• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Turniej Mapperski - pytania i komentarze!

Odp: Walki mapper?w - komentarze!

Kod:
Nawet gdyby nie chcieli robi? dogrywki, to Spidi pomy?l o tym racjonalnie: Co by?oby gorsze powiedzenie 14 (sumiennym) osobom gotowym do walki, ?e mog? si? poca?owa? gdzie?, bo kilku debili nie raczy?o przys?a? swoich prac, czy te? wpu?ci? do konkursu dwie losowe osoby (wi?kszo?? tych kt?rzy przeszli - w??cznie ze mn? - wygrali te walki dzi?ki walkowerom czyli teoretycznie bez ?adnego wysi?ku, wi?c dwie osoby wi?cej czy mniej i tak nie zrobi? r??nicy).
Agreed!

S?dze, ?e totalnym nonsensem jest zamykanie konkursu. Nie wiem jak zamierzacie to zrobi?, ale bez tego b?dzie inaczej, b?dzie nudno.
Jestem za tym, aby konkurs trwa? nadal i aby?my zapomnieli o tej bandzie noob?w.

Pozdrawiam
Fluos!

#up
Ty m?wisz co? innego a robisz co? innego ;d

Co do walk to tak powiedzia?em niech organizatorzy napisz? jak najszybciej do tych 4 os?b je?li np. tylko 2 odpowiedz? to od razu mo?na ich przenie?? do kolejnej rundy, jednak jak b?d? 3-4 osoby to zrobi? 1 lub 2 walki

C??, konkurs jest robiony dla Was - je?eli Wy chcecie w nim nadal uczestniczy?, to my tym bardziej nie b?dziemy robi? problemu. Napisa?em do owych 4 os?b, odpowiedzi na razie nie wida?, wi?c nie mog? nic ustala?, je?eli dogadam si? z minimum 2 osobami, wtedy dowiecie si?, kiedy b?dzie rozpocz?cie II rundy, kt?r? b?dzie prowadzi? Raoyl - tak, taka nowinka, ?eby Support si? nie nudzi? ; )

Yy, m?j b??d, chyba mi si? przy?ni?o, ?e wys?a?em do nich wiadomo?? xdd Wybaczcie, aktualnie zrobi?em to porz?dnie ; )

Ostatnia edycja:

Ej no kurcze... to, ?e konkurs zostaje przed?u?ony powinno zosta? podane przed weekendem... ja w tygodniu mam szko?e do 16 i prace do 19 nie ma szans ?ebym co? namalowa? do 16-tego...

; o
Blackq - DevLord | temat: Centrum Bada? Kosmicznych

Mo?e niebo w tibi odrazu ;]

Troch? g?upi temat.. bo za bardzo niema sprit?w kosmicznych w tibi :D

Mam podobny blackq (Always_Be_Late - Paczusia | temat: Baza na innej planecie) i tez nie przypad? mi do gustu, ale co zrobic xd

M?j przeciwnik GarQet jest obecnie zbanowany. Mam w takim wypadku robi? prac? jak gdyby nigdy nic?
Lepiej zr?b, zawsze mo?e mi nades?a? prac? z 2 konta lub z konta kumpla, nie s?dz? aby si? tak sta?o, ale.. ; )

#Paczusia & Blackq
C??, drug? rund? organizuje Raoyl, on wymy?la? tematy, z nim dyskutujcie. Ja daj? szanse ludziom xd

Mam temat "G?ra Olimp" Wi?c mam j? zrobi? jako Mitologiczn? czy jako Po prostu wysok? g?r? z lodowcem na szczycie? Poro?ni?t? lasami i Maki??

@rybol
Wyszed? na chupachupsa;/
Czyli niema jakiego? ograniczonego poj?cia tej g?ry mam po prostu u?y? M?zg i wyobra?nie?

Ostatnia edycja:

Mam temat "G?ra Olimp" Wi?c mam j? zrobi? jako Mitologiczn? czy jako Po prostu wysok? g?r? z lodowcem na szczycie? Poro?ni?t? lasami i Maki??

Masz zrobi? tak jak interpretujesz temat.

btw.
Gdzie by? m?zg jak pisa?e? tego posta?

