• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Turniej Mapperski - pytania i komentarze!

Odp: Walki mapper?w - komentarze!

Chcia?em od siebie doda?, ?e tak?e ledwo co wyrobi?em si? z moj? prac? na p??fina?, a i tak mi nie wysz?a tak jakbym chcia? (zreszt? wida? na jakim jest poziomie), by?em przygotowany na pora?k?. Co do fina?u, temat pracy wog?le mi nie podchodzi, nie mam pomys?u jak go wykona? (chocia? tak samo by?o z "Pracowni? Einsteina"). No nic zostaje mi ?yczy? powodzenia mojemu przeciwnikowi, chcia?bym, aby nasza walka by?a godna fina?u I konkursu mapperskiego Tibia.net.pl i, aby do poziomu tej walki by?y por?wnywane fina?y nast?pnych edycji konkursu.

Jeszcze raz ?ycze powodzenia Seylitowi.
Od jutra biore si? do pracy.

Pozdro

#Simivar ty te? nie p?acz ;( Thrak m?g? by wygra? no ale c?? teraz nic nie mog?e? zrobi? bo on nie doni?s? pracy jaka szkoda ;)
@Topic gratuluje wygranym walk zobaczymy jaka b?dzie runda fina?owa powodzenia

Ten konkurs zaczyna by? pora?k?... Jak ci dwaj nie donios? prac, to b?dzie to totalny own3d ;]

Thrak tak walczy? o g?osy, a tu prosze, za ?atwo mu posz?o, wi?c sobie odpu?ci? =[.

Oj tam, przesta?cie ju? p?aka?. Zrezygnowa?em z tego konkursu, nie przez jego przygotowanie wewn?trzne, bo by?o bardzo dobre, lecz przez kretynizm g?osuj?cych.
Zamiast patrze? na mape, oceniaj? osob?, zjecha?em prace Fluosa - odda? g?os na przeciwnika, zjecha?em projekt Eldianie/odda?em g?os w jego pojedynku na prac? Rybola - odda? g?os na przeciwnika. Okay, g?osujcie na kogo innego, ale do kurwy n?dzy poprzyjcie sw?j g?os konkretnymi argumentami, zamiast robi? z siebie po?miewisko.

Temat fina?u ciekawy, aczkolwiek trzeba b?dzie ostro wyt??y? swoj? wyobra?ni?. :D
Szkoda w?a?nie, ?e w TAKIM konkursie, pojawia?y si? tematy takie jak; Mroczne miasto smokow, Dolina ko?ca, ni chuj nie przemy?lane.

My?l? ?e Thrak nie powinien otrzyma? nawet 3 miejsca, za to co robi? Prosi si? na gg ?eby g?osowali na jego prac?. Regulamin m?wi ?e jak kto? ujawnia kogo praca jest czyja, to jest dyskwalifikowany. My?l? ?e ten ?mie? poniesie konsekwencje bo robi sobie woln? r?ke a organizatorzy chyba na to nei patrz?.
Widz?, ?e gifiarnia wr?ci?a :l C?? by Ci tu powiedzie?, najpierw powiniene? wzi?? do r?ki s?ownik, a i r?wnie? przy?pieszony internetowy kurs online "Jak budowa? poprawnie zbudowane zdania" by?by niez?ym wyj?ciem. Anyway, jak ju? pierdolisz o jaki? pro?bach na giegie, czy innym shicie, daj dowody. Szczeka? mo?e ka?dy gif, poparciem tego dowodami jest problem. ^^

Anyway, przecie? tylko historia zna prawd? _/

Konkursik fajny, ale nie na to forum. :D

Sam si? zastanawia?em co tworzy ten konkurs tak ?a?osnym, czy organizacja czy idiotyzm niekt?rych u?ytkownik?w. Teraz wiem ?e je?li chodzi o organizacj? to jest jak najbardziej wporz?dku, so?i Sped.x)
Nie da si? zorganizowa? takiego konkursu bez g?os?w na znajomych, za g?upie reputy lub pro?by. Fakt faktem nawet takie najmniejsze pr?by oszustwa powinny by? srogo karane, to by? chyba najgorszy b??d organizator?w ?e niedopatrzyli oni tych przekr?t?w. Wkurwia te? to ?e du?o os?b nie oddaje swoich prac, co prawda wina le?y po obu stronach, s? wakacje. I przyznam ze gdybym wygra? z Eldiane, to mapy do nast?pnego pojedynku nie mia?bym jak zrobi?. Teraz tylko czeka? na wygranego w finale. Powodzenia =p

Sam si? zastanawia?em co tworzy ten konkurs tak ?a?osnym, czy organizacja czy idiotyzm niekt?rych u?ytkownik?w. Teraz wiem ?e je?li chodzi o organizacj? to jest jak najbardziej wporz?dku, so?i Sped.x)
Nie da si? zorganizowa? takiego konkursu bez g?os?w na znajomych, za g?upie reputy lub pro?by. Fakt faktem nawet takie najmniejsze pr?by oszustwa powinny by? srogo karane, to by? chyba najgorszy b??d organizator?w ?e niedopatrzyli oni tych przekr?t?w. Wkurwia te? to ?e du?o os?b nie oddaje swoich prac, co prawda wina le?y po obu stronach, s? wakacje. I przyznam ze gdybym wygra? z Eldiane, to mapy do nast?pnego pojedynku nie mia?bym jak zrobi?. Teraz tylko czeka? na wygranego w finale. Powodzenia =p

C?? g?osowania na "koleg?w" nie da si? wyeliminowa?... najlepszym tego przyk?adem s? oddane g?osy na twoj? prace przez tw?j projekt (EK) 4 g?osy dla ?cis?o?ci (w walce z Eldiane), takie g?osowania s? z?em koniecznym, kt?ry musieli?my ze speederem przepu?ci?.

