os?b.Dodatkowo, uczestnik, kt?ry zg?osi si? do konkursu, a w trakcie jego trwania nie nade?le pracy, bo mu si? nie chcia?o, zapomnia?, czy te? nie m?g? - a wcze?niej nie zakomunikowa? tego organizatorom, otrzyma ostrze?enie o warto?ci 3 punkt?w.
Kazde nieusprawiedliwione nie oddanie pracy jest konczone wlasnie takim warnem.My?l? ?e ka?dy uczestnik kt?ry nie odda? pracy zostanie odpowiednio ukarany lub ju? zosta? bo to jest ?mieszne .. zapisywa? si? na konkurs mapperski i nie oddawa? prac, a za to miejsce mog?o bra? udzia? kilka innych os?b.
Pracy u?ytkownika Ksodio nie otrzyma?em, wi?c Seylit wygrywa.
?adna z tych prac nie jest na poziomie Blackq'a, a tym bardziej Buum'a
Haha, panowie, co to kurwa jest? ?a?osny poziom pokazali?cie obaj, imho dw?jka lepsza.
Samolot, kt?ry umie l?dowa? na wodzie ;xCo to jest wodolot?
Notka moderatorska: |
Nie przesadzaj, na fina? wymy?l? co? lepszego |
[sarkazm] Te tematy s? kapitalne xD [/sarkazm]
Robi? si? coraz lepsze z ka?d? rund? - nie mog? doczeka? si? fina?u : D
W zwi?zku z tym, je?eli nikomu takie tematy nie pasuj?, to temat jest dowolny.
Notka moderatorska: |
Ka?dy niech robi co chce, doci?gniemy to do fina?u i spok?j. |
I dla tego Krzysiu umy? r?ce obarczaj?c wymy?laniem temat?w Raoyla.Krzysiu, je?li robisz konkurs i w po?owie k?adziesz na niego chuja, m?wi?c 'r?bta co chceta, doci?gnijmy to do ko?ca i z g?owy' to - umm - fail. Zamiast wymy?la? g?upie tematy na kolanie radzi?bym przysi??? nad nimi troszk? d?u?ej. Przecie? sam jeste? mapperem, i dobrze wiesz jak temat Baza na innej planecie czy Centrum Bada? Kosmicznych potrafi zdemotywowa?.
10500 whin?w.![]()
Sczerze, to mam gdzie? wymy?lanie temat?w, kt?re nikomu nie pasuj?. W poprzedniej rundzie te? by?o ?le, gdybym da? wam temat "expowisko smokuf" to by ka?dy m?wi? "ale lou temat, nie oplaca mi si? w og?le ME odpala? na takie g?wno". Da?em temat trudniejszy tj. machina obl??nicza, czy wodolot to p?acz, ?e za trudne.I dla tego Krzysiu umy? r?ce obarczaj?c wymy?laniem temat?w Raoyla.
By?o ju? m?wione wcze?niej, ?e dobry mapper poradzi sobie z kazdym tematem. Jeste? zbyt pob?a?liwy i brakuje Ci takiej stanowczo?ci - to jest p??fina? i teoretycznie zostali tylko najlepsi z wszystkich 36, wi?c nie powinni mie? problem?w z tematami, a nawet je?li, chocia?by spr?bowali i pokazali co umiej?. Nie r?b szopki ze zmianami temat?w, bo ja prac? mam ju? prawie sko?czon? i wierz mi, nie?le si? wnerwi?em jak przeczyta?em Twojego ostatniego posta w Terminarzu.Sczerze, to mam gdzie? wymy?lanie temat?w, kt?re nikomu nie pasuj?. W poprzedniej rundzie te? by?o ?le, gdybym da? wam temat "expowisko smokuf" to by ka?dy m?wi? "ale lou temat, nie oplaca mi si? w og?le ME odpala? na takie g?wno". Da?em temat trudniejszy tj. machina obl??nicza, czy wodolot to p?acz, ?e za trudne.
By?o ju? m?wione wcze?niej, ?e dobry mapper poradzi sobie z kazdym tematem. Jeste? zbyt pob?a?liwy i brakuje Ci takiej stanowczo?ci - to jest p??fina? i teoretycznie zostali tylko najlepsi z wszystkich 36, wi?c nie powinni mie? problem?w z tematami, a nawet je?li, chocia?by spr?bowali i pokazali co umiej?. Nie r?b szopki ze zmianami temat?w, bo ja prac? mam ju? prawie sko?czon? i wierz mi, nie?le si? wnerwi?em jak przeczyta?em Twojego ostatniego posta w Terminarzu.
Regards
Seylit
Ja nie narzekam, i my?l? ?e Seylit r?wnie?? Je?eli dla mappera ci??ko zrobi? sprz?t obl??niczy czy wysokie drzewo, to stanowczo powinnien nie podejmowa? si? takiej pracy.machina obl??nicza, czy wodolot to p?acz, ?e za trudne.