Dopowiem tylko to, ?e w czasie kiedy ja wymy?la?em ten temat mia?em na my?li g?r? ca?kowicie mitologiczn?, jako siedzib? greckich bog?w.

Yours,
Rao.

Dopowiem tylko to, ?e w czasie kiedy ja wymy?la?em ten temat mia?em na my?li g?r? ca?kowicie mitologiczn?, jako siedzib? greckich bog?w.
Yours,
Rao.
Podanie nazwy (imienia) g?ry oznacza konkretn? g?r? - to si? rozumie chyba samo przez si?. Gdyby temat by? o?nie?ona g?ra to tak, ale to co innego. W momencie kiedy masz temat: 'Grobowiec Imhotepa', chyba nie robisz pracy pokazuj?cej cmentarz, nie? ^^ (To by?o kierowane do Buuma)

Co do konkursu, zaczyna si? robi? coraz ciekawiej... Zostaj? najsilniejsi.

Regards
Seylit

Ostatnia edycja:

Te tematy to przesada !! KOKO I SPEEDER PLAX BACK ! :D

Na razie si? dwie walki odby?y wow ;)

Tematy s? po to, ?eby ka?dy pokaza? swoj? interpretacj? tego tematu. Wystarczt trch? pomy?le?, w sumie to czasem liczy si? lepszy pomys? ani?eli wykonanie.

Te tematy to przesada !! KOKO I SPEEDER PLAX BACK ! :D
Na razie si? dwie walki odby?y wow ;)
Tematy nie s? przesad? - o ile dobrze zrozumia?em Speedera, s? one generowane automatycznie, wi?c Raoyl nie ma z tym zbyt wiele wsp?lnego. Temat mo?e by? jakkolwiek trudny, oboje uczestnicy maj? tak? sam? szans? - dostaj? ten sam temat i maj? na jego realizacj?tyle samo czasu.
Poza tym, dobry mapper poradzi sobie z ka?dym tematem (ka?dy na sw?j spos?b, ale nie powinien mie? wi?kszych problem?w), a w ko?cu w turnieju chodzi o wy?onienie najlepszego nie? ^^

Regards
Seylit

Gratulacj? dla tych co przeszli / przejd? do 3 etap-u :D
Sam z ledwo?ci? wygra?em bo wg. mnie DevLord przedstawi? lepiej temat :) Nawet fajny pomys? z potworami ?ci?gni?tymi z kosmosu ?eby je bada? :D

Matrix "-To ma by? centrum bada? kosmicznych a nie mutant?w"

Wed?ug mnie w takim centrum powinnni bada? mutanty ;d

Czekam na 3 rund? ; )

#Seylit
Tematy wymy?la? Raoyl, nie s? generowane ; )

Oczywi?cie przepraszam wszystkich poszkodowanych za moje g?upie pomys?y. Jako, ?e dosta?em organizacj? 3 rundy postaram si? wymy?li? tematy jak najbardziej pod map edytor.

#Seylit
Tematy wymy?la? Raoyl, nie s? generowane ; )
Aj... :f

Seylit napisał:
Oczywi?cie przepraszam wszystkich poszkodowanych za moje g?upie pomys?y. Jako, ?e dosta?em organizacj? 3 rundy postaram si? wymy?li? tematy jak najbardziej pod map edytor.
I to mnie wnerwia >.< Skoro zbli?amy si? do fina?u zostaj? ci bardziej do?wiadczeni - mo?e daj jakie? trudne tematy, co?

Regards
Seylit

Nie powiedzia?em, ?e wymy?l? ?atwe. Tylko bardziej do wykonania w map edytorze ; )

Dobrze wiem, ?e poziom wzrasta. Wi?c prace b?d? coraz trudniejsze, zadbam o to.

Nie powiedzia?em, ?e wymy?l? ?atwe. Tylko bardziej do wykonania w map edytorze ; )
Dobrze wiem, ?e poziom wzrasta. Wi?c prace b?d? coraz trudniejsze, zadbam o to.

Oby tak dalej, kidsy bez wyobra?ni zostan? i b?d? wyobra?a? sobie przegran?, a mapperzy z wyobra?ni? przeskocz? samych siebie i stworz? bardzo ciekawe prace.

#Temat
Po g?osowaniu dopisze wi?cej.

Do góry