Ostatnia edycja:

Coz, odnosnie walkowerow - nie przemyslalem tego przed rozpoczeciem konkursu, moglem dodac cos odnosnie tego w regulaminie, moglbym warnowac delikwentow, ale... jezeli taki Vrael, czy inny mod nie oddal mo pracy, to niewiele mu zrobie - przeciez nie wklepie warna moderatorowi, a tym bardziej globalowi, wiec uczestnicy mieliby pole do popisu, zeby jechac mnie za stronniczosc ; ) Dalej, jesli chodzi o proby wymuszania komentarzy poza konkursem - zawsze tak bedzie, ze ktos bedzie ganial po kolegach z gg i prosil o komentarz na swoja prace popierajac to nagroda w postaci reputa, czy innego syfu. Ciezko zlapac kogos na goracym uczynku - koko zlapal Chrisa, ale rozmowy na gg, to jest cos, co da sie latwo podrobic i ciezko podejmowac decyzje - niestety.

Podsumowujac, ciesze sie, ze do finalu dotrwalo kilkunastu uczestnikow, nie olalo konkursu i chcialo walczyc, a wojownikow, krytykantow oraz tych, ktorzy maja jakies ale do mojej osoby - goraco pozdrawiam i zycze milych wakacji. Mam nadzieje, ze jezeli zdecydujemy sie z koko na 2 edycje konkursu, bedzie to wygladalo inaczej ze strony organizatorow oraz uczestnikow i uzytkownikow komentujacych prace.

Pozdrawiam.

Widz?, ?e gifiarnia wr?ci?a :l C?? by Ci tu powiedzie?, najpierw powiniene? wzi?? do r?ki s?ownik, a i r?wnie? przy?pieszony internetowy kurs online "Jak budowa? poprawnie zbudowane zdania" by?by niez?ym wyj?ciem. Anyway, jak ju? pierdolisz o jaki? pro?bach na giegie, czy innym shicie, daj dowody. Szczeka? mo?e ka?dy gif, poparciem tego dowodami jest problem. ^^

Ogarnij si? dzieciaku. My?lisz ?e jak nie ma dowod?w na ciebie to jeste? niewinny? Ja wiem ?e ty prosi?e? p?? forum o g?osowanie na ciebie. Czytaj?c niekt?re g?osy na ciebie, by?y s?abe i nie mia?y nic ciekawego do powiedzenia. By?y to chujowe prace, a Ci kt?rych nam?wi?e? do g?osu na Ciebie ch?tnie zag?osowali by na inn? prac?, ni? twoja. Pozatym, zamknij pysk lodoch?apie.

Tak to racja Thrak ci?gle prosi? o g?osy i wys?ugiwa? si? kolegami.
@Topic ciekawet kto bedzie mia? 1 miejsce :D

Ani ja ani phaze nie jeste?my w stanie sko?czy? pracy na czas - powiadomili?my o tym Speedra, i termin zosta? prze?o?ony o 3 dni. Widocznie Speeder nie zd??y? da? o tym ?adnej wzmianki.

Regards
Seylit

Nie mia?em neta, a teraz o tym zapomnia?em, wi?c wybaczcie ; d Fina? powinien odby? si? 8 sierpnia.

Czyli jutro dla przypomnienia // koko

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wszystko fajnie ale ...
Przez oko?o 4 tygodnie moim przeciwnikiem by? jakis tam kole? na O ;p dzisiaj patrze a tu m?j przeciwnik to Rybol -.-, wszystko by?o by ok's, ale moj? prac? odda?em prawi? 3 tygodnie temu i by?a robiona ?eby tylko przej?? dalej a tamten przeciwnik nie by? za silny ; ), troch? wkurza mnie to ?e co chwile s? takie zmiany .. rozumie kogo? innego ; D ale jak mam Rybol'a to tamta praca posz?a na marne bo z ni? nie wygram :( i zmuszony jestem robi? now? -.-
Wiem ?e robicie to po to ?eby jak najwi?cej walk si? odby?o i nie by?o walkower?w ale troch? mnie to wkurzy?o. .

Pozdro .

Dla mnie bomba! 4 walki, 4 walkowery, 4 nupki w drugiej rundzie ;D

3 punkty chyba jednak wystarcz?. Rozczarowa? mnie tylko Sysek1. On by? jedn? z ostatnich os?b po kt?rych mog?em czego? takiego si? spodziewa? - tylko kurde czemu ja siedzia?em wczoraj wieczorem dwie godziny i dorabia?em jeszcze jednego screena na walk?? -.- To jest wkurzaj?ce.

Tak czy siak, powodzenia w dalszych etapach i mam nadziej?, ?e ob?dzie si? bez kolejnych walkower?w...

Regards
Seylit

@edit
Speeder, nie wa? si?!

Ostatnia edycja:

Wszystko fajnie ale ...
Przez oko?o 4 tygodnie moim przeciwnikiem by? jakis tam kole? na O ;p dzisiaj patrze a tu m?j przeciwnik to Rybol -.-, wszystko by?o by ok's, ale moj? prac? odda?em prawi? 3 tygodnie temu i by?a robiona ?eby tylko przej?? dalej a tamten przeciwnik nie by? za silny ; ), troch? wkurza mnie to ?e co chwile s? takie zmiany .. rozumie kogo? innego ; D ale jak mam Rybol'a to tamta praca posz?a na marne bo z ni? nie wygram :( i zmuszony jestem robi? now? -.-
Wiem ?e robicie to po to ?eby jak najwi?cej walk si? odby?o i nie by?o walkower?w ale troch? mnie to wkurzy?o. .
Pozdro .
Nigdy nie lekcewa? przeciwnika, nie r?b pracy na odpierdol.

#Blackq
Nie moja wina, ?e kto? rezygnuje, wi?c zwalnia si? jego miejsce, co za tym idzie, musz? szuka? nast?pnej osoby - Rybol by? zainteresowany, wi?c wpisa?em go na list?, a ?e trafi?o na Ciebie - c??, tak po prostu wysz?o. Po prostu, skoro zg?aszasz si? do konkursu, to niewa?ne, czy walczysz z przeci?tniakiem, czy z triumfatorem poprzedniej edycji - daj z siebie wszystko.

P.S Mam nadziej?, i? wi?cej walkower?w nie zobacz? - naprawd?, nie kr?ci mnie ogl?danie w pierwszej serii walk samych walkower?w. Po prostu przerw? konkurs i tyle z tego b?dzie.

Komentarze do walk mapper?w, hm...
Moja walka, first:
Pragn??bym powiedzie?, ?e w ?yciu, nie zrobi?em nawet jednego Tomba : )
Zobaczymy jaki szit mi wyjdzie. Szit, dlatego ?e chujnia troch? ten temat, niby jakie detale mo?na wsadzi?, i w jaki spos?b mo?na pokaza? talent, w kawa?ku podziemi piramidy??? :<

Teraz opowiem wam pi?kn? histori? o p?aczu zawodnik?w, jacy to s? g?upi u?ytkownicy.

Jak zosta?o powiedziane w moim ostatnim wierszu, ?wiat ogarnia z?o, zach?anno?? i pycha ; d C?? pocz??, ?e Tw?j by?y przeciwnik, kt?ry zosta? przez Ciebie rozjebany, g?osuje na Twojego przeciwnika... 90% u?ytkownik?w g?osuj?cych na mojego opponent'a, pochodzi?o z forum na kt?rym ?w jest Administratorem; Yay.

Ja bior? udzia? w tych walkach, bo pami?tam jaki jest jeden z g??wnych sens?w mojego ?ycia; Zabawa.
Tak, robi? to dla zabawy, rozrywki, bo przecie? to si? w tym wszystkim liczy najbardziej! Postarajmy si? o tym pami?ta? i bra? udzia? w tego typu eventach, bo wg mnie warto : )

Skoro a? tyle os?b rezygnuje to mam szanse zaj?? troch? dalej. :D

Nast?pnym razem mo?na zrobi? jakie? ograniczenia np. od 100 post?w czy od 2 tyg. na forum. M?j przeciwnik ma 8 post?w i pewnie zapisa? si? dla ziania i mapki nie odda, ale zobacz? jak to b?dzi?.

Tak, robi? to dla zabawy, rozrywki,

No w sumie te? robi? to dla zabawy, bo wiem, ?e nic specjalnego nie osi?gne, gdy? dopiero co zacz??em przygod? z mappingiem i jest tak jakby amatorem.

Po prostu przerw? konkurs i tyle z tego b?dzie.

Osoby, kt?re odda?y prace w pierwszej rundzie zrobi? to samo w rundzie drugiej. (Mam tak? nadziej?)

Przyda?oby si? wprowadzi? jakie? kary za zapisanie si? i brak uczestnictwa w konkursie. Bo wiedzac, ?e nic si? nie stanie jak si? nie odda pracy niekt?rzy to po prostu pierdol? i zapisuj? si? nie my?l?c nad tym.

@Down:

Sry...
A jednak s? kary, my?la?em, ?e nie ma ;/

Ostatnia edycja:

C??, wprowadzi?em kar? - 3 niewygasaj?ce punkty ostrze?e?. Mam wali? permbany, ?eby u?ytkownicy zrozumieli, ?e skoro si? zg?aszaj?, to nie dla jaj?; )

Je?li wygra?em z g?ry to mam odda? prace czy nie ?. :S

Do góry